Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Discutii, dezbateri despre clape |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
PA 60 vs PA 80 |
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
yamahadgx |
|
||
Guest
|
stie cineva ce diferenta este intre korg pa 60 si pa 80?
[ Edited Mon, 12 Nov 2012, 09:48AM ] |
||
Back to top |
|
||
Iulian Rosca |
|
||
![]() Registered Member #11626
Una are sampler(pa80) alta nu(pa60)....deci clar mai buna pa 80.
|
||
Back to top |
|
||
LAVIN |
|
||
![]() ![]() Registered Member #5747
si claviatura difera,deci clar pa 80
|
||
Back to top |
|
||
bebykorg |
|
||
![]() ![]() Registered Member #533
Singurul lucru diferit intre cele 2 modele este ca PA 80 are sampler, asa cum a zis si IulianPa3x , in rest mari diferente nu sunt. Pa 80 are un sistem de operare mai avansat fata de pa 60 , HDD suporta si una si alta , tara de fabricatie Italia ( calitate de executie superioara fata de pa 50 care este facut in China ). Partea cea mai dezavantajoasa ar fi ca daca iei un PA 80 fara card , te costa destul de mult apoi ca sa cumperi apoi un card de memorie. Daca pe clapa dai 500 euro , un card te ajunge in jur la 200 euro ( card de 16 Mb ca atat suporta clapa). Daca mai ai si alte intrebari .. intreaba si in masura posibilitatilor te voi lamuri ce si cum. Numai bine..!
|
||
Back to top |
|
||
LAVIN |
|
||
Spui tu ca singurul lucru DIFERIT este ca are sampler,dar daca nu ai pus mana bine pe ea nu ai de unde sa stii dif intre 60 / 80,asa ca....
|
||
Back to top |
|
||
yamahadgx |
|
||
Guest
|
ideia este urmatoarea ...eu am un roland E60 si vreau sa-l vand sau sa-l dau la schimb si am gasit pe cineva cu un korg pa 60 de aia si intreb... nu stiu ce sa fac...
|
||
Back to top |
|
||
LAVIN |
|
||
nu se merita!
|
||
Back to top |
|
||
yamahadgx |
|
||
Guest
|
merci de sfaturi... mai astept poate gasesc un psr 3000 parca este mai bunicica din cate stiu...
|
||
Back to top |
|
||