Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Juzisound sau triton classic ? |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
KILUI |
|
||
Registered Member #11096
dedicație din partea unui modul de 440 de euro și 12 giga de samplere care folosește un banal sd card de 16 giga clasa 4 de viteza în valoare de 40 lei și atenție tonurile vst de la sampler modeling cu licența ! |
||
Back to top |
|
||
Dorel Cos |
|
||
Guest
|
E fain modulul asta ma gandesc si eu la asa ceva pentru AX1 sau 9 pe care le detinem. Daca ar putea comunica pe mai multe canale ar fi minunat. Din pacate din ceea ce am citit si m-am informat poate comunica doar pe unul singur deci un singur ton. Am citit undeva ca ar putea comunica pe 2 canale dar n-am auzit nici un demo cu 2 tonuri. Poate D-l Iulik nu e zgarcit la vorba si ne explica ce a constatat el pe viu.
|
||
Back to top |
|
||
Robert Craciun |
|
||
Registered Member #25
e bun pentru solistica Dorel, atat!...era nemaipomenit daca puteai lucra cu el si in aranjor!...
|
||
Back to top |
|
||
KILUI |
|
||
Registered Member #11096
Dorel Cos a scris ... E fain modulul asta ma gandesc si eu la asa ceva pentru AX1 sau 9 pe care le detinem. Daca ar putea comunica pe mai multe canale ar fi minunat. Din pacate din ceea ce am citit si m-am informat poate comunica doar pe unul singur deci un singur ton. Am citit undeva ca ar putea comunica pe 2 canale dar n-am auzit nici un demo cu 2 tonuri. Poate D-l Iulik nu e zgarcit la vorba si ne explica ce a constatat el pe viu. pai din cate știu eu va împărtășesc și vouă ...treaba sta în felul următor : modulul este doar pentru solo și are o polifonie de 9 note (suficient pentru cat cânți cu o mana la el) și este capabil sa ruleze 2 tonuri odată în regim normal sau în terța pe unul din tonuri apoi la sampler se pot construi tonuri pe 8 articulații (layere)+ 2 super articulație care produc acel legato separat de cel generat din oscilatoare care este mult mai natural. Modul are posibilitatea de a combina 2 efecte pe fiecare ton adică : Delay și Corus (eu unul personal opresc efectele și merg cu cele din dynacord) avantajul e spațiul uriaș pentru samplere si viteza de răspuns și e foarte bun pentru keybord și alte claviaturi . [ Edited Tue Jul 02 2013, 12:30AM ] |
||
Back to top |
|
||
Dorel Cos |
|
||
Guest
|
Mersi Iulica. Imi place demo. Si Yamaha aceea cum arata si cum suna. Bravo! Imi place ca pui mana la treaba si ne arati ceva facut si gandit de tine.
|
||
Back to top |
|
||
KILUI |
|
||
Registered Member #11096
Dorel Cos a scris ... Mersi Iulica. Imi place demo. Si Yamaha aceea cum arata si cum suna. Bravo! Imi place ca pui mana la treaba si ne arati ceva facut si gandit de tine. Mulțumesc Dorele ! |
||
Back to top |
|
||
Dorel Cos |
|
||
Guest
|
Chiar nu ai pentru ce! meritul e al tau Mestere Totusi la Frunza de malin ma asteptam la un bas mai adevarat asa ca in zona noastra. Poate iei legatura cu mesterul Serjuc sa-ti dea un ton semplat ca pe la noi Si il avem ca mester bun pe site pe Serjuc care iar isi lucreaza singur totul pe Korg si suna ca la mama lui de aici de la noi.
|
||
Back to top |
|
||
albundy |
|
||
Registered Member #10099
..
[ Edited Sun Mar 08 2015, 08:18PM ] |
||
Back to top |
|
||
Dorel Cos |
|
||
Guest
|
@allbundy acum ai dreptul de download asa ca in cazul in care vrea cineva sa te ajute poate sa puna pe site. De fapt cum e si corect.
|
||
Back to top |
|
||
livange |
|
||
Registered Member #11383
Cunosc eu pe cineva care vinde modul cu card de 16g este din Bucuresti
[ Edited Thu Jul 04 2013, 05:00PM ] |
||