Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg

<< Previous thread | Next thread >>
Set AD - Korg PA 600
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
This thread is now closed
Author Post
Mandocu
Sun, 10 Feb 2013, 07:02PM
Guest
Minel am raspuns si eu ,cred ca nu am gresit cu nimic,eu nu fac nici o publicitate mascata cum spui tu,cred ca daca spun adevarul nu gresesc cu nimic.Iti doresc sanatate si sa auzim numai de bine!

Back to top
pustiulica
Mon, 11 Feb 2013, 09:54AM

Registered Member #11427
Am o nelamurire care nu are neaparat legatura cu subiectul...
Cum adica o clapa KORG care a fost CUMPARATA cu factura de la un magazin de muzica nu are garantia acoperita de service-ul oficial KORG din Romania? Daca cumperi orice chestie electronica de la o firma respectabila gasesti in cutie garantie worldwide care insotita de factura are valabilitate in orice tara exista service autorizat! Cum se poate ca un service autorizat sa nu ofere garantie unei clape vandute de un magazin neoficial? Magazinul respectiv nu a cumparat la randul lui clapa de la un magazin autorizat?! Garantia este a produsului si este oferita de producator, ce conteaza modalitatea de revanzare si cine o face?
La fel si cu setul asta care costa diferentiat, cum adica ajunge la 400 de eur daca nu ai cumparat clapa de la un magazin autorizat, dar de unde naiba poti sa o iei, nu este clar ca initial a fost comercializata de un magazin autorizat la introducerea ei in piata? Ce conteaza prin cati reselleri a trecut... Aratati-mi si mie un link pe site-ul producatorului in care afiseaza preturile astea diferentiate si eu fac reclamatie la agentia europeana pentru protectia consumatorului si sa vedeti apoi amenzi...
Sa nu fiu inteles gresit, setul asta reprezinta munca unui om, este normal sa coste cat isi evalueaza munca cel care l-a facut, eu doar sustin ca nu este legal ca producatorul sa diferentieze pretul in functie de sursa achizitiei. Daca autorul setului vrea sa il dea gratis unora si contra cost altora, este alegerea lui si bineinteles ca are dreptul sa faca asta, dar producatorul NU poate dpdv legal sa faca altfel de diferentieri.

Back to top
victor2008
Mon, 11 Feb 2013, 10:04AM
Guest
Da Mario ai dreptate ar trebui ca sa fie anuntati cei de la Korg (firma ) ca cei care sunt aurorizati de catre ei in Romania sa vinda Korg Refuza sa faca servisul la produse Korg care sunt cumparate de la alte magazine si sigur o sa li se retraga autorizatia de Reprezentant Korg pe Romania . Trebuie sa luam legatura

Back to top
Mandocu
Thu, 14 Feb 2013, 07:58PM
Guest
Minel a scris ...

mandocu..ajunge tati cu atata publicitate mascata...seturi...preturi..mc music....ajunge!
stim care este scopul si rolul tau pe acest site !

Minel nu fac tata publicitate,mai informez si eu colegii mie nu imi place sa mint,spun doar adevarul ceea ce pe unii ii cam deranjaza,ps nu am nici un rol pe nici un site,eu nu traiesc din muzica eu cint din placere .Pustiulica eu cred ca daca cumperi de la un magazin oarecare, o clapa ai dreptul la Garantie 2 ani ,nu conteaza ca nu ai luat clapa de la reprezentata din Romania,daca ai probleme cu clapa te duci la magazinul de unde ai luat clapa si sunt obligati sa ti-o repare .In privinta setului lui Daniel de pa600 cei de la Ms musical pot sa iti de-a raspunsul si cred ca au dreptul sa vinda acel set cum vor si la cine vor,eu asa cred cel mai bine e sa te interesezi si o sa iti de-a ei raspunsul.

[ Edited Thu, 14 Feb 2013, 08:10PM ]

Back to top
ady-pc
Thu, 14 Feb 2013, 08:20PM
Guest
Mandocu a scris ...

Minel a scris ...

mandocu..ajunge tati cu atata publicitate mascata...seturi...preturi..mc music....ajunge!

Minel nu fac tata publicitate,mai informez si eu colegii mie nu imi place sa mint,spun doar adevarul ceea ce pe unii ii cam deranjaza,ps nu am nici un rol pe nici un site,eu nu traiesc din muzica eu cint din placere .Pustiulica eu cred ca daca cumperi de la un magazin oarecare, o clapa ai dreptul la Garantie 2 ani ,nu conteaza ca nu ai luat clapa de la reprezentata din Romania,daca ai probleme cu clapa te duci la magazinul de unde ai luat clapa si sunt obligati sa ti-o repare .In privinta setului lui Daniel de pa600 cei de la Ms musical pot sa iti de-a raspunsul si cred ca au dreptul sa vinda acel set cum vor si la cine vor,eu asa cred cel mai bine e sa te interesezi si o sa iti de-a ei raspunsul.

D-l Plutonier Capsuna las-o bre ca merge asa...

Back to top
Mandocu
Thu, 14 Feb 2013, 09:02PM
Guest
ady-pc a scris ...

Mandocu a scris ...

Minel a scris ...

D-l Plutonier Capsuna las-o bre ca merge asa...

Sanatate nenea Dj Ady ,poate la vara iti imping vreo vizita si facem o bauta amindoi asa ca colegii de site uri.

Back to top
dorelclape
Thu, 14 Feb 2013, 09:18PM

Registered Member #6313
M'C muzical ar trebui sa acorde asistenta service la brandurile care le reprezinta dar toti stim ce se intampla pe-acolo . . !

Back to top
yslicev
Thu, 14 Feb 2013, 10:00PM
Guest
dorelclape a scris ...

M'C muzical ar trebui sa acorde asistenta service la brandurile care le reprezinta dar toti stim ce se intampla pe-acolo . . !

Foarte corect!!

Back to top
DorinelParadox
Fri, 15 Feb 2013, 12:36AM

Registered Member #6316
pustiulica a scris ...

Am o nelamurire care nu are neaparat legatura cu subiectul...
Cum adica o clapa KORG care a fost CUMPARATA cu factura de la un magazin de muzica nu are garantia acoperita de service-ul oficial KORG din Romania? Daca cumperi orice chestie electronica de la o firma respectabila gasesti in cutie garantie worldwide care insotita de factura are valabilitate in orice tara exista service autorizat! Cum se poate ca un service autorizat sa nu ofere garantie unei clape vandute de un magazin neoficial? Magazinul respectiv nu a cumparat la randul lui clapa de la un magazin autorizat?! Garantia este a produsului si este oferita de producator, ce conteaza modalitatea de revanzare si cine o face?
La fel si cu setul asta care costa diferentiat, cum adica ajunge la 400 de eur daca nu ai cumparat clapa de la un magazin autorizat, dar de unde naiba poti sa o iei, nu este clar ca initial a fost comercializata de un magazin autorizat la introducerea ei in piata? Ce conteaza prin cati reselleri a trecut... Aratati-mi si mie un link pe site-ul producatorului in care afiseaza preturile astea diferentiate si eu fac reclamatie la agentia europeana pentru protectia consumatorului si sa vedeti apoi amenzi...
Sa nu fiu inteles gresit, setul asta reprezinta munca unui om, este normal sa coste cat isi evalueaza munca cel care l-a facut, eu doar sustin ca nu este legal ca producatorul sa diferentieze pretul in functie de sursa achizitiei. Daca autorul setului vrea sa il dea gratis unora si contra cost altora, este alegerea lui si bineinteles ca are dreptul sa faca asta, dar producatorul NU poate dpdv legal sa faca altfel de diferentieri.

Sau mai discutat treburile astea dar nu sa rezolvat nimic in legatura cu garantia internationala korg!Garantia este oferita de magazinul de unde ai cumparat punct
Cand eu am cumparat pa2 in Ro se dadea garantie 1 an si afara 2 ani, acum se ofera garantie si in romanica tot 2 ani, asa este bine!insa ce scule am cumparat de la thomann am garantie 3 ani la Thomann. In timp va fi obligata si romania sa se alinieze standardelor UE.<:-P
De vina sunt firmele producatoare ca nu sunt ineresate prea mult de clienti.

[ Edited Fri, 15 Feb 2013, 12:44AM ]

Back to top
LAVIN
Fri, 15 Feb 2013, 12:42AM

Registered Member #5747
noi ne aliniem numai cu taxe si impozite mom.

Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF