Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg

<< Previous thread | Next thread >>
Noutati KORG PA600
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
This thread is now closed
Author Post
alex-lx
Sun, 03 Feb 2013, 12:19PM

Registered Member #386
DorelC a scris ...

Minele ai dreptate sunt cativa care altceva nu stiu numai sa puna linkuri cu zeul lor si sa aduca osanale acestei clape banale de altfel. Mai ales pe celalalt site e dezastru cati adulatori si pupincuristi sunt. Eu astept sa vad clapa asta in cantare cu solist in fata cu alti instrumentisti cantand live. Dar cum ai zis tu nu numai tambal si braci copiate de pe alte clape.
In privinta EQ hai sa zicem ca asta o poti face si live toti avem EQ pe mixer sau pe clapa. Problema e alta si mi se pare ca nu a pomenit nimeni despre asa ceva. Sunetul inregistrat printr-o placa de sunet pe PC se poate edita cei care au facut cat de cat un mastering stiu cu ce se mananca. Sunetul poate fi sincronizat ulterior cu video. Sunt zeci de efecte compresoare, filtre de toate felurile. Si daca cel care a inregistrat e si un pic profi ce poate fi si cazul AD-ului, trage multitrack adica fiecare instrument separat pe un track. Dupa parerea mea daca vreti sa auziti cum suna clapa ascultati demo de la Tudorica. Nu conteaza cum canta va puteti da seama despre sound chiar daca e tras cu camera. Deci e prea mare tevatura si reclama pe mine asta ma deranjeaza de parca dupa PA600 nu mai exista nici o clapa si cei care poseda asa ceva vor fi cei mai buni si vor avea cele mai multe cantari. Eu am ascultat pe youtube cateva demo cu muzica usoara si fara sa plusez nu suna cu nimic mai bine ca BK-ul meu indiferent cine ce zice. Pentru cei care stiu numai tambale, sarbe, hore da e o clapa buna avand in vedere pretul dar atat! De acum incolo voi sterge orice demo cu aceasta clapa care se repeta pe acest site. M-am saturat sa vad atatia adulatori ai zeului. Peste 2-3 ani va fi cea mai banala clapa care va suna la toti la fel si nu va costa mai mult de 3-400 euro. Atunci de curiozitate imi voi cumpara si eu una.

Absolut de acord.Ne-am saturat si noi de atata abureala cu jucaria aceasta.Unde te-ntorci auzi numai Pa600 si ....Fuego,parca altceva bun nu mai este in lume.Basta

Back to top
marianmoisii
Sun, 03 Feb 2013, 03:21PM

Registered Member #6772
Eu zic ca cei mai multi de aici comenteaza din rea vointa...clapa este buna si face toti banii, este o clapa ieftina cu posibilitati mari...haideti sa lasam rautatile deoparte si sa incercam mai degraba sa ne ajutam...pentru ca la urma urmei asta este rolul acesstui site.

[ Edited Sun, 03 Feb 2013, 03:22PM ]

Back to top
ady-pc
Sun, 03 Feb 2013, 03:33PM
Guest
este o clapa ieftina cu posibilitati mari?cred ca glumesti...puteai spune atat:este o clapa ieftina si ai fi fost mult mai aproape de adevar...

Back to top
marianmoisii
Sun, 03 Feb 2013, 03:48PM

Registered Member #6772
Sincer eu folosesc eu folosesc un gw8 , dar am vazut clapa asta si stiu cum e, si maine daca as putea scapa de gw8 as lua pa600...chiar daca as avea bugetul mai mare tot nu as da cateva mii de euro pe clapa... si preturile oricum sunt exagerat de mari;parerea mea...asa ca prefer un pa 600 la 1000 de euro care suna impecabil,singurul semn de intrebare este totusi,daca si cat de fiabila va fi in timp acesta clapa in rest 9+ pentru cei de la korg

[ Edited Sun, 03 Feb 2013, 03:51PM ]

Back to top
Minel
Sun, 03 Feb 2013, 03:51PM
Guest
marianmoisii a scris ...

Eu zic ca cei mai multi de aici comenteaza din rea vointa...clapa este buna si face toti banii, este o clapa ieftina cu posibilitati mari...haideti sa lasam rautatile deoparte si sa incercam mai degraba sa ne ajutam...pentru ca la urma urmei asta este rolul acesstui site.

Marian,ai dreptate doar la ultima parte din ce ai spus..este un site de intr-ajutorare...dar din threadul asta si altele cu pa600,ce ajutor ai vazut ca se da?...am inteles..voi ziceti ca este o clapa super buna si ieftina..ok,zic si eu ca voi,dar fac ca mine,ptr ca eu aud altceva,ca si multi altii de aici care mai canta si altceva..daca este site de intr-ajutorare,pai atunci hai sa deschidem threaduri de ajutor ptr cei care au nevoie de sfaturi,nu reclamele astea imputite puse de andronescu si actualizate aici de lingaii lui...reclama chiar este interzisa..nu credeti ca ajunge?...uite,mai sus acel baiat a postat videoclip cu prietenul lui cu acordeonul...acest videoclip nu este reclama la pa600..omul a inregistrat munca lui,si a pus-o aici.

[ Edited Sun, 03 Feb 2013, 03:54PM ]

Back to top
ady-pc
Sun, 03 Feb 2013, 03:58PM
Guest
diferenta intre acest model de clapa si altele este ca nu ai pretentia sa te astepte dimineata in living cu cafeaua gata facuta...

Back to top
marianmoisii
Sun, 03 Feb 2013, 04:12PM

Registered Member #6772
Minel dupa parera mea ar trebui sa se discute realist ''are cutare minus'' sau ''cutare plus'' din pacate se exagereaza mereu, daca se gaseste un plus se exagereaza, daca se gaseste un minus se exagereaza.... Pina la urma cine castiga oare din toata nebunia asta?!

Back to top
mark
Sun, 03 Feb 2013, 05:16PM
Registered Member #12218
Eu nu m-ai inteleg nimic!cred ca fiecare i-si alege clapa in functie de ce vrea sa faca cu ea.Eu am ales-o pentru a o folosi in casa ca hoby.

Back to top
DorelC
Sun, 03 Feb 2013, 05:20PM
Guest
Mariane cumparati-o tata! Nu are nimeni nimic cu scula. Pe mine ma deranjeaza trepanatii astia la cap si pupincuristii cangurului Zeu. Daniel Cangurel. Zici ca-i ciobanul cu oile dupa el. Ma deranjeaza reclamele astea ostentative aruncate de unii sub masca unui ID pe siteuri. Acelasi video de zeci de ori de parca s-a terminat muzica si aranjoarele cu clapa asta. Au fost destule discutii serioase s-a intors problema pe toate partile unii au facut liste cu bug-uri dar oriunde scrie cineva ceva apar imediat aplaudacii si pupincuristii. Mariane sa nu uiti daca-ti cumperi clapa sa-l suni pe Marele Cangur in Australia sa te ajute. Am vazut pe youtube si alte siteuri ce commenturi de preaslavire bagi !

Back to top
mark
Sun, 03 Feb 2013, 05:55PM
Registered Member #12218
Si dupa aproape 9-10 ore de asa zis cintat vad ca clapele nu m-ai sunt aliniate toate la fel.Ma intreb daca un instrumentist cinta pe manual 2-3 petreceri ce se va intimpla.In rest mi se pare ok.

Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF