Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Probleme hard-disk la Yamaha PSR 9000 |
Go to page >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
marilautaru1 |
|
||
![]() Registered Member #9663
salut, stie cineva de ce nu mai citeste orga hardul de memorie, (hardul merge ca l-am bagat la alta orga). multumesc.
[ Edited Fri, 15 Feb 2013, 11:20PM ] |
||
Back to top |
|
||
djbossbest |
|
||
![]() Registered Member #11441
sa nu fie ceva din soft, sistemul de operare poate.
|
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
![]() ![]() Registered Member #45
contacte imperfecte mai mult ca sigur. Verifică pinii mufelor... pe placa de bază merită instalarea ultimului update.... cu HDD'ul montat [ Edited Fri, 15 Feb 2013, 03:41PM ] |
||
Back to top |
|
||
6ase6ase |
|
||
![]() ![]() Registered Member #885
dar macar iti vede HDD-ul? vezi ca eu am stricat-o de doua ori pentru ca nu am fost atent si am bagat un pin de la hard pe langa si am ars alimentarea de pe placa hdd-ului...mai exact este o rezistenta care alimenteaza hdd-ul cu 5 v.. gasesti la un service de calculatoare pe un laptop stricat....un electronist bun te rezolva imediat
|
||
Back to top |
|
||
Florin Galati |
|
||
![]() ![]() Registered Member #6568
Instaleaza OS-ul si vezi ce se intampla.
|
||
Back to top |
|
||
ValiS |
|
||
Guest
|
Daca"iti vede"HDD-ul cind apesi"disc"...e bine.Dupa ce l-ai scos din clapa nu te astepta sa-ti mai incarce de prima data datele din HDD.Ai dai tu"load from disk".Bineinteles asta numai daca iti vede hardul.Daca nu-l mai vede deloc...PA..!
|
||
Back to top |
|
||
bebykorg |
|
||
![]() ![]() Registered Member #533
belea mare cu dardurile astea.. dar este de inteles. Hardul este destul de sensibil la socuri . Inca se mai gasesc HDD tip IDE , bineinteles la SH. Noi nu se mai fabrica. Asta este treaba.Eu am pus unul deoparte .. nu se stie niciodata cand te lasa. pentru marilautarul 1.. scoate hardul din clapa si verifica-l.Daca nu te pricepi.. mergi la un centru de calculatoare.
|
||
Back to top |
|
||
huzumsorin |
|
||
![]() ![]() Registered Member #8800
Eu am avut psr 9000 , 4 ani , in acest timp am scos hardul de maxim 3 ori , nu am avut treaba cu el , nu inteleg cum se strica la voi si de ce trebuie scos asa des ? un style il copii pe discheta si nu scoti hardul dar asta trebuie socotit nu?
|
||
Back to top |
|
||
6ase6ase |
|
||
![]() ![]() Registered Member #885
Daca cineva doreste un psr 9000 fbine intretinut fara zgarieturi si ci program muncit de mine de la a la z-f bun -cu hard de rezerva si adaptor la PC -husa la comanda f buna pret 800 euro daca doriti demo sunati la-0762667358. merita
|
||
Back to top |
|
||
LAVIN |
|
||
![]() ![]() Registered Member #5747
hdd-ul nu trebuie scos mereu ca se duce,si apoi pierzi tot ce ai daca nu e salvat,unde mai pui sa te lase si la cantare!
|
||
Back to top |
|
||
Go to page >> | |