Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
One Man Band |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
cosminm |
|
||
![]() Registered Member #11908
ok mersi mult miine pote vrei sa intri la mine in pc cu team wiwer sa-mi faci si mie setarile,mersi mult de tot o seara buna.
|
||
Back to top |
|
||
Mysterious |
|
||
![]() ![]() Registered Member #12683
nu e mare inginerie, citeste cu atentie ceea ce ti-am scris mai devreme. Vezi ca ai nevoie si de driverul ASIO pt placa audio, cauta pe google asio driver
|
||
Back to top |
|
||
victorr |
|
||
![]() Registered Member #9068
cosminm a scris ... am o yamaha dsr 2000 mai veichiuta un pic dar asa cum ai zis tu merge sa le deschid pe amandoua si sa controlez omb din clapa?mersi mult.explica-mi si mie asta (style de yamaha semplat in kontakt)se poate tine ritmul si din kontakt?st mai incepator k tine. Ritmul de Yamaha e redat de OMB, cu tonurile semplate in Kontakt! |
||
Back to top |
|
||
alinbz |
|
||
![]() ![]() Registered Member #10218
la ce sa setezi omb sa iti dea functiile pe clape?atunci cum mai canti?a?nu are nici o logica!!!!!!!!!!omb e player de style.!!!!!!
|
||
Back to top |
|
||
cosminm |
|
||
vreau k kontakt sa redea tonul si omb-ul sa tinna ritmul dar omb -ul sa il pot controla din clapa intelegi?
|
||
Back to top |
|
||
Mysterious |
|
||
alinbz.. functiile alea iti apar doar cand ii dai tu comanda ![]() |
||
Back to top |
|
||
cosminm |
|
||
Mysterious,am reusit folosesc omb si kontakt si pot sa controlez functile omb-ul din clapa,mai am o intrebare instrumentele care le bag in kontakt le pot schimba din clapa?tu ai ceva instrumente pt kontakt mai bune ,am vazut k gabypsr are ceva instrumente bune dar nu raspunde probabil nu vrea sa dea,mersi mult de tot pt ajutor.
|
||
Back to top |
|
||
Mysterious |
|
||
La alea din kontakt n-ai ce sa le faci. Semplezi cate un style pe rand si salvezi instrumentele cu acelasi nume ca si style-ul, ca sa-ti fie mai usor, cand bagi style-ul in OMB incarci si tonurile lui in Kontakt.. are functia sus la Files, "save multi as.." vezi sa bifezi "monolith" si sa fie compress debifat. Intr-adevar userul GabiPSR se pricepe, are multe style-uri frumoase semplate, insa ca si restul userilor de pe aici nu vrea sa ajute pe nimeni, si alinbz se pricepe.. insa cerea 10euro pe style.. ![]() Am vreo 2 style-uri semplate de mine dar nu suna cine stie.. nu ma pricep sa aranjez tonurile sa sune cum trebuie, cum o fac altii. Inca sunt in cautarea unui om care se ocupa cu Kontakt si ma poate ajuta si pe mine cu niste style-uri de yamaha semplate, insa e greu, foarte greu.. daca nu imposibil.. [ Edited Sun, 07 Jul 2013, 05:38PM ] |
||
Back to top |
|
||
alinbz |
|
||
![]() ![]() Registered Member #10218
ti am cerut la misto 10euro.si sa spun si de ce.pentru ca nu esti facut pentru asa ceva.nu vreau sa ma laud sau chesti de genu.pe userul GABIPSR eu l am ajutat cu tonuri si cu kontakut.dar nu ca pe alti care vor mura in gura.nu am nici o pretentie si nici nu am avut.pe cine am simtiti ca are putina minte l am ajutat.si sunt destui care pot confirma treaba asta.nu am vrut sa ma afirm si nici nu vreau ca lucrez cu kontakt la un anume nivel.sanatate si virtute!!!!
|
||
Back to top |
|
||
cosminm |
|
||
alinbz,dane te rog si noua niste styluri st incepatori,asta numai daca vrei sa ne ajuti.multumesc.
|
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |