Forums
Clape.ro :: Forums :: Fisiere audio, Versuri, Partituri, Armonii :: Partituri, Armonii, etc ... |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Armonie hora |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
iovanelm |
|
||
Registered Member #8707
Ceau, Cine ma ajuta cu armonia pentru melodia "Stai cu mine omule sa-ti cand"? Si bineinteles si pentru returnela? Merci, |
||
Back to top |
|
||
cantlaclapa |
|
||
Registered Member #10487
asa stiti sa intrebati ca ma imprastiu cand citesc !! exact cum ai merge la magazin de piese auto si intrebi cat costa o roata pt autoturism dar nu specifici ce fel de autoturism ai sau vre-o dimensiune .... in ce tonalitate te intereseaza armonia ? tonalitatea gama ???? |
||
Back to top |
|
||
iovanelm |
|
||
Registered Member #8707
Salut clapes, Daca vrei sa ajuti atunci poti raspunde mai frumos. Faptul ca nu am specificat tonalitatea (sau gama) asta nu inseamna ca nu poti sa dai un raspuns indiferent de gama pentru ca translatarea se face destul de usor. Apropo de modul meu de a pune intrebarea. Cel putin am scris corect gramatical. Sa ai o zi cat mai placuta. |
||
Back to top |
|
||
cantlaclapa |
|
||
Registered Member #10487
dar unde consideri tu ca ti-am raspuns urat ? arata-mi un cuvant obscen sau ceva de genul .... eu ti-am raspuns tot spre binele tau ca sa-ti dea cine doreste armonia acolo unde vrei tu sa o canti ! si ca sa-ti raspund tot frumos si elegant nu se spune translatare ci transpunere asta ca sa mai inveti ceva in domeniul muzical pt ca te afli intamplator pe un site de muzicanti nu pe unul de critici literari !! si acum daca stii sa revii si sa ma rogi frumos si respectos sunt in stare sa-ti scriu armonia in cate tonalitati vrei tu !
|
||
Back to top |
|
||
iovanelm |
|
||
Registered Member #8707
Clapes, Eu zic ca nu are rost sa ne mai certam pe forum. Pana la urma avem amandoi acelasi scop. Si ne facem rau amandurora. Faptul ca nu am specificat gama a fost pur si simplu o omitere a mea. Oricum o pot canta in orice gama. Si bineinteles ca stiu ca este un site de muzicanti si nu sunt chiar asa incepator cum ma crezi tu. Asadar, daca ai bunavointa sa ma ajuti cu treaba asta iti sunt recunoscator, daca nu nu este nici o problema. Nu te obliga nimeni. Din cate stiu acest site este dedicat tuturor iubitorilor de muzica incapatori sau experti. Numai bine. |
||
Back to top |
|
||