Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Case pt PA2X Pro |
Go to page >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
FlorinM |
|
||
Registered Member #142
Vreau si eu sa imi iau o casa, husa sau cum doriti sa-i spuneti pentru PA2X, daca stiti ceva firme care fac lucru bun si nici prea scump , va rog sa imi spuneti. Eu am gasit acesta: LINK: Click aici ! , cu tot cu trimis ajung la 170 euro, zic eu perfect pt mine. Santeti care a-ti mai luat cumva de la thomann.de case??? santeti multumiti de ele??? Astept parerile voastre Multumesc Florin |
||
Back to top |
|
||
Y1000 |
|
||
Registered Member #2144
cu tot cu trimis nu este scumpa.este speciala tocmai pentru ce iti trebuie si acceptata si pentru transport cu avionul.
|
||
Back to top |
|
||
Sonny |
|
||
Registered Member #43
E bun pretul. Eu am gasit sa o cumpar cu 175E de la cineva din tara. Totusi eu am o intrebare: ati cumparat pentru pa2x si alt model in afara de cel pus de Florin? Eu am vazut pentru pa1x la cineva un model care mi-a placut f mult dar din pacate nu stiu de unde sa fac rost de el.
|
||
Back to top |
|
||
Greieras |
|
||
Guest
|
E bună fraților...dar vă uitați la greutate? Eu am luat case pt Powermate1002....și cine draq l-a conceput, i-a pus doar un mâner, pe o parte. Tre să fii cel puțin Rambo să poți căra singur ditamai măgăoaia... |
||
Back to top |
|
||
Matrafox |
|
||
Guest
|
baga-l in rucsac mai Greieras !
|
||
Back to top |
|
||
FlorinM |
|
||
Registered Member #142
ai dreptate Greieras, dar case pt PA2X aratat de mine, are si posibilitatea de a fii dusa de 2 persoane, ca de unul singur era problema (asta daca zilnic o transporti, dar cum e cazul meu, nu zilnic, cred ca e ok ca si greutate!) |
||
Back to top |
|
||
Greieras |
|
||
Guest
|
Păi am zis să-i ofer o protecţie cât mai mare Dorele, (şi i-am oferit-o ) dar mă gândeam că nemţii sunt mai străluciţi şi gândesc, dar nu prea... De 2 ori dacă ai cărat singur mixerul în case-ul original, poţi să-ţi faci programare la chirurg cu hernia. Nu am recurs la rucsac pt că nu ştiu nici din ce naiba de material e făcut noul powermate, dar nu mai e atât de rezistent cum era cel vechi (metal), sau cel puţin aşa pare (de exemplu în locaşul de la mânere e plin de urme de unghii care nu se mai duc, ceea ce la ăla vechi nu au apărut în 7 ani. Iar pe ăsta îl avem de o lună...:( )
|
||
Back to top |
|
||
geogenesys |
|
||
Registered Member #648
ptr pa 2 x si mie mi se par cele mai bune cele de la Thomann |
||
Back to top |
|
||
MERFUDAN |
|
||
Registered Member #1504
vreau si eu top-case pt pa1x si am de vanzare 2 top-case mai mici pd kheiboard si i30.triron etc si top-case de 12 unitati
|
||
Back to top |
|
||
FlorinM |
|
||
Registered Member #142
deci, daca asa stau lucrurile am sa imi comand cea de la Thomann, special pt PA2X la pretul cum am mai spus de 160 euro + 8 expedierea!
|
||
Back to top |
|
||
Go to page >> | |