Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Roland |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Hard disk la Roland G 1000 ? |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
Fyc |
|
||
Guest
|
Va salu din nou prieteni! O intrebare pentru cei care cunosc sau care au Roland G1000 cu HDD montat pe clapa. Spuneti-mi va rog ce tip de Hard Disk se poate monta la G1000 (am inteles ca SCSI) si pana la ce capacitate accepta clapa ? Daca de exemplu este de 80 de Gb. este compatibil ? Va multumesc anticipa!. |
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
Registered Member #45
teoretic nu contează capacitatea după formatare va fi de 1GB doar prin testare verifici dacă intră sau nu în sistemul clapei... aici e nasolia.... dacă ai posibilitatea de a-i monta HDD... faci una din investiţiile secolului... nu mai vinzi clapa.... dacă te hotărăşti, îţi trimit un kit complet sursă pamblică adaptor HDD cu programul de nuntă setat pe ID5 - în locul zip'ului să nu mai pierzi timp cu SCAN. [ Edited Tue Feb 26 2013, 07:51PM ] |
||
Back to top |
|
||
Fyc |
|
||
Guest
|
sarac lipit a scris ... teoretic nu contează capacitatea după formatare va fi de 1GB doar prin testare verifici dacă intră sau nu în sistemul clapei... aici e nasolia.... dacă ai posibilitatea de a-i monta HDD... faci una din investiţiile secolului... nu mai vinzi clapa.... dacă te hotărăşti, îţi trimit un kit complet sursă pamblică adaptor HDD cu programul de nuntă setat pe ID5 - în locul zip'ului să nu mai pierzi timp cu SCAN. Pai nu merge cu alimentarea de la unitatea Zip? Si adaptor pentru ce? Pentru HDD? Hard Disk-ul nu e pe port SCSI? Si tot pachetul acesta la ce pret ? |
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
Registered Member #45
G1000 nu are 12V zip'ul se alimentează la 5V în plus, sursa este de la 100-240V ...ca şi clapa, nu ai nevoie de stabilizatoare. o alimentezi la 220 de pe placa sursei după întrerupător.. .să nu ai scîntei ca la introducerea directă în triplu... îi prelungeşti simţitor viaţa... adaptorul este de la 68 pini... sunt HDD mai silenţioase şi puţin mai rapide ca cele pe 50 pini. pachetul ajunge cam cît o unitate zip şi floapă... 100 euri. în vară fac 5 ani cu un hdd... şi la mine rar este închisă clapa... o folosesc şi ca amplificator stereo pe lapton în casă.... sună bine de tot . [ Edited Tue Feb 26 2013, 09:13PM ] |
||
Back to top |
|
||
Fyc |
|
||
Guest
|
sarac lipit a scris ... G1000 nu are 12V zip'ul se alimentează la 5V în plus, sursa este de la 100-240V ...ca şi clapa, nu ai nevoie de stabilizatoare. o alimentezi la 220 de pe placa sursei după întrerupător.. .să nu ai scîntei ca la introducerea directă în triplu... îi prelungeşti simţitor viaţa... adaptorul este de la 68 pini... sunt HDD mai silenţioase şi puţin mai rapide ca cele pe 50 pini. pachetul ajunge cam cît o unitate zip şi floapă... 100 euri. în vară fac 5 ani cu un hdd... şi la mine rar este închisă clapa... o folosesc şi ca amplificator stereo pe lapton în casă.... sună bine de tot . Am inteles!, nu pentru mine... vrea un tip. Am sa-i zic cum sta treaba, daca e interesat te pun in legatura cu el si faceti afacerea. Faci cinste, bineinteles! Merci oricum pentru informatie! Numai bine!:)>- |
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
Registered Member #45
cinste? hehehe se pune problema? numa' să-mi spui unde!!! mă dor ciolanele de atîta concediu... (de la revelion) |
||
Back to top |
|
||
Fyc |
|
||
Guest
|
sarac lipit a scris ... cinste? hehehe se pune problema? numa' să-mi spui unde!!! mă dor ciolanele de atîta concediu... (de la revelion) Am doi clienti pentru tine... lasa-mi un numar de telefon aici sau trimite-mi pe mai! -email- |
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
Registered Member #45
0740785736
|
||
Back to top |
|
||
Fyc |
|
||
Guest
|
sarac lipit a scris ... 0740785736 Am luat la cunostinta! Sa nu uitati ca am discutat! Va multumim!. |
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
Registered Member #45
nu uit nimic...am memorie de elefant multă sănătate! |
||
Back to top |
|