Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Roland |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Roland GW8-E |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
ioonel |
|
||
![]() Registered Member #10583
Cate style se pot pune pe stick la aceasta clapa?am pus vreo 6 mega dar daca mi pun cand dau import imi da eroare "cannot stores anymore style".am formatat stickul si din clapa dar nu vrea.numai bine la toti!
[ Edited Sat, 17 Nov 2012, 08:34AM ] |
||
Back to top |
|
||
adryan81 |
|
||
![]() Registered Member #6917
gw8-ul nu citeste direct de pe stick style-urile, acestea trebuie importate in clapa, iar numarul maxim de user style este 100. Succes.
|
||
Back to top |
|
||
ioonel |
|
||
multumesc de raspuns..numai bine |
||
Back to top |
|
||
ioonel |
|
||
Ce program recomandati, sau care e mai bun pentru convertirea songurile de pe gw8??
|
||
Back to top |
|
||
DorelC |
|
||
Guest
|
Nu prea am inteles ce vrei dar banuiesc ca vrei sa reglezi niste midi file sa sune bine pe GW. Daca e asa cel mai bine este ca prima data sa legi clapa prin midi-usb de PC. GW8 are interfata midi driverul careia se instaleaza automat pe calculator in momentul in care ai introdus cablul usb. Pe urma folosesti Cakewalk, soft pentru care se gaseste pe net definitia instrumentelor pentru GW8. Nu stiu daca nu sunt pe site si la noi. Daca importi definitiile in soft si pe midi out selectezi GW8 vei auzi songul in timp real adica ceea ce lucrezi sau modifici pe pc auzi direct in clapa cu tonurile ei. Aceasta este varianta ideala dar schimbari de tonuri, volume, panorama, reverb se pot face direct si cu clapa dupa care salvezi songul.
|
||
Back to top |
|
||
ioonel |
|
||
ok..multumesc de ajutor..ma intereseaza si asta.!dar daca vreau sa iau songul si sa il convertesc in mp3 sau alt format cu ce program as putea face cel mai bine asta?ca sa se auda cat de cat bine!multumesc inca o data!
[ Edited Mon, 19 Nov 2012, 05:35PM ] |
||
Back to top |
|
||
adryan81 |
|
||
![]() Registered Member #6917
Daca iti suna rau in format midi, tot asa va suna si daca il convertesti in mp3 sau alt format audio. Daca vei asculta sfatul lui Dorel, va suna bine si poti sa il lasi mid. Eu personal incarc midul in clapa, pe part view vezi toate track-urile song-ului si poti sa setezi pe fiecare in parte ce instrument doresti. Iti stam la dispozitie daca ai nevoie de ajutor. Succes
|
||
Back to top |
|
||
ioonel |
|
||
ok..va multumesc pentru raspunsuri..numai de bine sa auzim!
|
||
Back to top |
|
||