Forums

Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Discutii generale

<< Previous thread | Next thread >>
Tinand cont ca se apropie revelionul!
Go to page   <<      
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
Author Post
Greieras
Tue Nov 11 2008, 09:20PM
Guest
În Predeal voi cânta revelionul anul acesta, şi avem contract din 24 decembrie până în 4 ianuarie, seară de seară la acel hotel. Problema e că sunt cam 50 de familii (100 persoane), care vor fi şi cazate acolo în mare parte în acea perioadă, de prin mai multe zone ale ţării: cei mai mulţi din Constanţa, apoi Bucureşti, Prahova, Buzău, bineînţeles Braşov, dar şi Moldova. (Galaţi, Bacău, Iaşi). Aşa că noi nu o să ne adaptăm după ei, ei trebuie să se dea după noi, şi să se distreze după cum facem noi programul.
De regulă nu au ce căuta în seara de revelion cafeuri, începem pe la ora21 cu 2-3 colinde, apoi muzică uşoară românească veche (hituri cunoscute şi arhicunoscute...refrenuri celebre strânse în colaje interesante, care să nu plictisească şi să ţină mereu atenţia invitaţilor), asta până la 22 când deschidem oficial dansul, invităm toată lumea la un vals vienez, apoi o uşoară de la Tămaş, după care urmează un pluguşor frumos. Dacă la restaurant nu vor veni urători pt acest moment, ne revine nouă sarcina ca în costum popular să tragem de buhai şi să facem un pluguşor frumos! După care, ori facem noi urarea ori alţii, tot în costume populare, începem un program de folclor, încercând să facem piese din toate zonele ţării. Cam o oră, după care luăm o pauză, ne schimbăm înapoi în costume normale, şi începem show-ul, cu gaşca mea, meneaito, etc. tot ce e de sărit şi ţopăit. Până la miezul nopţii când ieşim cu toţii afară la artificii...pe Abba - Happy New Year (pe laptop). La întoarcerea în sală continuă un program de dj pe laptop cam de 30 minute (se apropie de ora 1) care încinge orice spirit, muzică ce nu poate fi cântată de noi (formaţia mea)...din repertoriul 666, DJ Aligator, Scooter, etc. Urmează apoi de la 1 până se pleacă la odihnă dimineaţa, program ca la nuntă. Lăutărească, hore, sârbe, uşoară, lăutărească, hore sârbe uşoară...şi tot aşa.
Dacă ar fi fost revelion numai de braşoveni, nu ar fi trebuit manele. Sperăm să nu fie nevoie nici aşa, pt că zic eu am scădea din imaginea unui Revelion 2009 de vis pt care unii dau nişte preţuri de am rămas tâmpit crazy2 ....mult mai mult decât în orice altă ţară...loc exotic....sau munte (în Austria de exemplu, unde merg nişte cunoştinţe şi cu tot cu drum, cazare, 3 nopţi, all inclusive, hotel de 4 stele la munte, şi e pe la jumate de preţ faţă de Predeal. Acolo în Austria va cânta de revelion Mirela Petrean, printre alte vedete cunoscute. ../../images/emotes/yahoo/yahoo_winking.gif )

[ Edited Tue Nov 11 2008, 09:32PM ]

Back to top
Robert Craciun
Wed Nov 12 2008, 11:00AM

Registered Member #25
OK Vasilica!...multumesc!,va urez distractie placuta de pe acum si voua acolo la munte!

[ Edited Wed Nov 12 2008, 11:02AM ]

Back to top
Go to page   <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF