Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Roland
 
<< Previous thread | Next thread >>
Roland E 50
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
mussic
Tue Jul 30 2013, 11:46PM
Registered Member #3499
Joined: Wed Nov 26 2008, 12:25AM
Posts: 347
Am si eu o rugaminte...Are cineva softul pentru acest tip ? Dar nu update - adica versiunea 1.1.1, sau macar sa fie varianta de instalare. Sau eventual o copie a CD-ului clapei ! Restul , le-am salvat.
Va multumesc anticipat !

Back to top
elgi
Wed Jul 31 2013, 03:51AM

Registered Member #196
Joined: Fri Jun 27 2008, 09:43AM
Posts: 686
LINK: Click aici !
Succesuri!

Back to top
mussic
Wed Jul 31 2013, 08:28AM
Registered Member #3499
Joined: Wed Nov 26 2008, 12:25AM
Posts: 347
Am incercat deja acelasi lucru si nu mai puteam sa intru in niciun folder din memorie. Acum am repetat si cred ca o sa mearga...Dar trebuie sa incarc toate manual !
Multumesc din suflet si sper sa mearga !
O zi buna !

Back to top
leu
Wed Jul 31 2013, 09:20PM

Registered Member #2235
Joined: Sun Oct 12 2008, 09:44PM
Posts: 107
eu o sa pun la download instructiunile la E 60 dar cred ca e valabil si la e 50
succes!

Back to top
mussic
Thu Aug 01 2013, 12:08AM
Registered Member #3499
Joined: Wed Nov 26 2008, 12:25AM
Posts: 347
Iata inca o data ce inseamna sa fii om cu adevarat, si ce inseamna acest site cu adevarat.
Multumesc din suflet tuturor celor care au incercat sa ma ajute, fie la telefon, pe mess sau aici pe site, incepand cu domnul Dorel, care este o persoana deosebita, dar la fel de mult ii respect si pe ceilalti, care au intervenit la fel de prompt, fiecare cu ce a putut.

Si pentru ca am vazut ca si altii au avut aceeasi chestie(pe mai multe forumuri de aici si din afara), vreau sa va spun, ca in momentul in care in urma unei caderi de tensiune, sau a unui fisier cu probleme, se poate intampla ca Roland E 50-60 sau G 70 sa nu mai vada fisierele din memoria interna ! Ca atare, e bine sa va faceti o copie a tuturor fisierelor din memoria interna, prin intermediul cablului USB, pentru ca in astfel de situatii, trebuie sa formatati memoria interna si sa puneti fisierele la loc. As vrea sa mai adaug si faptul ca varianta 1.1.1 a softului pentru orga(acel update), da erori foarte multe, si denatureaza denumirea folderelor din memoria interna.
Numai bine !

Back to top
Dorel Cos
Thu Aug 01 2013, 08:09AM
Guest
Multumim pentru aprecieri D-le Visan. Vreau sa fac o mica precizare. Dvs. in urma discutiei noastre telefonice ati instalat softul 1.1.1 inainte de a formata memoria interna a clapei. Aceasta versiune am instalat-o si eu pe un alt E-50 dar dupa formatarea memoriei. Dupa orice instalare de soft pe aceste clape este foarte recomandat un factory reset. Eu sincer nu am constatat nici o problema cu aceasta versiune. Dupa cum am vorbit amandoi e bine sa avem intotdeauna un backup la tot ce avem in PC. Dar e bine sa nu supraincarcam memoria interna sa lasam acolo un 4-5 Mb liber. Recomandat e sa lucram mai mult cu cardul si sa avem dublura chiar si la card. Eu la E-80 asa am, nu am avut probleme dar D-ne fereste. Nu este o investitie deloc mare un card in zilele noastre

P.S. Dupa cum v-am spus si dvs. formatarea interna nu e recomandata de catre fabricant foarte des numai in cazuri extreme. Daca conexiunea usb permite repunerea resurselor de fabrica e mai recomandata aceasta metoda. Trebuie lucrat cu atentie cu baza de date sa nu o dam peste cap. De aceea majoritatea nu stiu cum se formateaza o memorie interna.

