Forums

Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio

<< Previous thread | Next thread >>
Boxe Active Sau Pasive?
Go to page   <<      
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
Author Post
elgi
Mon, 02 Jul 2012, 09:52AM

Registered Member #196
Despre tot ce oferă bergănbir în domeniul mixerelor, puterilor şi boxelor, din experienţa proprie am o părere de la proastă în jos. Mai pune câţiva bănuţi şi ia nişte Yamaha MSR 400 şi o să-mi mulţumeşti. Sunt mai uşoare decât bery, mai mici ca dimensiuni, mai puternice, iar sunetul este incomparabil superior calitativ faţă de cele aduse în discuţie de matale. Yamaha MSR 400 au un raport preţ/calitate excelent! Văd că eşti din Bucureşti; du-te la Muzica şi ascultă cum sună MSR 400 şi o să-mi dai dreptate. Nu te grăbi, mai pune diferenţa de bani şi iei ceva bun, după aia o să îţi pară rău că nu ai mai aşteptat. Poţi să îţi iei din altă parte boxele, că sunt mai ieftine la alte magazine decât la Muzica, tu acolo doar le asculţi, fără să le şi cumperi de acolo. Am găsit pe net şi la 15 bulioane bucata, adică tot pe acolo cu preţul bery-urilor... Succes şi să auzim numai de bine!

Back to top
florin123
Mon, 02 Jul 2012, 01:47PM
Guest
domnule elgi ma gandeam la niste boxe cu difuzor de 15 sa nu gajaie cand le dau tare, de aceea am cerut o parere despre acele behri.... cat despre yamaha astea.. nu stiu ce sa zik difuzor de 12 si driver de 1.75...

Back to top
bebykorg
Wed, 18 Jul 2012, 07:27PM

Registered Member #533
sunt de aceasi parere cu elgi.. mergi mai intai si asculta boxele. poate ai cunostinte care are asa boxe. Cand asculti niste boxe sa le asculti pe indelete fara sa te grabesti in a lua o hotarare. Boxele pe 12 dau bine pe voce , daca vrei sa nu le fortezi pui un bass langa ele si la un eveniment cu 100 de persoane canti decent. Daca tu vrei neaparat bery.. este hotararea ta, dar decat bery mai bine ia The Box 502 A . Tot pe acolo ca pret . Numai bine..

Back to top
Go to page   <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF