Forums
| Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Discutii, dezbateri despre clape |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
| Pe ce clapa e cantata hora asta ? | ||
| Go to page << | |
|
Moderators: admin, tiger, pustiulica, angelitto
|
| Author | Post | ||
| DorelC |
|
||
|
Guest
|
Se poate si csardas desigur. Uite un exemplu de Lakatos Sandor zenekara facut pe BK5 LINK: Click aici! Daca ai style pentru unguresti si inca nu stii sa le reglezi pune aici pe site intr-o arhiva si in masura timpului liber ti le reglez eu.
|
||
| Back to top |
|
||
| Mcmiki |
|
||
![]() Registered Member #5274
Dorel am incarcat stilurile la upload,sunt vechile mele pe care foloseam in E-50 daca vezi in Style Works e setat volumul la maxim la trackuri daca pui in clapa nu suna asa tare ca am scos volumul in make up tools. Cand ai timp aranjeaza un pic te rog,multumesc anticipat! Nu trebuie sa apare stilurile la downlod ca mi-e rusine daca descarca oamenii sa nu rade de mine,ca rau suna! Mersi! |
||
| Back to top |
|
||
| DorelC |
|
||
|
Guest
|
Am luat styleurile deocamdata o sa-ti reglez un csardas si pun pe site probabil o sa fie de folos si altora cu BK. Am gresit linkul de mai sus era o hora nu ungureasca. Mai pun odata si aici LINK: Click aici! Acum e bine am verificat ! |
||
| Back to top |
|
||
| Mcmiki |
|
||
![]() Registered Member #5274
La mine a mers bine si primul link,e tot acelasi,am descarcat ca e super. Sigur daca reglezi pune pe toate la download poate mai are cineva nevoie , dar asa cum suna la mine mie rusine sa dau la muzicanti. Mersi mult pentru ajutor! |
||
| Back to top |
|
||
| Go to page << | |