Forums
Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Problema Filtru |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
florin123 |
|
||
Registered Member #3549
Salutare colegii detin si eu 2 boxe din acestea LINK: Click aici ! si vreau sa zic ca una se aude gajait si incet , ma gandesc sa fie filtrul din statie sigur nu este ca am probat si pe alta statie , stie cineva vreo serie a acestor filtre si de unde le pot cumpara? sau daca ma duc cu boxa la un electronist oare o poate repara ? Tin sa mentionez ca boxa nu este in garantie , am achizionat-o la mana a doua . Sau daca nu ce filtru se potriveste pentru acest model ? Stima. |
||
Back to top |
|
||
bebykorg |
|
||
Registered Member #533
nu stiu daca este neaparat filtrul de vina. Dar ca sa fii sigur scoate filtrul din boxa si verifica-l. Nu e mare lucru pe el ... bobine si condesatori. Daca vre-o componenta e arsa schimba acea componenta sau cumpara alt filtru de la un magazin muzica. PS.. nu uita nici de cablurile de la boxa, si ele ar putea fi de vina.
|
||
Back to top |
|
||
ym_dx21 |
|
||
Registered Member #10570
s-a descentrat membrana difuzorului...si asta din mai multe motive. Ca idee , sa fi sigur de asta ,scoate capacul boxei si dezlipeste firele de pe bornele difuzorului (sunt doua fire)si lipeste-le pe cele ale celeilalte boxe ...asta ca sa vezi daca e din filtre problema ....ca poate fi si de acolo ,dar eu sunt de parere ca e descentrata membrana si atinge de magnet atunci cand aceasta vibreaza ...de aici si gajaitul acela.
|
||
Back to top |
|
||
florin123 |
|
||
Registered Member #3549
cam asa arata filtrul |
||
Back to top |
|
||
ym_dx21 |
|
||
Registered Member #10570
asa....acum vezi care difuzor gajaie din cele 3 din boxa si dezlipeste firele chiar de pe bornele lui, apoi conecteaza-l pe el separat la amplificator (fara filtru) ci legat direct la iesirea amplificatorului si vezi cum se comporta
|
||
Back to top |
|
||
Dorel Cos |
|
||
Guest
|
Vorba multa saracia omului. Ai o boxa care iti merge bine ?DA! Atunci ia filtrul din boxa buna si fa o interschimbare. Vad ca boxele sunt cam de 2 lei nu conteaza. Daca o sa gajaie boxa care a mers bine inainte e filtrul. Daca boxa care gajaia inainte acum merge bine nu sunt de bai difurile. Daca boxa care mergea ianainte bine gajaie e de vina filtrul. E o chestiune de conensator. Si-ti mai zic ceva. De multe ori la masuratoare arata bine ca valoare. Dar cand pui la treaba nu. Eu sunt Stan Patitul. Daca ai fost atent la ce am scris ai scapat de necaz. Numai bine!
|
||
Back to top |
|
||