[ Edited Thu Aug 01 2013, 08:13AM ]


Back to top
seby_69
Fri Aug 02 2013, 05:09PM
Registered Member #1388
Joined: Tue Sep 09 2008, 12:26PM
Posts: 223
eu am versiunea 1.1.1.,de o gramada de timp,si merge excellent,dar nu mai folosesc deloc mem interna a clapei,totul e pe card!!!

Back to top
mussic
Sat Aug 03 2013, 10:07PM
Registered Member #3499
Joined: Wed Nov 26 2008, 12:25AM
Posts: 347
Am cautat sa fac totul corect D-le Dorel...
Am citit intai manualul, m-am uitat pe net la diverse forumuri si am instalat 1.1.1 Apoi am dat si Factory reset ! Problema este, ca fara formatare da erori, modificand denumirea folderelor !
Seby are dreptate, puteam sa merg si eu in continuare numai cu cardul, dar mi-am facut style-uri cam pentru orice si incarcarea dura, iar UPRG-urile nu le mai citea nici din card, pentru ca nu mai stia ce sunt.
Salvasem deja ceea ce aveam in clapa ! Dar abia acum pot sa spun ca am invatat mai multe chestii...In clapa, aveam UPRG de 826 Kb, iar cu softul pe care l-am pus acum am UPRG de 936 de Kb. Acum pot sa afirm ca merg ambele variante ! Stiti ca v-am intrebat si acest lucru ! Dar nu trebuie amestecate in memoria interna !
Sa stiti ca am si eu 2 copii ale cardului. Aveti dreptate, Doamne fereste de ceva, e bine sa le ai acolo.
Iar in ceea ce priveste softul la care mi-ati dat link-ul, il gasisem si eu in 3 variante...dar fiecare avea alte fisiere la UPRG !La unu am gasit 400 si ceva in loc de 100 si ceva...
Oricum, va multumesc inca o data pentru tot, dumneavoastra si prietenilor de pe site, care au sarit sa ma ajute ! Si ma tin de promisiune...
Trimisesem mesaj inclusiv la firma, dar nu am primit nimic !
Numai bine si multa sanatate tuturor !

Back to top
Solton
Wed Jul 05 2017, 10:39AM
Registered Member #930
Joined: Tue Aug 19 2008, 06:58PM
Posts: 9
Buna. Un prieten are un roland e 50 si de cateva zile nu ii mai porneste. La pornire pe display apere roland dar urmat de un sunet de " goarna" si tectul production test pe display. Ce poate avea? Sa formatam memoria interna?

Back to top
seby_69
Sun Jul 09 2017, 08:10PM
Registered Member #1388
Joined: Tue Sep 09 2008, 12:26PM
Posts: 223
va salut cu respect stimati colegi!



Back to top
 

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] MGerea-v2 byAD.SET Posted by dutu on 17 Jul : 22:54
Salut merge si pe pa3!Multumesc!


[download] set catalin13 pa3x decompresat Posted by miki67 on 14 Jul : 17:46
Multumesc la fel Grisa!


[download] Set AD v1 pa1000 Posted by acery71 on 14 Jul : 11:34
Salutare ! La mine a functionat ! O sa mai incerc odata miine dimineata si va voi spune daca sunt sau nu probleme cu site-ul ! O zi placuta in continuare !


[download] Voci VCE Yamaha pt Acery Posted by acery71 on 14 Jul : 01:09
Salut ! Multumesc frumos Mihai ! Toate cele bune !


[download] Set AD v1 pa1000 Posted by titiretsu on 13 Jul : 21:14
Am acces la download dar spune ca nu exista fisier , am incercat de 3 ori la fel





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap