Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg

<< Previous thread | Next thread >>
Pareri, opinii despre Korg PA 800
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
Author Post
RCI
Sun, 17 Feb 2013, 06:27PM

Registered Member #12153
Nu era vorba despre o comparatie intre ele, era doar o mentionare. Domnule Ady, e cazul sa se inceapa cu REGINE si REGI? Clapa cea mai buna e cea care te avantajeaza. Dupa cum spuneam, ce am spus despre pa2 si pa800 spun ca le-am avut pe amandoua. Cat despre vizita la ORL de care spunea un coleg...ascultati voi cu urechile voastre, nu va lasati dusi de nas. Pa800 si Pa2x suna IDENTIC. Asta e adevarul pentru cine e in stare sa accepte sau nu, asta tot nu se schimba. Sanatate si cantari multe.

[ Edited Sun, 17 Feb 2013, 06:27PM ]

Back to top
djbossbest
Sun, 17 Feb 2013, 06:33PM
Registered Member #11441
suna la fel pentru ca au aceeasi placa de sunet, cu chestia asta au gresit korgii, eu zic ca placa face mare diferenta la clape, doar e vb de cum suna nu-i asa?

Back to top
Florin Galati
Sun, 17 Feb 2013, 06:42PM

Registered Member #6568
Da, e aceeasi placa de sunet.

Back to top
cantlaclapa
Sun, 17 Feb 2013, 08:36PM

Registered Member #10487
pareri putem sa avem toti si trebuie respectate toate ... eu am avut si pa 800 si pa 2 si de aia i-mi permit sa fac afirmatii despre fiecare clapa in parte ! parerea mea este ca pa 800 suna mai inghesuit nu e asa aerisita ca pa 2 ! mentionez ca am lucrat cu ambele clape nu le-am tinut doar in casa sa incarc un set in una si un set in alta si gata treaba m-am convins ... daca asa se fac comparatiile atunci putem spune ca la fel suna si un pa 3 cu un set de pa 800 incarcat in clapa .... ma rog eu respect fiecare parere dar mi-am exprimat-o si pe a mea si nu poate sa mi-o schimbe nimeni dupa ce am avut in mana si una si alta !

Back to top
Minel
Sun, 17 Feb 2013, 08:59PM
Guest
Florin Galati a scris ...

Aoleuuu, nici macar nu ar trebui sa pomenim de comparatie intre T4 si PA800. Am avut si T2 si T3, care sincer sunt mult mai sus de pa800. Dar ma cam saturasem de muncit :d

Florine,te felicit din suflet pentru sinceritatea ta..esti printre putinii utilizatori de korg(si bun muzicant),care recunoaste un mare adevar!

Back to top
pescarul1
Sun, 17 Feb 2013, 09:15PM
Guest
Am avut Pa800, cumparat prin 2007.
Sound general: nota 7, hai sa zic 8 cu indulgență;pentru folclor, 9...ușoară 5.
Atita timp cit se folosesc 2-3 track-uri, e bine...daca se depășește,sună aglomerat.
Claviatură: nota 4, ca să nu zic 2.
Părerea mea.

Back to top
ROBERTH
Sun, 17 Feb 2013, 10:49PM

Registered Member #9654
pescarul1 a scris ...

Am avut Pa800, cumparat prin 2007.
Sound general: nota 7, hai sa zic 8 cu indulgență;pentru folclor, 9...ușoară 5.
Atita timp cit se folosesc 2-3 track-uri, e bine...daca se depășește,sună aglomerat.
Claviatură: nota 4, ca să nu zic 2.
Părerea mea.

dupa ce te obisnuiesti cu claviatura poate sa devina una de nota 10 credeti-ma am trecut de la pa 1 la pa 800 si mi-a fost greu la inceput sa lucrez manual pt. ca nu simteam dinamica , dar dupa o saptamana m-am obisnuit si nu as mai schimba-o cu nici una alta!

Back to top
RCI
Mon, 18 Feb 2013, 03:55PM

Registered Member #12153
Sergiu, documenteaza-te te rog putin, sa intelegi ca PA2X SI PA800 sunt identice. Drept dovada, pentru Orient este disponibila versionea PA800 Pro, cu 256 ram, hard-disk si Mp3 standard. Cati dintre voi stiu ca ramii din aceste clape sunt identici, ca de fapt PA800 are memorie de 128 ram, limitata prin soft la 64? Nu ma mai contrazic cu nimeni, pur si simplu m-am documentat corespunzator, am avut ambele clape, deci nu vorbesc in necunostinta de cauza. Pa3, intr-adevar este altceva in comparatie cu Pa2. Sa avem cantari, ca gasim pe ce clape sa cantam. Va salut cu respect.

Back to top
cantlaclapa
Mon, 18 Feb 2013, 05:55PM

Registered Member #10487
RCI a scris ...

Sergiu, documenteaza-te te rog putin, sa intelegi ca PA2X SI PA800 sunt identice. Drept dovada, pentru Orient este disponibila versionea PA800 Pro, cu 256 ram, hard-disk si Mp3 standard. Cati dintre voi stiu ca ramii din aceste clape sunt identici, ca de fapt PA800 are memorie de 128 ram, limitata prin soft la 64? Nu ma mai contrazic cu nimeni, pur si simplu m-am documentat corespunzator, am avut ambele clape, deci nu vorbesc in necunostinta de cauza. Pa3, intr-adevar este altceva in comparatie cu Pa2. Sa avem cantari, ca gasim pe ce clape sa cantam. Va salut cu respect.

si eu am avut memorie de 128 mb in pa 800 si stiu treaba cu blocatul din soft ! aici chiar ai atins un punct sensibil ! si ac um sa-ti explic de ce suna mai aerisit pa 2 ! si cand am spus ca stiu ce vorbesc nu am spus doar asa de dragul povestilor .... acum ca sa-ti spun drept mai documenteaza-te si tu putin si mai analizeaza ambele clape una langa alta cu stylurile si tonurile de fabrica prima data si daca nu o sa sune mai aerisit korg pa 2 inseamna ca nu stii ce sa-i faci si nu o cunosti suficient ! apoi trecem la subiectul memorie ram si tonuri semplate ! stim ca la pa 2 te poti extinde cu memorie de 256 mb ram da ? ok la pa 800 vb ta nu lasa softul decat 64 mb dec i automat esti limitat sa incarci doar tonuri mici sau medii ! ei in pa 2 daca incarci un sempler care contine cel putin 25 de note wav si-l extinzi il asignezi pe toata claviatura 76 de taste da sa nu-mi spui ca tonul ala nu suna mai curat mai plin si mai aerisit decat unul care are sa zicem 7 sau 8 wavuri asignate pe 61 de taste pe claviatura de la pa 800 !! asa daca luam un set din pa 800 si il incarcam in pa 2 normal ca putem sa vb ca nu suna mai aerisit ... pai ce sa sune mai aerisit ?

Back to top
RCI
Mon, 18 Feb 2013, 06:43PM

Registered Member #12153
Sergiu, as putea sa explic mult, dar ar trebui sa vrei sa asculti. E greu cand ai impresia ca doar tu ai dreptate sa recunosti cand nu ai. Asa ca, fie cum zici tu prietene. TU ai dreptate! Hai noroc

Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF