Forums
Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Lumini si efecte |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Stairville MV250H Spot Moving Head ELC |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
djbughy |
|
||
Registered Member #12049
Am cumparat recent 2 starville MV250H de la Thoman, iar dupa a doua folosire una dintre ele nu mai reflecta lumina. Ea poate fi controlata prin DMX comtroler dar nu lumineaza. Este adevarat ca nu am folosit cabluri dmx adevarate ci xlr-uri care se folosesc si pentru microfoane. Daca ma poate cineva ajuta cu un sfat, cam care ar fi problema si daca este cazul sa apelez la Thoman pentru garantie. Multumesc. |
||
Back to top |
|
||
elgi |
|
||
Registered Member #196
Problema la ele este că becurile sunt făcute de Philips şi ca tot ce face Philips de vreo 15 ani încoace, sunt de cea mai slabă calitate. Se ard mult prea rapid şi sunt mult prea scumpe pentru ce oferă. De aceea este recomandabilă folosirea luminilor pe LED, având multiple avantaje (inclusiv aceste wash head-uri având variante pe led). Cel mai probabil este vorba despre bec... An nou cu bine, pace şi sănătate!
|
||
Back to top |
|
||
djbughy |
|
||
Registered Member #12049
Merci pentru sfat. Daca cunosti un site de unde pot sa achizitionez un bec la un pret acceptabil mai fa te rog o postare. An nou fericit tuturor! |
||
Back to top |
|
||
elgi |
|
||
Registered Member #196
O lampă cu aceleaşi caracteristici ca şi cea de la Philips şi care costă cam 60% din cea Philips o puteţi lua, de exemplu, de aici: LINK: Click aici ! sau eventual poate o găseşti mai ieftin la altă firmă. Cel puţin astea sunt făcute de General Electric, SUA, deci altă calitate faţă de Europa şi sunt şi mult mai ieftine... Interesant ar fi dacă aţi lua lampa de la cea care merge şi să o puneţi la cea "oarbă". Dacă îşi recapătă "vederea", atunci sigur e lampa. Dacă numai după 2 folosiri s-a dus, recomand totuşi să o daţi înapoi la Thomann, parcă prea mare bătaia de joc să se ardă aşa de repede. Înţelegem că ne sunt livrate pampersuri, dar parcă prea de tot... Părerea mea... Succes şi numai bine!
|
||
Back to top |
|
||
djbughy |
|
||
Registered Member #12049
Merci de site si sfat. Dar m-am gandit si eu la varianta sa iau becul de pe cea buna si sa-l pun pe cea stricata, dar daca fac acest lucru nu stric garantia la amandoua? Iar ca sa o trimit pe cea stricata pana in Germania ma costa 30 E, doar pentru un bec |
||
Back to top |
|
||