Forums
Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Caut instrumentisti, solisti, etc ... |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Dorim clapar pt un proiect muzical amplu blues teatru |
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
telur |
|
||
![]() ![]() Registered Member #8701
"Fuga din zid" este un concert spectacol muzical blues rock urban poetry. Libretul si muzica sint scrise, iar structura spectacolului in constructie. Cautam: Clapar pianist modern de blues rock jazz care sa se alature nucleului deja format din doua chitari, bas si voce ( acestia din urma fiind instrumentisti cu experienta si cu activitate in formatii blues-rock cunoscute). Drummer si percutionist, deasemenea. Daca esti nonconformist, deschis la abordari inedite si curajoase, daca-ti place aventura stilistica, dar in acelasi timp bine controlata in groove si, la nevoie, chiar in maiestrie si atitudine, trimite-ne citeva vorbe despre tine, un contact, un link, facebook etc. Cutia Neagra band. Marius Rosiu & Co. 0727.453.906 *Coloana sonora a clip-ului din atasament este formata din fragmente muzicale ale concertului. Prezentarea acestuia este planificata in toamna lui 2013 - in functie de sponsori si conditii. Imaginile sint alese in cazul de fata doar pentru a insoti mix-ul si nu vor fi in mod expres cele din concert. (Colaboratori pe partea de dans si actorie, operator softuri audio, sunetist sint bineveniti.) http://www.youtube.com/watch?v=Byw-tYfomEo [ Edited Thu, 27 Jun 2013, 08:43PM ] |
||
Back to top |
|
||