Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha
 
<< Previous thread | Next thread >>
tyros3
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
Iuliandg
Sat Feb 09 2013, 11:48PM

Registered Member #7885
Joined: Sun May 31 2009, 06:31PM
Posts: 145
Salutare. stie cineva daca un set de tyros4 ar putea fi incarcat si in tyros 3? ,vazind ca la extensie sempler are UVN ca si tyros4?

Back to top
Florin Galati
Sun Feb 10 2013, 09:44AM

Registered Member #6568
Joined: Tue Feb 24 2009, 07:36PM
Posts: 327
Se poate incarca.

[ Edited Sun Feb 10 2013, 09:45AM ]


Back to top
 

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] ADv2PA1000byMihai13-Update.SET Posted by miki67 on 17 Aug : 21:23
Aveti listele mai jos cu ce contine setul.LINK: Click aici !


[download] Kontakt old Folclor-AD: SupitaG-AD. Posted by cipri on 17 Aug : 18:14
Multumesc


[download] Kontakt old Folclor-AD: Fluier-AD. Posted by cipri on 17 Aug : 18:07
Multumesc.


[download] ADv2PA1000byMihai13-Update.SET Posted by muset on 17 Aug : 18:03
este inclus in set si braci+ contra pentru manual? multumesc.


[download] ADv2PA1000byMihai13-Update.SET Posted by Mihai13 on 17 Aug : 16:36
Ritmurile sunt din setul de baza, lucrate de mine in PA1000Tonurile sunt mai vechi majoritatea de la AD din setul de PA600.Din bonus sunt doar cele 2 chitari si un pian acustic car [more ...]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap