Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Roland |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Roland BK Partner |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
IlieB |
|
||
Registered Member #10046
Dintre cei care au un instrument Roland seria BK, indiferent care, a incercat cineva sa foloseasca un ipad ca display pt. orga? LINK: Click aici ! |
||
Back to top |
|
||
danROE50 |
|
||
Registered Member #10887
nu am Bk, da stiu ca sunt cateva aplicatii ca sa controlezi cateva functii ale clapei in timp real de pe ipad, problema e k majoritatea au buton pe interfata clapei, iar cele care nu au buton (adik sunt in meniul clapei) multe din ele lipsesc din aceste aplicatii. cateva exemple: LINK: Click aici ! LINK: Click aici ! LINK: Click aici ! |
||
Back to top |
|
||
pustiulica |
|
||
Registered Member #11427
Salut, am vazut la un amic un BK-3 conectat cu iPad2. Pentru conectare ai nevoie de un stick Wi-Fi Connect facut pentru Roland. In functie de aplicatiile pe care le scoti de pe app store poti face chestii specifice... unele aplicatii sunt gratuite (cele de baza), celelalte costa. Cam asta am retinut din ce mi-a aratat. [ Edited Sat Apr 20 2013, 02:34PM ] |
||
Back to top |
|
||
Dorel Cos |
|
||
Guest
|
Problema sta in felul urmator pentru ca si eu am BK. Daca ocupi USB-ul cu stickul wireles nu mai poti folosi numai styleurile interne. De aceea e recomandat sa se foloseasca portul acela pentru aparat foto de pe Ipad cuplat cu un cablu la USB Computer. Din ce am vazut eu si m-am documentat sunt vreo 3 sau 4 aplicatii free care se pot folosi cu BK. Dintre ele cele mai importante BK Partner si Lyrics Wiever.
|
||
Back to top |
|
||
Minel |
|
||
Guest
|
pentru cei care vreti sa folositi aplicatii din app store ptr roland,dar costa bani,instalati din cydia app cake. cu aceasta aplicatie puteti lua totul free,deci inclusiv cele cu bani din app store.
|
||
Back to top |
|
||
IlieB |
|
||
Registered Member #10046
Stiu ca sunt mai multe aplicatii pt. BK, dar cea mai tare cred ca este BK partner. Ideea era ca poate cineva a descarcat deja aceasta aplicatie, care este free si poate o pune pe site, ca am vazut ca daca vrei sa descarci te trimit de la un site la altul, sa te loghezi... etc. Oricum mie imi place aplicatia asta. Am vazut ca are comanda separata pt UP1 si UP2, cum este la BK 7m si 9. Sa nu mai spun ca poti sa adaugi la favorite oricate tonuri doresti (e valabil si pentru ritmuri).
|
||
Back to top |
|
||
Mcmiki |
|
||
Registered Member #5274
Salutare! Am incarcat eu aplicatia la sectiunea free software, ramana sa aprobeze admini si poti sa descarce cine are nevoie! |
||
Back to top |
|
||
IlieB |
|
||
Registered Member #10046
Multumesc Mcmiki!
|
||
Back to top |