Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg

<< Previous thread | Next thread >>
Pa600 by Tudorică
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
Author Post
Minel
Tue, 25 Dec 2012, 12:09AM
Guest
ahhhhh...si eu credeam ca sant separaţi ca la orice clapă normală cu sampler.

Back to top
anonim
Thu, 27 Dec 2012, 06:10PM
Guest
traiasca pa 600!!! pt. cei ce nu au strans indestul pt. Pa3X ...

LINK: Click aici !

Sarbatori fericite!

[ Edited Thu, 27 Dec 2012, 06:12PM ]

Back to top
Cuslea_FM
Thu, 27 Dec 2012, 07:39PM

Registered Member #10858
anonim a scris ...

traiasca pa 600!!! pt. cei ce nu au strans indestul pt. Pa3X ...

Doar un mare tăntălău ar fi în stare să dea acum banii pe Pa600-le ăsta MINUNE ...știut fiind faptul că anul viitor KORG va lansa modelul Pa1000 care se zice că va fi net superior din toate punctele de vedere atât față de Pa600 cât și față de Pa800 ...iar ROLAND va lansa o clapă "surpriză" care se zice că va cam tulbura "apele" pe piața aranjoarelor LINK: Click aici !

PS: De-abia aștept să văd toate forumurile de profil îmbâcsite cu anunțuri de genul: "Vând Pa600 ca și nou, încă în garanție, preț 500€ ...motivul, upgrade la Pa1000" ../../images/emotes/yahoo/yahoo_rofl.gif

[ Edited Fri, 28 Dec 2012, 12:37PM ]

Back to top
cantlaclapa
Thu, 27 Dec 2012, 10:03PM

Registered Member #10487
eu unul mai schimb clapa si mai cumpar un alt model de korg in momentul in care schimba placa de sunet cu ceva mai calitativ ... si asa pt o caruta de bani pt o clapa cred ca ar merita si cei care cumpara sa beneficieze de o placa de sunet de calitate in clapa ... pana nu fac schimbarea asta pot sa scoata 20 de modele de korg si sa fie the best ,the king,the prince si ce o sa mai iasa

Back to top
Ionutz_pa
Fri, 28 Dec 2012, 12:54PM

Registered Member #12
cantlaclapa a scris ...

eu unul mai schimb clapa si mai cumpar un alt model de korg in momentul in care schimba placa de sunet cu ceva mai calitativ ... si asa pt o caruta de bani pt o clapa cred ca ar merita si cei care cumpara sa beneficieze de o placa de sunet de calitate in clapa ... pana nu fac schimbarea asta pot sa scoata 20 de modele de korg si sa fie the best ,the king,the prince si ce o sa mai iasa

Aici, așa este, ceva nu e tocmai în regulă, dar eu nu cred că vom vedea așa ceva. Să nu uităm că aceste clape cu arranger, indiferent de firmă, sunt făcute pentru HOME.

Back to top
anonim
Sat, 29 Dec 2012, 12:01AM
Guest
bun, f. corect pt. home, exact de aceea o vreau !

Back to top
costy38
Sun, 13 Jan 2013, 04:57PM

Registered Member #12119
a semnalat un coleg ceva pe forumul korg_istilor,nu stiu cum a jndraznit si are dreptate; pa 600 este executata ca o jucarie are cablul ca la radio iar claviatura seamana cu cea de la psr sper sa ne ierte sefu

Back to top
florinbilu
Mon, 14 Jan 2013, 09:42AM

Registered Member #11069
am si eu o intrebare pentru maestru Tudorica:claviatura este mai mica sau mai mare decat cea de pa 80? de exemlpu pa 60 are claviatura mai mica decat pa 80.Multumesc!

Back to top
ady-pc
Mon, 14 Jan 2013, 12:52PM
Guest

Doar un mare tăntălău ar fi în stare să dea acum banii pe Pa600-le ăsta MINUNE ...știut fiind faptul că anul viitor KORG va lansa modelul Pa1000 care se zice că va fi net superior din toate punctele de vedere atât față de Pa600 cât și față de Pa800 ...iar ROLAND va lansa o clapă "surpriză" care se zice că va cam tulbura "apele" pe piața aranjoarelor[/color] LINK: Click aici !

PS: De-abia aștept să văd toate forumurile de profil îmbâcsite cu anunțuri de genul: "Vând Pa600 ca și nou, încă în garanție, preț 500€ ...motivul, upgrade la Pa1000" ../../images/emotes/yahoo/yahoo_rofl.gif
[/quote1358159816]

florine ce sa zic acum ai trecut in tabara roland si ai uitat iubirea ta de o viata...yamaha,cu alte cuvinte ti-a venit apa la moara mai ales ca nu mai esti in minoritate ca pe siteul vecin.cat despre tudorica care il ironizezi cu finete ca sa lovesti in "guru"face si el ce poate si este un baiat ok se descurca la populara minunat macar el a trecut de la acordion la clapa nu ca altcineva care a mancat bass-ul nu sa saturat si a trecut la clapa.nu,nu trebuie sa fi nebun sau cu atat mai putin tantalau daca cumperi pa 600 unii nu au bani pentru mai mult...o fi si asta o cauza pe care nu ai luato in consideratie?

Back to top
Cuslea_FM
Mon, 14 Jan 2013, 01:13PM

Registered Member #10858

Frate eu nu am nimic cu nimeni și nici cu amărâtu' ăsta de Pa600, doar că nu sunt de acord cu afirmațiile unora dintre cei care încearcă să promoveze acest model ca fiind un "Mini-Pa3x" ...și asta tocmai ptr. că afirmațiile lui AD referitoare la aceste două modele în cauză sunt de fapt contradictorii:

Cuslea_FM a scris ...

...cum dracu se pot explica afirmațiile lui AD cum că Pa600-le sună identic cu Pa3x-ul, dacă tot domnia sa afirma nu cu mult timp în urmă că în ceea ce privește sound-ul, Pa3x e, citez "alt nivel" comparativ cu tot restul seriei Pa de la Korg ...și asta tocmai fiindcă, citez "PlagIn-urile Waves fac diferența" ?! ../../images/emotes/yahoo/yahoo_thinking.gif
Și atunci mă întreb eu, dacă Pa600-lui îi lipsesc cu desăvârșire acele PlagIn-uri de la Waves, atunci cum dracu mai sună el ca și Pa3x-ul ?! ../../images/emotes/yahoo/yahoo_thinking.gif

...Asta nu cumva înseamnă oare că stimabilul Andronescu, ori A MINȚIT atunci când a susținut acele afirmații despre sound-ul Pa3x-lui, ori MINTE acum în ceea ce spune despre sound-ul Pa600-lui ?! ../../images/emotes/yahoo/yahoo_whistling.gif

[ Edited Mon, 14 Jan 2013, 07:59PM ]

Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF