Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Roland |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Port USB Exr E2 |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
Adyrolly |
|
||
![]() ![]() Registered Member #11648
Salutare Sunt cam incepator in domeniu si am un Roland EXR E2 ...am inceput sa folosesc mamoria interna pentru styluri dar este cam putina si cineva mi-a spus ca se poate gasi un drive USB care sa fie pus in locul Floppy Drive-ului si asa as putea folosi cu usurinta un stick ...este ceva real in treaba asta ?? si daca da unde as putea gasi un asemeanea drive ?? |
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
![]() ![]() Registered Member #45
LINK: Click aici ! băieţii au mai evoluat... la UNIFLASH-USB module LINK: Click aici ! prin mail te înţelegi cu ucraineanul, trimiţi banii WU şi în 3 săptămîni ai cutia. cumperi de la Ucraina ...e mai ieftin decît în ue... aceeaşi sumă , dolari-ioro. A HDM-UNIFLASH without a Сompact Flash card costs USD 139 (installation, bank and delivery expenses excluded). face banii pui cel mai mic card posibil pentru viteza de reacţie... hîhîhî [ Edited Wed, 30 Jan 2013, 11:41AM ] |
||
Back to top |
|
||
Adyrolly |
|
||
![]() ![]() Registered Member #11648
Frate sa iti dea Dumnezeu sanatate !!! Foarte interesanta aceasta treaba !! Multumesc mult de tot !! |
||
Back to top |
|
||