Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Roland |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Reglaje Roland BK 5 |
Go to page >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
IlieB |
|
||
Guest
|
Vedeti ce au reusit cei de la Roland Indonezia? [ Edited Fri, 03 May 2013, 10:46AM ] |
||
Back to top |
|
||
IlieB |
|
||
Guest
|
Vad ca nu se inghesuie nimeni sa comenteze! Faza este ca a iesit un update versiune beta cu functia tonuri favorite pt BK5. |
||
Back to top |
|
||
Dorel Cos |
|
||
Guest
|
Unde Ilie ? Da-ne te rog un link !
|
||
Back to top |
|
||
IlieB |
|
||
Guest
|
LINK: Click aici ! Dorele chiar daca este o versiune beta, eu am instalat-o si functioneaza. [ Edited Sun, 28 Apr 2013, 04:30PM ] |
||
Back to top |
|
||
Dorel Cos |
|
||
Guest
|
Mersi frumos. Am descarcat o sa incerc si eu.
|
||
Back to top |
|
||
IlieB |
|
||
Guest
|
Daca faci setarile exact ca in filmulet, poti crea performante doar cu tonuri, editate cum vrei, dar fara ritmuri. Pe o lista poti salva un nr nelimitat de tonuri, care pot fi accesate foarte usor activand tasta Numeric si folosind tastele 1-8 pt a schimba tonurile, iar tastele 0 si 9 pt a schimba paginile (asta in cazul cand salvezi mai mult de 8 tonuri). Mai poti salva si in alta locatie, adica: Menu - Tonuri favorite. Aici poti salva 10 tonuri (tastele 0-9), dar nu poti edita cum vrei fiecare ton. |
||
Back to top |
|
||
Dorel Cos |
|
||
Guest
|
Mersi de info. Mie imi place si sistemul cu One Touch problema e ca nu se memoreaza setarile de velocitate (dinamica) deci tot ai nevoie sa-ti faci user pentru asa ceva si nu la toate tonurile merge aceeasi velocitate. Sunt curios daca in favorite se memoreaza toate setarile.
|
||
Back to top |
|
||
IlieB |
|
||
Guest
|
Eu nu am incercat sa modific velocitatea la tonurile salvate, dar toate setarile facute de mine au fost memorate, asa ca sigur si acest parametru se poate seta si memora pt fiecare ton in parte.
|
||
Back to top |
|
||
Mcmiki |
|
||
![]() ![]() Registered Member #5274
Ilie,mii de multumiri pentru informatie si linkuri. Dorel te rog sa ne informezi dupa ce ai incercat, cum sta treaba cu tonurile favorite si sa nu aiba vreun bug update-ul daca e versiune beta! Cu stima! |
||
Back to top |
|
||
uigresmirfi |
|
||
Guest
|
Salutam!Are cineva vreun link cu tutorialul pt update-ul asta?
|
||
Back to top |
|
||
Go to page >> | |