Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Technics, Gem, Ketron, Casio, Solton
 
<< Previous thread | Next thread >>
Gem sk 880
Go to page       >>  
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
Author Post
beniamin90
Sun May 26 2013, 02:37PM
Registered Member #10708
Joined: Thu Jan 05 2012, 01:48PM
Posts: 17
buna ! am si eu o nelamurire nu citeste ritmurile nici descarcate nici convertite cu sw....am dat restore all ,am incercat cu vreo 6/7 dischete si nu vrea ...pun discheta,dau disc ,single,user style si nimic...cand pun preload atunci deschide doar cu song/SMF si apare in stanga sub floppy disk folderele le deschid ,dau sellect all si le pune in a doua lista sub ram si de aici nu mai stiu ,,,,,daca dau dublu enter le repeta pe ale din stanga..........am citit pe site ca trebuie sa dezmontez clapa sa scot hd si numai asa poate sa primeasca seturile,daca mai este o posibilitate sa nu scot hd si daca stie cineva i/as ramane recunoscator!!!

[ Edited Sun May 26 2013, 05:08PM ]


Back to top
Minel
Sun May 26 2013, 05:06PM
Guest
salut.nu ai ce cauta in preload....un set nu-l poti baga cu discheta...cu discheta poti baga doar ritmuri...daca ai o discheta cu ritmuri,apasa disk,single,apasa sus in dreapta pe floppy,apoi dute jos la user style.apasa enter.iti va apare un alt folder.da-i iar enter.bifeaza un ritm,iar cu sageta stanga-dreapta dute pe coloana din dreapta si alege un user gol sau alt ritm care nu iti place.acum dai enter de doua ori...dupa ce iti arata acelasi ritm atat in coloana din stanga cat si pe cea din dreapta,inseamna ca ritmul exista in userele din stanga clapei.
daca vrei sa pui un set intreg pe clapa,cumpara un adaptor de hard cu usb,pe care-l conectezi la pc,iar de aici copy-paste si gata.ai grija daca desfaci clapa,sa nu-i smulgi banda aceea care pleaca de la display la placa de baza.are un sistem de prindere de tot rahatul...sper ca ti-am fost de ajutor.

Back to top
beniamin90
Sun May 26 2013, 11:18PM
Registered Member #10708
Joined: Thu Jan 05 2012, 01:48PM
Posts: 17
salut ! pai da ,asa am facut dar nu le deschide ,am incarcat pana la urma cateva ce mergeau doar pe prima varianta fara intro ,fill,eding ,dar nu stiu cum le-am sters...!

Back to top
Minel
Mon May 27 2013, 07:56AM
Guest
beniamin,daca acelea mergeau pe var 1,inseamna ca doar pe 1 a fost facut ritmul.cel mai bine este sa-ti iei port hard si termini chinuiala....bagi setul intreg,care este compatibil cu wk 4-6-8, sk 760 si sk76.

[ Edited Mon May 27 2013, 07:57AM ]


Back to top
beniamin90
Mon May 27 2013, 12:43PM
Registered Member #10708
Joined: Thu Jan 05 2012, 01:48PM
Posts: 17
salut minel!! ok imi iau port hard si daca nu imi place setul cum fac ?daca vreau sa -i mai pun si convertite de mine nu se pot salva numai ritmurile care le vreau??asta nu inteleg eu daca le-am avut odata de ce s-au sters ale de ce nu m-a intrebat daca le inlocuiesc sau sa le puna in alte usere goale ca avea doar .....

Back to top
Minel
Mon May 27 2013, 01:17PM
Guest
probabil,clapa are ceva erori,nu-mi dau seama..mi-a zis un prieten ca ti-a dat nr meu.suna-ma!
cam asa trebuie sa sune..soundul nu este chiar bun,am tras doar ritmurile,sa-ti faci o idee:
LINK: Click aici !
LINK: Click aici !
LINK: Click aici !
LINK: Click aici !
LINK: Click aici !

[ Edited Mon May 27 2013, 01:29PM ]


Back to top
beniamin90
Mon May 27 2013, 06:36PM
Registered Member #10708
Joined: Thu Jan 05 2012, 01:48PM
Posts: 17
NU pot sa le vad imi pune asta/Fişierul nu este disponibil pentru vizionare în ţara dumneavoastră,eu nu sunt in tara si pe you tube nu sunt ,am vazut ceva demo pe sk 760 si se auzea bine.Adevarul e ca nici nu as desface clapa ,daca spui e pretentioasa,poate mai deloc as incerca cu port-usb adaptat la dischetera sa vad ,mai incerc cu alte ritmuri,mie imi apar in calc ritmurile cand le deshid de forma HEADER.HDR si BANK.BNK si asa apar si in clapa ...numai ca nu merg -nu stiu daca asta e formatul corespunzator ,nu trebuie sa fie sty???

Back to top
Minel
Tue May 28 2013, 12:40AM
Guest
ca sa iti vada ritmurile,procedeaza asa pe pc...fa un folder care sa se numeasca de exemplu beniamin.All ....in acest folder mai faci inca unul care trebuie sa se numeasca asa: PSTYLES.002 ..deabia acum in acest folder versi folderele cu BNK si HDR

Back to top
beniamin90
Wed May 29 2013, 02:19PM
Registered Member #10708
Joined: Thu Jan 05 2012, 01:48PM
Posts: 17
am incercat si asa si nimic,pana la urma am reusit cu alea de inainte ce le-am sters,dar altceva nu vrea nu stiu care e problema ce e de vina?!!!

Back to top
Minel
Wed May 29 2013, 04:24PM
Guest
sincer,m-ai incuiat...chiar nu mai stiu care ar fi motivul.

Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Set Korg Pa700 BM 2021 Posted by GHEHA on 29 Jan : 11:24
Ce contine setul ?


[download] Set Korg Pa1000 Mihai13 pentru Pa3xLe Posted by miki67 on 28 Jan : 18:14
Salut @levi_20sm! desigur, te pot ajuta. urca setu sau daca este deja la Download pune link aici si il convertesc.tine cont ca in pa2x nu se pot incarca samplere compresate, deci d [more ...]


[download] SET KORG PA300 DENIS Posted by cipri on 28 Jan : 16:46
Multumesc !


[download] Set pa600 Craiova Posted by cipri on 28 Jan : 16:36
Multumesc !


[download] Set Korg Pa1000 Mihai13 pentru Pa3xLe Posted by levi_20sm on 28 Jan : 10:41
Salut Miki67 as avea o rugaminte poti sa convert... Un set de pa3x pentru pa2x 256 ms





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap