Forums
Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Discutii generale |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Despre siteuri, magazine online sau nu, AD, Calin etc... |
Go to page >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
JanoshD |
|
||
Guest
|
Stimati colegi! Citind pe fostul site [*****] cumparat de un magazin online cu scopul vadit de a avea o masa de manevra, am fost un pic intrigat de o postare pe chat a administratorului. Eu nu am cont acolo si nici nu-mi fac deoarece acolo numai democratie nu mai exista. Se sterg conturi fara nici un avertisment, se lasa numai ce e placut si folositor d-lor de acolo. De fapt ca si pe un al site dedicat Korgului unde situatia e si mai grava. Dar iata postarea in cauza: de Administrator » 02 Apr 2013, 13:14 Dragilor, ajunge! Va rog sa terminam aici cu discutia despre AD si Mc! Toata lumea stie despre Mc cine sunt ei, unic distribuitor Korg in Romania! Dar aici este o greseala, in Uniunea Europeana termenul de UNIC distribuitor NU exista! Este libera circulatie a marfii. In primul si primul rand un distribuitor desface marfa prin reteaua lor de DEALERI, prin alte cuvinte prin magazinele de muzica din romania. Aici este problema cu Mc, ei neavand dealeri, vand produsele direct la clienti. Majoritatea magazinelor de muzica NU lucreaza cu Mc din mai multe motive, motive pe care le stiti si voi (neseriozitate, nesimtire, minciuni etc...) Daca cumparati o clapa Korg din alta parte ex. thomann, netmusic, emuzicanti, musicdepo, fly etc... NU inseamna ca, produsul este contrafacut! Magazinele din Romania neputand lucra cu Mc, cumpara produsele din alte tari UE, tot reprezentante Korg cu acte in regula si NU inseamna cu nu au garantie. A NU are garantie la Mc?! Asa este, fiecare magazin lucreaza cu service-ul propriu care de multe ori este mai bun decat la Mc, aici stiu foarte bine colegi care au patit-o rau la bucuresti. Despre Daniel AD nu pot sa am o parere fiindca nu-l cunosc pe acest domn! Va doresc o zi frumoasa....in sfarsit a venit primavara Cu respect Administrator Si acum parerea mea despre chestiunea in cauza: Cine sustine ca nu exista unic distribuitor in Europa? AD=un magazin obscur din Satu-Mare? Si de ce ar trebui sa creada cititorul ca exista dealeri mai planetari decat planeta, doar ca asa zbiara pe propriul site cineva despre sine?Lauda de sine.......De fapt manipularea lui AD curge prin a nu vorbi despre o certitudine; MC are 8 magazine proprii mai profi decat un netmusic. Acele magazine sunt dealerii lui MC, au cheltuieli, impozite, etc. E un alt concept, 8 magazine fac mai mult si mai coerent decat 25 nietmuzici, asta si este ideea.Iar astia ca Bertici care fug si aduc cu traista din Ungaria se oftica. Idiotul duce o lupta inventata de el, cu unul mai tare ca el, e invidios, e mic si nu stie nimic......ce duma....... Eu nu tin partea lui AD sau a lui Calin dar cineva trebuia sa lamureasca acest aspect si sa-i dea Cezarului ce-i al lui. P.S. Am uitat sa-i zic distinsului administrator ca Romania se scrie cu "R" MARE. Sa inteleg ca a fost intentionat deoarece cei de acolo sunt cetateni romani de etnie maghiara? [ Edited Wed Apr 03 2013, 12:59PM ] |
||
Back to top |
|
||
cantlaclapa |
|
||
Registered Member #10487
deja sa ajuns la apogeu ! se dau lupte mult prea mari si prea grele pt bani ! totul se scrie cu substrat ,subanteles si interes ! nu mai au la baza nimic din ce se voia initial pe aceste situri ! doar strategii ascunse sa se faca bani , comert cu orice intr-un fel sau altul .... pacat pt ca la un moment dat tot se umple romania cu tot felul de instrumente si accesorii cumparate dintr-un loc sau altul ... sunt curios cand nu se va vinde aproape nimic la ce se va recurge ! eu unul sunt total dezamagit si nu mai sper ca se va reveni vreodata la interesul initial al acestor situri ! poate doar daca as face eu unul as mai avea incredere dar nu cred ca se merita sa mai fac asa ceva din experientele trecute avute ca admin pe majoritatea din situri ...
|
||
Back to top |
|
||
mr.morojac |
|
||
Registered Member #11959
cantlaclapa a scris ... deja sa ajuns la apogeu ! se dau lupte mult prea mari si prea grele pt bani ! totul se scrie cu substrat ,subanteles si interes ! nu mai au la baza nimic din ce se voia initial pe aceste situri ! doar strategii ascunse sa se faca bani , comert cu orice intr-un fel sau altul .... pacat pt ca la un moment dat tot se umple romania cu tot felul de instrumente si accesorii cumparate dintr-un loc sau altul ... sunt curios cand nu se va vinde aproape nimic la ce se va recurge ! eu unul sunt total dezamagit si nu mai sper ca se va reveni vreodata la interesul initial al acestor situri ! poate doar daca as face eu unul as mai avea incredere dar nu cred ca se merita sa mai fac asa ceva din experientele trecute avute ca admin pe majoritatea din situri ... Bunicu o zis ca BANUL ESTE OCHIUL DRACULUI! Bunicu nu minte. Toti santem cei mai buni prieteni, pina se ajunge la BANI. In ziua de azi, viata in sine este un negotz. m ongol.ro(actualul m uzicanti.ro), site comercial 70% k orgforum.ro, site comercial 50% Cam asa le vad eu. Sanatosi sa fim..... |
||
Back to top |
|
||
Tudorut |
|
||
Guest
|
cantlaclapa a scris ... deja sa ajuns la apogeu ! se dau lupte mult prea mari si prea grele pt bani ! totul se scrie cu substrat ,subanteles si interes ! nu mai au la baza nimic din ce se voia initial pe aceste situri ! doar strategii ascunse sa se faca bani , comert cu orice intr-un fel sau altul .... pacat pt ca la un moment dat tot se umple romania cu tot felul de instrumente si accesorii cumparate dintr-un loc sau altul ... sunt curios cand nu se va vinde aproape nimic la ce se va recurge ! eu unul sunt total dezamagit si nu mai sper ca se va reveni vreodata la interesul initial al acestor situri ! poate doar daca as face eu unul as mai avea incredere dar nu cred ca se merita sa mai fac asa ceva din experientele trecute avute ca admin pe majoritatea din situri ... D-le Sergiu citind ce ati scris asa mai printre randuri am inteles ca ati bagat in oala si acest site. Va rog o explicatie mai detailata. Eu fiind mai nou nu inteleg ce se vinde aici. Mi se pare destul de democratic chiar si eu pot discuta foarte deschis cu colegul ady-pc care mi se pare f simpatic. Plus de asta nu vad o reclama vadita sau ascunsa la nici un brand anume. Fiecare poate expune orice vrea fara ca adminii sa stearga. |
||
Back to top |
|
||
DorinelParadox |
|
||
Registered Member #6316
Piesa Dorel de la Popesti- BANII si Femeia da puterea sa fii fericit.....
|
||
Back to top |
|
||
Tudorut |
|
||
Guest
|
mr.morojac a scris ... m ongol.ro(actualul m uzicanti.ro), site comercial 70% k orgforum.ro, site comercial 50% Cam asa le vad eu. Sanatosi sa fim..... D-le Morojac [*****] fostul [*****].ro e 100% comercial. Are si forum unde proprietarii mai strecoara reclame la produse. Si pe mine m-au dat afara fara motiv. Cand deschideti siteul vedeti vreun forum ? Daca forumul era deasupra hai ca mai scadeam 10 procente asa nu pot. |
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
Registered Member #45
pînă la un anumit punct suntem colegi cum apar interesele financiare... papapa pretenie aşa-i oriunde în general se profită de bunătatea sau dorinţa de face bine .... |
||
Back to top |
|
||
mr.morojac |
|
||
Registered Member #11959
Tudorut a scris ... mr.morojac a scris ... m ongol.ro(actualul m uzicanti.ro), site comercial 70% k orgforum.ro, site comercial 50% Cam asa le vad eu. Sanatosi sa fim..... D-le Morojac [*****] fostul [*****].ro e 100% comercial. Are si forum unde proprietarii mai strecoara reclame la produse. Si pe mine m-au dat afara fara motiv. Cand deschideti siteul vedeti vreun forum ? Daca forumul era deasupra hai ca mai scadeam 10 procente asa nu pot. Domnule Tudorut, Cind deschid site-ul respectiv, apare o "pàtràticà cu "Forum" in partea superioara a paginii;undeva, mai jos apar ultimele subiecte discutate.Din acest motiv nu am estimat 100% comercial. Nu cunosc situatia de acolo insa, daca noul propietar a cumparat acel site cu scop comercial,atunci a facut cea mai proasta afacere din cariera profesonala,indiferent de citi bani a investit.Tzeapà. Daca te-au dat afara, inseamna ca ai fost considerat un "viespe"(ca sa fiu in pas cu "moda"). Sanatate multa! |
||
Back to top |
|
||
yslicev |
|
||
Registered Member #11920
is uni in partea chisinaului care au o vorba MIE JALE DE IEI!!pe saitu ala lautari ii numeri pe degete restu ...imi pare rau dar sunt naivi si nu prea au treaba cu muizca ....de asta are nevoie AD si restu, oameni din astia ...nu de muzicanti ,lautari etc.
|
||
Back to top |
|
||
ady-pc |
|
||
Registered Member #9870
yslicev a scris ... is uni in partea chisinaului care au o vorba MIE JALE DE IEI!!pe saitu ala lautari ii numeri pe degete restu ...imi pare rau dar sunt naivi si nu prea au treaba cu muizca ....de asta are nevoie AD si restu, oameni din astia ...nu de muzicanti ,lautari etc. ce sa zic,te cred ai dreptate dar pana la urma,urmei este ca si cum am fi in chirie in casa omului dar gratis. pe siteul respectiv este cu "goldul' caci ar fi dezonorat "the best-ul" sa fi fost "silver". pe mine nu ma deranjeaza membri sau administratorul problema este cu lupul pus paznic(moderator)la oi.am fost si eu avertizat ca de asa sunt eu mai "turbat"dar elegant si in particular. |
||
Back to top |
|
||
Go to page >> | |