Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Claviatura PA80 . |
Go to page << | |
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
drgmihai |
|
||
Guest
|
A mea e fericita...are card de 16 mb ![]() |
||
Back to top |
|
||
albundy |
|
||
![]() ![]() Registered Member #10099
Cand zice-ti ca e tanc la ce va referiti?!! La carcasa ei sau la claviatura? Ca eu nu inteleg. PA80 are claviatura usoara ,chiar foarte buna pt solistica iar carcasa nu e de fier ca sa zici ca e tanc.
|
||
Back to top |
|
||
drgmihai |
|
||
Guest
|
Claviatura este de foarte foarte buna calitate, carcasa, butoanele, amplificarea,boxele, suna super bine daca ai card si e aranjata ok,....clapa mea, e luata second hand si functioneaza impecabil...o clapa aparuta in anul 2000.....acum 13 ani.....si inca am vazut-o la foarte multe nunti facandu-si datoria cu succes..tragi si tu concluzia
[ Edited Sun, 13 Oct 2013, 09:31PM ] |
||
Back to top |
|
||
Expresul |
|
||
Guest
|
la pa 80 nu mi-sa parut o claviatura super (claviatura usoara) in rest este ok clapa.
|
||
Back to top |
|
||
DON_JON |
|
||
![]() ![]() Registered Member #13374
Rectificam: un lucru second (la mana a doua ) nu se poate numi sau spune ca e impecabil ![]() [ Edited Mon, 14 Oct 2013, 09:35AM ] |
||
Back to top |
|
||
drgmihai |
|
||
Guest
|
Clarificari: Am spus 1. "claviatura este de foarte buna calitate" constructiv vorbind(plastic, arc pe fiecare clapa, zgomot la apasare) ,nu faptul ca este grea,greuta, usoara, usurica, acest lucru nefiind relevant deoarece gusturile sunt impartite(personal prefer claviatura grea dar nu imi permit deocamdata) 2. "functioneaza impecabil"- nu este acelasi lucru cu a arata impecabil...si aici ai dreptate, prezinta mici urme de uzura la colturi de la husa. [ Edited Mon, 14 Oct 2013, 04:31PM ] |
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |