Forums

Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Divertisment

<< Previous thread | Next thread >>
Să ne relaxăm, să mai și râdem...
Go to page   <<      
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
Author Post
Greieras
Fri Nov 14 2008, 05:44PM
Guest
Eu cred că Mircea Badea. E lider de piață în fiecare seară pe Antena3 la audiențe, e peste pro tv, antena1, tvr, prima, etc. În schimb, miercurea când e cronica, nici măcar în top 3 nu mai sunt. Au apus vremurile bune ale lor...părerea mea. Și eu am fost fanul lor, dar chiar au slăbit în ochii mei, nici nu mă mai pot face să zâmbesc când îi văd, dapăi să mai râd în hohote.... Au ajuns un fel de vacanța mare....
Sorry pt fani, asta e părerea mea. 196_occasion14.gif

Back to top
Greieras
Fri Nov 14 2008, 05:47PM
Guest
Doctorul american spune: -"La noi, in America, medicina e asa de avansata, ca scoatem un rinichi de la unu', il transplantam la altu' si dupa 6 saptamani ala deja isi cauta de lucru!" Doctorul german raspunde: - "E nimica toata; la noi, in Germania, scoatem un plaman de la unu', il transplantam la altu' si dupa 4 saptamani ala deja isi cauta de lucru!" Doctorul rus spune: - "Nici asta nu-i mare scofala; la noi, in Rusia, scoatem 1/2 de inima de la unu', o transplantam la altu' si dupa 2 saptamani amandoi deja isi cauta de lucru!" Se ridica doctorul roman si raspunde: - "N-avem ce sa comparam, toti sunteti inapoiati fata de noi; la noi, in Romania, am luat unul fara creier si fara inima, l-am pus ministru de finante si acum toti isi cauta de lucru.

Back to top
Greieras
Fri Nov 14 2008, 05:56PM
Guest
Atenție mici Irinei... ../../images/emotes/yahoo/yahoo_winking.gif ##SANITISED## width="440" height="362">##SANITISED## src="http://www.trilulilu.ro/embed/flash.php?type=video&hash=edec4335eb5218&userid=BeB0o&src=hi5" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" allowfullscreen="true" width="440" height="362">##SANITISED##>##SANITISED##>

Back to top
Greieras
Fri Nov 14 2008, 05:59PM
Guest
Muntele plăcerii.... ../../images/emotes/yahoo/yahoo_big_grin.gif ##SANITISED## width="440" height="362">##SANITISED## src="http://www.trilulilu.ro/embed/flash.php?type=video&hash=01d97239efc301&userid=BeB0o&src=hi5" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" allowfullscreen="true" width="440" height="362">##SANITISED##>##SANITISED##>

Back to top
Greieras
Mon Nov 24 2008, 05:09PM
Guest
Politicianul cu suita in campanie electorala ...la tara... - Bade, am venit sa vad ce nevoi ai , cum te descurci... - No pai opincile mi-s cam rupte, vechi. Politicianul: scrie acolo...o pereche de opinci noi - Itarii?!! - Cam gauriti, ponositi... Politicianul: scrie acolo...o pereche itari noi pentru badea Gheo - Cu camesa cum stai? - Veche , rupta gaurita... Scrie acolo...o camesa noua... - Bade...da cu p.... cum stai? - Apoi aceea nu mai merge de mult domnule... - Taie tot si scrie: o p......!!!

Back to top
Go to page   <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF