Forums
Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Discutii generale |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Claudiu Cioca - Mâinile care au tăcut... |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
andutu |
|
||
![]() ![]() Registered Member #5
Dumnezeu sa il odihneasca in pace ,condoleante familiei indoliate.In asemenea momente eu nu mai am puterea sa spun nimic.....
|
||
Back to top |
|
||
mihai_comsa |
|
||
Guest
|
Dumnezeu sa-l odihneasca!
|
||
Back to top |
|
||
Robert Craciun |
|
||
![]() ![]() Registered Member #25
Pacat de un asa baiat tanar,sa se stinga in floarea vietii! eu am soundfont-uri de la el,cu care lucrez si acum!...Dumnezeu sa-l odihneasca!
|
||
Back to top |
|
||
paleru |
|
||
Guest
|
pacat...Dumnezeu sa il odihneasca in pace..condoleante familiei ! tuturor ne vine randul sa plecam in cer...asta-i viata !
|
||
Back to top |
|
||
ROMI B. |
|
||
![]() ![]() Registered Member #342
Odihneasca-se in pace
[ Edited Wed, 05 Nov 2008, 05:56PM ] |
||
Back to top |
|
||
geogenesys |
|
||
![]() ![]() Registered Member #648
Dzeu sa-l ierte! Singurul lucru de care putem fi siguri in aceasta viata este ca intr-o zi vom muri. Dar el s-a dus mult prea devreme. Am deschis acel thread despre povestea lui, dar a fost sters, pierdut sau nerecuperat. Ma rog...nu mai conteaza. Nu mai putem face altceva decat sa ne rugam chiar si o secunda pentru sufletu lsau. A avut mult talent, f multa ambitie si a muncit enorm de mult. Despre el am putea spune ca a fost cu adevarat pasionat, ca a iubit intr-adevar muzica. Si tocmai munca asta de titan l-a distrus ireversibil. A aratat ca se pot face minuni...a cantat cu chitara, clapa, clarinetul daca nu ma insel...si cu toate bine s f bine. Ce sa mai zic...mi-a ramas prea bine intiparit in minte din ziua in care am auzit povestea lui si shiar daca as vrea nu am sa-l pot uita niciodata. Imi pare rau ca nu l-am ajutat, ca n-am apucat s-o fac. Acum e prea tarziu pentru toate astea. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca. Condoleantele mele cele mai sincere |
||
Back to top |
|
||
fanitractor |
|
||
![]() Registered Member #233
dumnezeu sa-l odihneasca! din pacate nu mai poate fi ajutat . @};-
|
||
Back to top |
|
||
cristi_pa2xpro |
|
||
Guest
|
Dumnezeu sa-l odihneasca! |
||
Back to top |
|
||
Roland07 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #949
D-zeu sa-l ierte! Condoleante familiei! 800_music_vioara.gif
[ Edited Thu, 06 Nov 2008, 01:18PM ] |
||
Back to top |
|
||
Greieras |
|
||
Guest
|
Să-i fie țărâna ușoară...Dumnezeu va avea grijă de sufletul lui. Condoleanțe familiei și prietenilor. @};- @};-
|
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |