Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Diferenta intre PAX3 International si PA3X Muzikant ? |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
rayzen29 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #12936
pax3 varianta muzicant este aparuta acum. ca a si vrea sa vand pax2 u si sa mi o cumpar.
[ Edited Sat, 20 Jul 2013, 07:50AM ] |
||
Back to top |
|
||
cantlaclapa |
|
||
![]() ![]() Registered Member #10487
cateva ritmuri de polka si vals in plus la varianta musikant si culoarea difera in rest aceeasi Marie cu alta palarie |
||
Back to top |
|
||
adryan81 |
|
||
![]() Registered Member #6917
Plus ca totul e in germana pe ea.....pentru mine asta e o problema ![]() |
||
Back to top |
|
||
Robert Craciun |
|
||
![]() ![]() ![]() Registered Member #25
cel mai bine te lamureste Cristi Audya...el are PA 3 muzicant
|
||
Back to top |
|
||
rayzen29 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #12936
va multumesc
|
||
Back to top |
|
||
andutu |
|
||
![]() ![]() Registered Member #5
Ca si aparitie,PA3 Muzikant a aparut in aceles timp cu PA3 . Pentru Romania nu estye cea mai buna alegere trebuie sa lucrezi mult pe ea ca sa o faci sa sune si sa fie adaptata la ce se cinta pe la noi ,si cred ca nu merita efortul.
[ Edited Tue, 23 Jul 2013, 10:52AM ] |
||
Back to top |
|
||
Dorel Cos |
|
||
Guest
|
Andutule din ce am inteles de la prieteni are claviatura foarte buna pentru solo. Si in plus de asta toti cauta seturi complete mai mult sau mai putin moca. Din discutiile cu cativa prieteni au fost cativa care mi-au spus ca tocmai pentru motivul asta si-au luat Korg. Au pus un set de asta au invatat cateva comenzi si sambata s-au dus la cantat. Putini sunt cei care stau sa-si personalizeze clapa dupa placul lor. Acestia au toata consideratia din partea mea.
|
||
Back to top |
|
||
cantlaclapa |
|
||
![]() ![]() Registered Member #10487
ori pa 3 ori pa 3 musikant sunt clape f bune dar numai in cazul in care sunteti hotarati sa munciti pe ele de la zero ! tot ce inseamna tonuri luate de la zero si egalizate wavurile apoi styluri facute de la zero cu acele tonuri pe variatiuni diferite in cele 6 cv-uri si lucrand cu velocitati la scriere cu dinamica apoi facute setari in max eq sa fie ok pe toate frecventele si la urma masterizarea de finete pe fiecare track in parte eq,atack,release,cutt off, volume .... abia dupa aceea o sa simtiti ca aveti o clapa f buna si ca a meritat investitia pe care ati facut-o ! daca nu munciti clapa in felul asta ati aruncat banutii pe geam degeaba ! nu o sa aveti parte niciodata de satisfactia maxima pe care o poate oferi aceasta clapa !
|
||
Back to top |
|
||