Forums
Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
M-Audio BX5A D2 vs ESI Aktiv 05 ? |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
djalexproject |
|
||
Registered Member #1639
va salut pe toti cine ma poate ajuta sa fac o alegere buna? as vrea sa-mi cumpar o pereche de monitoare si nu stiu ce alegere sa fac intre cele doua ce ma sfatuiti ? nu dispun de mai multi bani sa iau altceva [ Edited Tue, 16 Apr 2013, 03:54PM ] |
||
Back to top |
|
||
salll123 |
|
||
Registered Member #9731
care doua ?
|
||
Back to top |
|
||
Dorel Cos |
|
||
Guest
|
Sunt in titlu "M-audio bx5a d2 sau esi aktiv05?".
|
||
Back to top |
|
||
admin |
|
||
Registered Member #1
Daca tot vrei pareri/opinii, lasa lenea la o parte si pune si tu linkuri catre paginile cu cele doua produse, unde sa fie si specificatiile produselor ... Ori, te astepti ca fiecare user care citeste asta, sa caute pe Goagal pentru tine ?
[ Edited Tue, 16 Apr 2013, 03:56PM ] |
||
Back to top |
|
||
Dorel Cos |
|
||
Guest
|
Unii isi lasa si adresa de email sa le trimiti raspuns sau anumite informatii, fisiere. E foarte comod. Nici un numar de telefon nu ar strica )
|
||
Back to top |
|
||
djalexproject |
|
||
Registered Member #1639
si de unde stii ma rog ca mi-e lene ? am intrebat atatea persoane si mi s-au dat atatea raspunsuri total diferite incat nu stiu ce sa mai scriu sau
|
||
Back to top |
|
||
remuscampean |
|
||
Registered Member #9292
Salutare tuturor, Am gasit recent niste M-Audio BX5 la pret foarte atractiv (79,99 $ bucata)... au fost pe piata o buna bucata de vreme si din ce am citit prin review-uri sunt bune pentru acasa. Pe site aici nu am gasit pareri... daca este totusi cineva sa imi spuna cateva pareri personale, daca detine acest model, sau l-a detinut, as fi recunoscator. Toate cele bune! |
||
Back to top |
|
||
danpa80 |
|
||
Registered Member #10314
Nu am cautat pe net sa vad cele doua modele,...insa din modestele informatii pe care le detin...cred ca M-audio sunt suficient de bune pt monitoare. Si daca sunt si active...e mai mult decat e nevoie. Eu as alege eM-urile... tu...ce doresti. Numai bine...!!!
|
||
Back to top |
|
||
remuscampean |
|
||
Registered Member #9292
Le-am cumparat pentru ca am 45 zile sa le returnez. Fiecare intra in priza, deci presupun ca asta inseamna ca sunt active. Nu am experienta cu monitoare audio, am ascultat mereu in casti, dar sunt multumit, este o senzatie faina. Le folosesc cu placa audio externa Focusrite Scarlett solo. Cred ca si un mixer ar intra bine in... aranjament, dar asta cu alta ocazie. Toate cele bune clape.ro! |
||
Back to top |
|
||