Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Korg i3 |
Go to page << | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
gry |
|
||
![]() Registered Member #13120
nu citeste discheta,cand intru la disk imi apare load all nu open si cand dau ok imi da error,nu stiu care este problema,discheta formatata pe korg are 700 si ceva kb acum nu stiu daca nu am incarcat prea mult pe ea.
|
||
Back to top |
|
||
Devylxxx |
|
||
![]() ![]() Registered Member #782
prin comanda *load all* incarci un set intreg adica ARR;BSQ;PCG;SNG;STY ! I3 e compatibil total ca si set doar cu I1, I2, I4s si i5s! Pcg-ul adica tonurile de user care le gasesti de la D11 la D88 sunt compatibile cu sintetizatoarele din seria X, T si N de la korg, pe net gasesti multe Pcg,uri de la aceste clape! Pe disketa dupa ce ai formatat in clapa si vrei sa incarci doar un ritm, copiezi doar fisierele cu extensia STY de la modelele compatibile, si incarci cate un ritm prim Load one style*! LINK: Click aici ! ,, mai sus e adresa unui site folositor,, sunt cateva set,uri si Pcg,uri pt I3! [ Edited Sun, 28 Jul 2013, 08:11PM ] |
||
Back to top |
|
||
gry |
|
||
![]() Registered Member #13120
momentan nu am facut nimic din ce am luat de pe site insa am gasit la cineva niste dischete cu niste seturi(am sa le pun pe site pt.cei care mai au i3) as fi vrut un set din banat,daca are cineva.Trebuie sa invat intai clapa si apoi ,,pinga-ponga,,totusi am prins un ,,pinguin,,!
|
||
Back to top |
|
||
evilseniormage |
|
||
![]() Registered Member #7887
Daca iti cumperi interfata de hard disk si extensie de stiluri de la Musitronics.de (eu am luat ambele), vei folosi acel conector pentru carduri. Nu vei mai putea sa folosesti carduri, dar si asa nu se gasesc nicaieri, in schimb vei avea un hard disk de 2GB si 32 de styleuri user. Pe site zice ca hardul are 750 MB, dar eu am primit un flash card cu 2GB. Din cauza limitarilor tehnice, este formatat ca multe partitii de 14 MB.
|
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |