Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Demo PA3X & Motif XS |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
Cisnadian |
|
||
Registered Member #10572
Muzica este singura limba pe care o intelege oricine , oriunde! Ce importanta are limba sau culoarea ? Cred ca putem avea doar de profitat de acei care ne aduc idei si impulsur noi ... @ Wald do not lose youre bravery , the most guys here are friendly ! |
||
Back to top |
|
||
Cuslea_FM |
|
||
Registered Member #10858
Cuslea_FM a scris ... OK Dorele, o să mă potolesc și o să stau în banca mea ...însă, e ceva necurat la mijloc, ceva ce mie nu prea îmi miroase a bine la băiatul ăsta, ptr. că intuiesc cine e și ce urmărește de fapt... Acum on-topic: 1. Cu siguranță sound-ul demo-urilor e jmenuit și în mod cert ceea ce se aude nu e ce iese direct din clapele pe care susține dl. Wald că au fost făcute aranjamentele muzicale din demo-urile respective ...iar acel ton bouzouki am curaj să bag mâna în foc că nu e în nici un caz redat pe Motif XS, am auzit însă pe KRONOS un ton bouzouki asemănător, dar live nu suna nici pe departe ca și ceea ce se aude în demo-ul d-lui Wald 2. Ascultați cu atenție tonurile (îndeosebi țambalul) și aranjamentul muzical din style la începutul demo-ului postat de dl. Wald LINK: Click aici ! și comparați-le cu tonurile (îndeosebi țambalul) și aranjamentul muzical din style la începutul demo-ului postat de Andronescu pe youtube LINK: Click aici ! ...chiar dacă piesele muzicale din aceste două demo-uri sunt de fapt melodi diferite, din game diferite, cine are urechi (muzicale) poate auzi că de fapt tonurile și aranjamentul muzical din style sunt foarte asemănătoare, nu sunt identice, dar înclin să cred (în proporție de 90%) că aceste aranjamente muzicale din style-urile la care am făcut referire au fost de fapt realizate de una și aceeași persoană, adică de pretenu' meu Daniel Andronescu (Și ca o paranteză, nu vi se pare un pic dubios faptul că un american postează pe un site românesc un demo în care interpretează un mix "serbian&greek" acompaniat de un style autentic românesc, de la mama lui, bine realizat ...iar în ceea ce privește partea de solistică, stilul interpretativ a liniei melodice așa-zis serbiano-grecești să aibă totuși o pronunțată tentă lăutărească ?!) 3. L-aș ruga pe dl. Wald să posteze un demo și în varianta video, făcut chiar și cu telefonul mobil, și să mă convingă astfel dacă m-am înșelat în ceea ce privește afirmațiile pe care le susțin! [ Edited Sun, Oct 28 2012, 01:02PM ] |
||
Back to top |
|
||
Wald |
|
||
Registered Member #11518
i'll will be very glad to give you proof that is my demo played on Motif XS and PA3.I can make video only with my cellphone,of course sound not going to be good. In my second demo i said "romanian rhythm",i didn't say that is rhythm produced by me.Yes this is style from DA set but bouzouki i played on keyboard. Again i will be glad to do that,i hope by tomorrow. |
||
Back to top |
|
||
Cuslea_FM |
|
||
Registered Member #10858
Wald a scris ... i'll will be very glad to give you proof that is my demo played on Motif XS and PA3.I can make video only with my cellphone,of course sound not going to be good. In my second demo i said "romanian rhythm",i didn't say that is rhythm produced by me.Yes this is style from DA set but bouzouki i played on keyboard. Again i will be glad to do that,i hope by tomorrow. Așadar, cum spuneam, prin acest răspuns punctele 1 și 2 mi-au fost confirmate, iar în concluzie urechea mea muzicală nu m-a înșelat nici de această dată și deci am avut dreptate, style-ul din cel de-al 2-lea demo postat de dl. Wald e de fapt un style marca AD ...mai rămâne punctul 3 ...aștept cu nerăbdare d-le "Wald" [ Edited Sun, Oct 28 2012, 12:56PM ] |
||
Back to top |
|
||
Wald |
|
||
Registered Member #11518
is not a big deal to recognize most known romanian set,but anyway.....while you wait my friend one more demo for you,produced and played by me(and PC ) couple years ago...dulcimer is involved again(in my way).I be back soon LINK: Click aici ! [ Edited Sun, Oct 28 2012, 03:48AM ] |
||
Back to top |
|
||
Wald |
|
||
Registered Member #11518
Here is video,i hope is good enough for yours musical ears &eyes ...on the end of the video you can see keyboard rear panel where is FW and USB connection-empty so no midi/computer or VST involved.Of course sound is different,it was recorded with camera microphone and speakers is behind it. Bouzouki has 4 layers-staccato,forte,glissando up and tremolo+some effects.With these 4 layers is possible to simulate real bouzouki articulation,not perfect but still ok..Of course i am not that good but for violin player(me) is good enough ..and yes,for live performance this bouzouki sounds pretty good. One more video coming. LINK: Click aici ! [ Edited Sun, Oct 28 2012, 05:12AM ] |
||
Back to top |
|
||
Wald |
|
||
Registered Member #11518
and one more,i hope now is everything clear and again,i have to repeat...i never said that is rhythm ,samples or melody produced by me.I just played and upload demo with nice bouzouki sound.... ALL sounds are FROM KEYBOARDS and played by me! LINK: Click aici ! [ Edited Sun, Oct 28 2012, 05:50AM ] |
||
Back to top |
|
||
Cuslea_FM |
|
||
Registered Member #10858
Ok mr. Wald, thank you for your home videos, these show indeed that the bouzouki was played on a Motif XS ...but I would ask all colleagues which they have those Pa3X sounds and styles that you've used in your demos ?! ...Așadar ...dintre ceilalți utilizatiri de Pa3x, mai deține vreunul tonurile și style-urile marca AD folosite de dl. Wald în orchestrațiile pieselor interpretate în demo-urile pe care domnia sa ni le-a prezentat în acest thread ??? Dacă într-adevăr le mai deține careva, vă rog să comfirmați ...și eventual să și faceți dovada afirmațiilor dvs. [ Edited Sun, Oct 28 2012, 08:08PM ] |
||
Back to top |
|
||
victor_petrescu |
|
||
Registered Member #1769
orice ton se poate reda cu repetitie in grafic.deci tonul ala poate sa fie redat pe orice synth care are o sinteza cat de cat complexa.sau asignat ca arpegiator nu inteleg de ce va mirati ca e din motif.mie nu mi se pare nimic suspect la tonul asta de bouzukia. ce nu inteleg eu e ce cauta mister Wald pe un site romanesc si canta muzica greceasca fiind un american.invers am mai vazut exemple:adica si eu sunt pe forumuri americane,englezesti etc... succesc cu motiful.este o clapa incredibila din care scoti orice vrei daca stii cum. si daca intradevar mrs.Wald sta in America e destul de simplu sa gasesti tonuri si styluri care suna altfel din simplul motiv ca din America pleaca muzica [ Edited Sun, Oct 28 2012, 11:56AM ] |
||
Back to top |
|
||
Cuslea_FM |
|
||
Registered Member #10858
Hai măi Victor, să nu fim răutăcioși cu el ...păi cum adică ce caută pe acest site ?! ...Vrea omu' să ajute "free" posesorii de Pa3x, ia uite aici ce de-a materiale "free" ptr. Pa3x din partea d-lui Wald: LINK: Click aici ! (...postarea de mai sus e citată din thread-ul acesta LINK: Click aici ! ) Un gest lăudabil din partea d-lui Wald să ofere aceste materiale "free" colegilor cu Pa3x ...dar oare de ce nu mă miră gestul d-lui ?! (...prietenii știu de ce!!!) (Apropo, parcă mai era unu' care dădea mereu materiale "free" ptr. ultimul model de Korg apărut pe piață ...pțiuuu drace, na' că am un lapsus acum și nu-mi mai amintesc numele domniei sale) [ Edited Sun, Oct 28 2012, 08:09PM ] |
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |