Forums

Clape.ro :: Forums :: Fisiere audio, Versuri, Partituri, Armonii :: Ritmuri
 
<< Previous thread | Next thread >>
Style Tyros3 pe Tyros2
Go to page       >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
Iuliandg
Sat Apr 21 2012, 01:35PM

Registered Member #7885
Joined: Sun May 31 2009, 06:31PM
Posts: 145
Salutare ,am citeva style de tyros3 ,dar nu le pot asculta pe Tyros 2 stie cineva care-i motivul? ?multumesc.

[ Edited Sun Apr 22 2012, 12:01PM ]


Back to top
elgi
Sat Apr 21 2012, 06:14PM

Registered Member #196
Joined: Fri Jun 27 2008, 09:43AM
Posts: 687
Tyros 3, 4, PSR-S710 şi PSR-S910 au alt format la style decât clapele mai vechi, chiar dacă extensia este tot sty. Trebuie să treci ritmul prin convertorul care îl poţi lua de aici de pe site: LINK: Click aici !
Mulţi succesuri!

Back to top
Cisnadian
Tue Sep 04 2012, 08:13AM

Registered Member #10572
Joined: Wed Nov 09 2011, 10:01AM
Posts: 161
Sunt inca un incepator in domeniu , si astfel si prima nedumerire .
La Tyros 2 in Style creator se pot schimba volumurile unui ritm separat pentru fiecare canal (base drum , hit hat …)din Drum kit , sau am nevoie de PC si software ?


Back to top
DorelC
Tue Sep 04 2012, 08:36AM
Guest
elgi a scris ...

Tyros 3, 4, PSR-S710 şi PSR-S910 au alt format la style decât clapele mai vechi, chiar dacă extensia este tot sty. Trebuie să treci ritmul prin convertorul care îl poţi lua de aici de pe site: LINK: Click aici !
Mulţi succesuri!

Laurentiu te rog sa mai incarci odata softul deoarece era numai cu numele pe site si am sters. Multumesc !

Back to top
Iuliandg
Tue Sep 04 2012, 07:05PM

Registered Member #7885
Joined: Sun May 31 2009, 06:31PM
Posts: 145
Pentru Cisnadian ,Da se poate de schimbat volumulfiecarui in parte dupa care trebuie de salvat,iti v-a da ca acest fisier exista deja la salvare dar tu bifezi pe ok.

Pentru Dorel am rezolvat chestia cu style ,si cer scuze ca nu am scris pe forum cu softul care l-a pus laurentiu pe site ,multumesc .

Back to top
huzumsorin
Tue Sep 04 2012, 07:05PM

Registered Member #8800
Joined: Thu Jan 21 2010, 08:27AM
Posts: 399
Cisnadian,volumele la styles le reglezi direct in clapa , in style creator , modifici exact volumele care le vrei si cum le vrei si dai salvare . Nu trebuie ceva special pt treaba asta .

Back to top
Cisnadian
Wed Sep 05 2012, 10:29AM

Registered Member #10572
Joined: Wed Nov 09 2011, 10:01AM
Posts: 161
Mersi Julian si Sorin pentru raspuns,
din pacate nu prea gasesc in style creator butonul magic ,
poate ma mai iut inca o data pe-ndetelte ...

Back to top
huzumsorin
Wed Sep 05 2012, 08:14PM

Registered Member #8800
Joined: Thu Jan 21 2010, 08:27AM
Posts: 399
style creator , apoi mixing console si ai volumele acolo

Back to top
Cisnadian
Thu Sep 06 2012, 08:07AM

Registered Member #10572
Joined: Wed Nov 09 2011, 10:01AM
Posts: 161
Bai sa fie.... ce simplu poate fi cand stii,

Merci inca o data!

Back to top
Cisnadian
Fri Sep 07 2012, 02:04PM

Registered Member #10572
Joined: Wed Nov 09 2011, 10:01AM
Posts: 161
Totusi nu merge , adica dupa Style creator ( basic , groove assembly ...pe toate le incers , apoi dau mixing console si nu pot modifica decat volumul intregului Rythm 1 sau 2 , dar nu in parte fiecare compunenta
De exemplu snare drum vreau sa se auda mai tare , iar restul sa ramana asa.


Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] (ptMihai13) ADv2 PA1000 Compres By Miki67.SET Posted by Mihai13 on 20 Aug : 12:30
Salut,O mare parte din sty-uri sunt din AD v2 deci, daca sunt diferente de creere sty la PA4x (personal habar n-am) nu vor merge pe seriile dinainte.Probabil ca trebuiesc exportate [more ...]


[download] (ptMihai13) ADv2 PA1000 Compres By Miki67.SET Posted by cosys112 on 20 Aug : 11:57
nu merge sa incarc nici pe rand nici un style imi da ,this is not a Pa file


[download] MaGi-Best by Mihai13 Posted by Mihai13 on 20 Aug : 07:33
Da cele doua usere sunt la fel pt ca unul il tin in original cand lucrez si prin ritmurile acelea nu am trecut.Am transferat si eu ciateva sty in setul meu si am realizat ca acolo [more ...]


[download] Set macedonesc Pa600 Posted by GHEHA on 20 Aug : 00:05
Salut miki67!Thank's pentru detaliere !


[download] MaGi-Best by Mihai13 Posted by miki67 on 19 Aug : 23:12
nu merge pentru pa3.USER 3 style este identic cu USER 2Cand am timp o sa-l ascult si am sa dau o parere. pana atunci multumim colegului Mihai13





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap