Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Technics, Gem, Ketron, Casio, Solton |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
genesys>wk8 |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
Minel |
|
||
Guest
|
salutare tuturor! as dori daca se poate o singura explicatie de la cei care astiu acest lucru: tonurile semplate facute pe gem wk8,merg la genesys,dar nu si invers...cineva mi-a spus ca si gem wk8 primeste samplere de la genesys,dar trebuie schimbata extensia samplerului..pe pc,si cele de wk8 si cele de genesys sant asemanatoare la extensie..am incercat mai multe variante,dar....neam ! stie careva sa imi dea un raspuns concret? bafta multa tuturor! |
||
Back to top |
|
||
Florin Galati |
|
||
Registered Member #6568
Salut Minel. Si eu am incercat sa pun niste samplere de la alte clape din gama General Music, dar nu am reusit. Cu toate ca aveau aceeasi extensie ca si WK 8. Poate ne ajuta Iulik de la Tulcea cu un sfat.
|
||
Back to top |
|
||
Minel |
|
||
Guest
|
pai tot cu el am vorbit acum ceva timp,dar zicea ca nu-si mai aduce aminte sigur!
|
||
Back to top |
|
||
testiera |
|
||
Registered Member #5950
este ca la korg...modelul mai vechi nu recunoste formatul la modelul superior,cu toate ca au aceeasi extensie,parerea mea..nu am avut decat genesys pro s...dar cred ca asta este logica
|
||
Back to top |
|
||
Minel |
|
||
Guest
|
Testiera,de regula la gem,nu se intampla asa ceva..wk 8 da tonuri si ritmuri la cele mai vechi decat ea..ex: wk6,wk4..
|
||
Back to top |
|
||