Forums
Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Doar ptr. cunoscători... |
Go to page << | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
admin |
|
||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1
Diferentele intre utilizarea unui: [mixer >> crossover activ >> amplificator final >> boxe] ... si: [powermixer >> boxe] ... este uriasa. O sa te convingi in timp, daca vei avea ocazia sa experimentezi ... Crede-ma, am facut multe experiente la viata mea. Iar un powermixer Behringer pe post de final pt. subwofere, e ca o gluma proasta ... Stii cum zicea marinarul (inca in functie): "Iarna, nu-i ca vara ..." [ Edited Thu, 10 Jan 2013, 04:03PM ] |
||
Back to top |
|
||
Cuslea_FM |
|
||
![]() ![]() Registered Member #10858
D-le Dan, păi eu am ales să-mi fac singurel tot sistemul, tocmai ptr. că vreau să experimentez ...că așa, la câți bani am băgat în dif-uri, incinte, mixerul cu putere clasa AB făcut pe comandă, și respectiv chinezăriile, luam un super-sistem gata făcut și terminam bâlciul ...dar MUREAM PROST ...pe când eu mă străduiesc din răsputeri să înțeleg cât mai bine cu putință tot ceea ce ține de muzică, de instrumentele muzicale și de echipamentele audio (plus că trebuie să-mi umplu și eu timpul liber cu ceva, acum când practic sunt fără ocupație, deoarece am decis să ies din afacerile cu mașini, fiindcă nu prea mai era profitabil ![]() Oricum, una peste alta, eu sunt foarte mulțumit de ce-a ieșit (plus că nu e nimic bătut în cuie ...totul depinde doar de ce trăznăi îmi vor mai trece prin tărtăcuța asta a mea zgubilitică ![]() [ Edited Thu, 10 Jan 2013, 05:54PM ] |
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |