Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Roland
 
<< Previous thread | Next thread >>
Roland E 50
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
mussic
Tue Jul 30 2013, 11:46PM
Registered Member #3499
Joined: Wed Nov 26 2008, 12:25AM
Location / Localitate:: Buzau
Posts: 344
Am si eu o rugaminte...Are cineva softul pentru acest tip ? Dar nu update - adica versiunea 1.1.1, sau macar sa fie varianta de instalare. Sau eventual o copie a CD-ului clapei ! Restul , le-am salvat.
Va multumesc anticipat !

Back to top
elgi
Wed Jul 31 2013, 03:51AM
elgi

Registered Member #196
Joined: Fri Jun 27 2008, 09:43AM
Location / Localitate:: Suceava
Posts: 672
LINK: Click aici !
Succesuri!
Back to top
mussic
Wed Jul 31 2013, 08:28AM
Registered Member #3499
Joined: Wed Nov 26 2008, 12:25AM
Location / Localitate:: Buzau
Posts: 344
Am incercat deja acelasi lucru si nu mai puteam sa intru in niciun folder din memorie. Acum am repetat si cred ca o sa mearga...Dar trebuie sa incarc toate manual !
Multumesc din suflet si sper sa mearga !
O zi buna !
Back to top
leu
Wed Jul 31 2013, 09:20PM

Registered Member #2235
Joined: Sun Oct 12 2008, 09:44PM
Location / Localitate:: Italy
Posts: 107
eu o sa pun la download instructiunile la E 60 dar cred ca e valabil si la e 50
succes!
Back to top
mussic
Thu Aug 01 2013, 12:08AM
Registered Member #3499
Joined: Wed Nov 26 2008, 12:25AM
Location / Localitate:: Buzau
Posts: 344
Iata inca o data ce inseamna sa fii om cu adevarat, si ce inseamna acest site cu adevarat.
Multumesc din suflet tuturor celor care au incercat sa ma ajute, fie la telefon, pe mess sau aici pe site, incepand cu domnul Dorel, care este o persoana deosebita, dar la fel de mult ii respect si pe ceilalti, care au intervenit la fel de prompt, fiecare cu ce a putut.

Si pentru ca am vazut ca si altii au avut aceeasi chestie(pe mai multe forumuri de aici si din afara), vreau sa va spun, ca in momentul in care in urma unei caderi de tensiune, sau a unui fisier cu probleme, se poate intampla ca Roland E 50-60 sau G 70 sa nu mai vada fisierele din memoria interna ! Ca atare, e bine sa va faceti o copie a tuturor fisierelor din memoria interna, prin intermediul cablului USB, pentru ca in astfel de situatii, trebuie sa formatati memoria interna si sa puneti fisierele la loc. As vrea sa mai adaug si faptul ca varianta 1.1.1 a softului pentru orga(acel update), da erori foarte multe, si denatureaza denumirea folderelor din memoria interna.
Numai bine !
Back to top
Dorel Cos
Thu Aug 01 2013, 08:09AM
Guest
Multumim pentru aprecieri D-le Visan. Vreau sa fac o mica precizare. Dvs. in urma discutiei noastre telefonice ati instalat softul 1.1.1 inainte de a formata memoria interna a clapei. Aceasta versiune am instalat-o si eu pe un alt E-50 dar dupa formatarea memoriei. Dupa orice instalare de soft pe aceste clape este foarte recomandat un factory reset. Eu sincer nu am constatat nici o problema cu aceasta versiune. Dupa cum am vorbit amandoi e bine sa avem intotdeauna un backup la tot ce avem in PC. Dar e bine sa nu supraincarcam memoria interna sa lasam acolo un 4-5 Mb liber. Recomandat e sa lucram mai mult cu cardul si sa avem dublura chiar si la card. Eu la E-80 asa am, nu am avut probleme dar D-ne fereste. Nu este o investitie deloc mare un card in zilele noastre

P.S. Dupa cum v-am spus si dvs. formatarea interna nu e recomandata de catre fabricant foarte des numai in cazuri extreme. Daca conexiunea usb permite repunerea resurselor de fabrica e mai recomandata aceasta metoda. Trebuie lucrat cu atentie cu baza de date sa nu o dam peste cap. De aceea majoritatea nu stiu cum se formateaza o memorie interna.

[ Edited Thu Aug 01 2013, 08:13AM ]

Back to top
seby_69
Fri Aug 02 2013, 05:09PM
Registered Member #1388
Joined: Tue Sep 09 2008, 12:26PM
Location / Localitate:: suceava
Posts: 222
eu am versiunea 1.1.1.,de o gramada de timp,si merge excellent,dar nu mai folosesc deloc mem interna a clapei,totul e pe card!!!
Back to top
mussic
Sat Aug 03 2013, 10:07PM
Registered Member #3499
Joined: Wed Nov 26 2008, 12:25AM
Location / Localitate:: Buzau
Posts: 344
Am cautat sa fac totul corect D-le Dorel...
Am citit intai manualul, m-am uitat pe net la diverse forumuri si am instalat 1.1.1 Apoi am dat si Factory reset ! Problema este, ca fara formatare da erori, modificand denumirea folderelor !
Seby are dreptate, puteam sa merg si eu in continuare numai cu cardul, dar mi-am facut style-uri cam pentru orice si incarcarea dura, iar UPRG-urile nu le mai citea nici din card, pentru ca nu mai stia ce sunt.
Salvasem deja ceea ce aveam in clapa ! Dar abia acum pot sa spun ca am invatat mai multe chestii...In clapa, aveam UPRG de 826 Kb, iar cu softul pe care l-am pus acum am UPRG de 936 de Kb. Acum pot sa afirm ca merg ambele variante ! Stiti ca v-am intrebat si acest lucru ! Dar nu trebuie amestecate in memoria interna !
Sa stiti ca am si eu 2 copii ale cardului. Aveti dreptate, Doamne fereste de ceva, e bine sa le ai acolo.
Iar in ceea ce priveste softul la care mi-ati dat link-ul, il gasisem si eu in 3 variante...dar fiecare avea alte fisiere la UPRG !La unu am gasit 400 si ceva in loc de 100 si ceva...
Oricum, va multumesc inca o data pentru tot, dumneavoastra si prietenilor de pe site, care au sarit sa ma ajute ! Si ma tin de promisiune...
Trimisesem mesaj inclusiv la firma, dar nu am primit nimic !
Numai bine si multa sanatate tuturor !
Back to top
Solton
Wed Jul 05 2017, 10:39AM
Registered Member #930
Joined: Tue Aug 19 2008, 06:58PM
Location / Localitate:: mures
Posts: 9
Buna. Un prieten are un roland e 50 si de cateva zile nu ii mai porneste. La pornire pe display apere roland dar urmat de un sunet de " goarna" si tectul production test pe display. Ce poate avea? Sa formatam memoria interna?
Back to top
seby_69
Sun Jul 09 2017, 08:10PM
Registered Member #1388
Joined: Tue Sep 09 2008, 12:26PM
Location / Localitate:: suceava
Posts: 222
va salut cu respect stimati colegi!


Back to top
 

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



sorin77sol » 20 Jan : 13:56
Buna ziua ! ...

ValiKorg » 20 Jan : 10:52
Salutare tuturor !

dangiuca » 20 Jan : 10:52
Buna ziua ...

george32 » 20 Jan : 10:12
stie cineva daca pot sa mai i-au continutul de pe o discheta magnetizata

cdinu » 20 Jan : 09:53
salut CrysMM.
CAND AM SA FIU IN POSESIA SUBWOOFER AM SA ITI DAU DETALII.
MULTUMESC .
ZI CALDUROASA !

cdinu » 20 Jan : 09:52
salut colegi

c_mid » 20 Jan : 09:47
Buna dimineata!

LAVIN » 20 Jan : 09:41
neata,

joker » 20 Jan : 09:25
Bună dimineața o zi frumoasa va doresc

cipri » 20 Jan : 08:20
Buna dimineata tuturor.

sorin77sol » 20 Jan : 00:38
Noapte buna ! ...

Grisa » 20 Jan : 00:00
Salutare la toti!

LAVIN » 19 Jan : 23:28
salutare,

angelitto » 19 Jan : 22:55
@lulu, nu mai incarca seturi care sunt deja pe site ca ne suparam.

miki67 » 19 Jan : 22:21
salutari la toti

Vio45 » 19 Jan : 22:04
Mulțumesc forte mult! Respect!

angelitto » 19 Jan : 22:02
Inca ceva. La kiturile de tobe procedeul e asa cum il stii tu. Stergi kitul din user si apoi cu optiunea aia. Dar la tonuri e asa cum ti-am explicat.

angelitto » 19 Jan : 22:00
@Vio45, nu are nimic dar daca stergi un ton din usere, nu se sterge si KMP'ul(multisamplerul) asignat la el cum se facea cu OS'ul v.1.2. Acum raman KMP'urile ”orfane” si nu dispar doar daca le stergi cum ti -am scris mai jos. Daca insa ai sterge un kmp si ar ramanea wavurile asignate la el, atunci ar merge sa stergi cu optiunea ”Delete Not assigned to any MultiSamle/Drumkit”. Dar nu e cazul la tine.

Vio45 » 19 Jan : 21:51
Angelitto totuși de ce are obținea Not assigned to any MultiSamle/Drumkit ?

Vio45 » 19 Jan : 21:29
Angelitto Am înțeles și mulțumesc foarte mult pentru raspuns.

angelitto » 19 Jan : 21:24
@Vio45. de ce ai mai instalat OS V.2 daca nu stii sa lucrezi cu el? Inainte era joaca de copii. Acum e mult mai greu. Trebuie sa procedezi ca la pa900/pa3x/pa4x, etc. In mare e cam asa: Selectezi tonul ce vrei sa-l stergi, intri in ”sound edit”, verifici la oscilatoare ce KMP'uri are asignate, apoi stergi tonul. Pe urma te duci in sound edit/record/menu/multisampler, selectezi KMP'urile respective si le dai delete. dar daca sunt asignate si la alte tonuri, acele tonuri nu au sa mai sune bine. De aia am zis ca te-ai complicat rau cu noul OS daca nu stii sa lucrezi cu el. Inainte clap stergea KMP'urile doar daca nu erau asignate la vreun ton. Acum le stergi indiferent ca is sau nu asignate. Intelegi? trebuie sa fii foarte atent sa nu faci o tocanita din set.

angelitto » 19 Jan : 21:18
@joker, daca ai cumparat de la ei clapa, sigur primesti si manualul.

Vio45 » 19 Jan : 21:17
Bună seara! Am o întrebare pentru cunoscătorii de korg pa! Am korg pa600 os sampler activ. Șterg niște instrumente din set, dar rămân acolo, chiar dacă dau sa steargă samplerele care nu sunt folosite?

joker » 19 Jan : 20:00
angelitto nu pot descarca link-ul si nici pe net nu gasesc dar am trimis email la mcmusic de unde am cumparat clapa sper sa primesc de la ei manualul

joker » 19 Jan : 19:03
Mulțumesc angelitto

angelitto » 19 Jan : 17:13
@joker, uite aici: LINK: Click aici !

sVipper » 19 Jan : 16:39
joker » 19 Jan : 14:38
salut la toata lumea! am o intrebare exista manual in limba romana pentru korg pa 300? nu am gasit nicaieri numai in engleza

CrysMM » 19 Jan : 12:52
@cdinu - in mod normal ar trebui sa respecti specificatia de 8 ohmi. Avand in vedere calitatea produsului care tinde catre entry level, posibil sa ai probleme prin nerespectarea rezistentei. Eu personal, am avut o boxa activa din asta no-name sau un nume mai ciudat, pe care am tras vreo 2 ani. Avea iesire pentru inca o boxa pasiva cu specificatia de 8 ohmi. Am mers cu boxa pe 4 fara probleme timp de 2 ani. Ce zice acolo de 8 ohmi este pentru sub, nu am gasit nimic despre iesiri. Vezi in manualul lui daca scrie ceva de cele 2 iesiri.

marukorg » 19 Jan : 12:34
Salutare

cdinu » 19 Jan : 12:33
Salut CrysMM.
Saptamana viitoare il primesc

Vonyx/skytec swa18.
Are 2 iesiri sateliti, am 2 boxe pasive de 250w, au 6 ohmi.
Sun are si 2 aamplificatoare 2/250 w.
Ms

Mihai13 » 19 Jan : 10:15
O zi buna!

valinico » 19 Jan : 09:34
Neata !

pyry » 19 Jan : 09:32
buna dimineata colegi

joker » 19 Jan : 09:08
buna dimineata baieti!

CrysMM » 19 Jan : 09:08
@cdinu - spune si tu modelul exact de sub. Are iesire pentru satelit pasiv? Daca are, respecta intocmai spefificatia iesirii.

cdinu » 19 Jan : 09:04
Salut colegi.
Am nevoie de informatii:
Subwoofer activ 8ohmi impendanta, pot sa folosesc satelit de 6 ohmi?
Multumesc .

lucianG1000 » 19 Jan : 08:26
salutare lume !

ionut74 » 19 Jan : 07:29
Buna dimineata

oki1 » 19 Jan : 07:16
Buna dimineata!

sorin77sol » 18 Jan : 22:32
Noapte buna ! ...

ZoltanKote » 18 Jan : 22:05
Angelito sambata am sa fiu liber . Am sa incarc 41 de midi sau partituri sper ca poi sa primesc si eu PERMISIUNEA LA DOWNLOAD mersi

angelitto » 18 Jan : 22:02
@ZoltanKote, nu cred ca e nimeni suparat pe tine, dar astea sunt regulile sitului. Si adminii se supun acelor reguli. Activitatea unui user care cere acces trebuie sa fie consistenta pe toate ariile dar mai ales pe aria de upload. Altfel toti ar avea acces, nu crezi? La exemplul dat de tine, la o verificare rapida am constatat ca tu ai 1 upload, iar el are peste 40. Din cate observ ai avut ”vip” cu 20 descarcari pe zi. Si mai mult de o luna. Puteai face activitate la upload daca voiai. Nu stiu ce te-a retinut. Pe celelalte arii stai destul de ok, dar nu e de ajuns. Totusi nu e timpul pierdut. Te poti pune pe treaba

ZoltanKote » 18 Jan : 21:37
@ Admin . Crezi ca e asa mare diferenta dintre eu si el? LINK: Click aici ! Plus ca eu am cotizat la site ul acesta

barbu alin » 18 Jan : 21:33
va salut

admin » 18 Jan : 21:30
@ZoltanKote, nu stiu care dintre admini ti-a raspuns, in mod cert nu eu. Insa decizia luata de acel admin pare a fi corecta, este suficient sa dai un click aici: LINK: Click aici ! si vezi... citesti frumos, ca dintr-o carte de istorie.

ZoltanKote » 18 Jan : 20:39
Salutare Admin . Ma rog pentru cine a verificat daca suntem acceptati pentru Download . E foarte interesant desi EU stiu sigur cineva caee suparat nu vrea sa ma accepte pe aici nu vreau sa inru in detalii . Am tot urmarit cine primeste accept cine nu . Interesant e ca eu : Care am si platit de cateva ori plus activitate putin mai mare decat respectivul si el a primit 2 downloaduri si mie cica Activitate Insuficienta . Deci pana la urma care sunt Criteriile ? E mai important sa vorbim a prostu si fara rost sau putin si cu cap ?

cosys112 » 18 Jan : 19:37
Salut !

cipri » 18 Jan : 19:19
Buna seara tuturor

cdinu » 18 Jan : 19:02
SALUT COLEGI .
caut doi colegi 6ase,6ase,si angelito cum ii gasesc ?

joker » 18 Jan : 18:00
buna seara prieteni!!

valinico » 18 Jan : 17:55
Salutari prieteni!

costygrek » 18 Jan : 13:53
Salutari clape.ro!

blink » 18 Jan : 12:49
salut

MarianGeorgian » 18 Jan : 11:56
Salutare tuturor

lideru » 18 Jan : 10:47
Buna dimi

Teo16 » 18 Jan : 10:02
Buna dimineta !

SYLE » 18 Jan : 08:50
AM PRIMITO SI NU AMI PLACE CUM SUNA

SYLE » 18 Jan : 08:49
BUNA DIMINEATA TUTUROR
.AM O ANTREBARE . STIE CINEVA CUM POT SA RESETEZ UN ROLAND EXR 5 ?

lideru » 17 Jan : 21:29
Rogabriel eu cred ca sa intamplat ceva cand l ai downloadat si e incomplet

rogabriel » 17 Jan : 21:19
e buna pentru un incepator lin e chiar buna cu toate ca e mac grea

unaidiu » 17 Jan : 20:50
Buna seara !!!

cdinu » 17 Jan : 20:10
angelito nu merge , cum sa iti trimi poza

cdinu » 17 Jan : 20:07
multumesc angelito !!!

george32 » 17 Jan : 19:11
Buna seara baieti

lin » 17 Jan : 18:24
Salutare națiune... Asa o întrebare. Ce imi puteți spune despre korg i3. Cîte ritmuri se poate salvat pe clapa, cum vocile suna? Se vinde cu 150 eur, face sa o cumpar, pentru un începător?

CrysMM » 17 Jan : 17:50
Incearca sa folosesti programul asta inainte de instalare. Curata eventuale reziduri de driver.

LINK: Click aici !

CrysMM » 17 Jan : 17:46
Tocmai ce am testat driverul de pe site-ul oficial pe Xp SP3, nu primesc nici o eroare. Problema este de la tine. Probbail ai vreo versiune aiurea de Windows. Pe net circula tot felul de versiuni modificate. Cauta o versiune curata cu update la zi si SP3.

rogabriel » 17 Jan : 17:32
crys am instalat win nou nout cu toate driverele incluse

CrysMM » 17 Jan : 17:29
@rogabriel - ori nu sa tras cum trebuie, ori ai probleme cu sistemul de operare, virusi, etc. Mergi cu laptopul la la un specialist si cere sa ti se instaleze pe curat Windows Xp SP3 32 biti cu toate update-urile la zi + drivere pentru toate componentele.

cipri » 17 Jan : 17:26
Buna seara tuturor.

rogabriel » 17 Jan : 15:35
imi spune ca este corupt driverul si nu se instaleaza cum ar trebuie

lideru » 17 Jan : 14:22
Da asa cum spunea si colegu scrie ce fel de eroare iti apare apoi vedem!!

CrysMM » 17 Jan : 14:20
@rogabriel - vad ca nu ne intelegem. Scrie aici exact ce eroare da, ce scrie acolo. In felul asta iti pot spune cam care ar fi problema. Erori pe PC pot fi sute de mii.

sorin77sol » 17 Jan : 14:18
Buna ziua ! ...

rogabriel » 17 Jan : 14:03
nu stiu cum sa rezolv problema

rogabriel » 17 Jan : 14:02
chestyia e ca am downloadat driverul sid e pe sit-ul roland si tot eroare imi da

rogabriel » 17 Jan : 14:01
si nu merge imi da eroare de instalare

rogabriel » 17 Jan : 14:01
am specificat am pe un laptop windous xp pe 32 de biti

rogabriel » 17 Jan : 14:00
nu cred ca e voie lideru dar nici mail nu stiu daca se poate da asteptam raspuns de la admin poate ne lasa sa rezolvam problema

lideru » 17 Jan : 13:14
Rogabriel cum ti sa mai spus driverul respectiv e pt win xp ei tu daca ai win 7 etc nu ruleaza dar ex si win 7 are optiunea sa rulezi programul in mod xp!!!

lideru » 17 Jan : 13:10
Rogabriel cu un program am putea sa intram pe laptopul tau (team wiewer)si am incerca sa rezolvam problema !!(ar fi necesar nr tau de tel dar nu stiu daca e voie sa l postezi aici)!!!!

CrysMM » 17 Jan : 12:53
@rogabriel - ce eroare mai exact. Trebuie sa dai detalii.

joker » 17 Jan : 11:50
Salutare prieteni va doresc o zi minunata

rogabriel » 17 Jan : 11:46
buna ziua din nou , specific ca am laptop pe windous xp si pe 32 de biti , si imi da eroare la intalare driverul multumesc

claudyucla » 17 Jan : 11:20
buna ziua

CrysMM » 17 Jan : 11:11
@rogabriel - Driverul este doar pentru Windows 2000 si Xp. Daca ai alt sistem de operare posibil sa nu functioneze. Pe site-ul oficial nu exista alt driver. Incearca sa-l instalezi manual. Asta ar insemna sa ai sistem de operare pe 32 biti. Posibil pe 64 biti sa nu il poti instala pe manual.

rogabriel » 17 Jan : 10:16
rog frumos cine ma poate ajuta in acest sens , am mai pus intrebarea nu s-a oferit nimeni , detin un roland e 50 nu am driverul de instalare pentru clapa pentru laptop cine ma poate ajuta cu un driver in acest sens si sa-mi explice si mie pasii de instalare , am downloadat de pe site driverul pentru clapa si imi da eraoare de instalare astept ajutor multumesc !

pyry » 17 Jan : 08:27
buna dimineata la toata lumea

joker » 16 Jan : 22:31
alinas Mulțumesc mult am reușit și am încărcat și styluri dar nu am ton și nu știu Cum sa salveze tonul la fiecare styl dar învăț eu

Teo16 » 16 Jan : 19:44
Buna seara !

alinas » 16 Jan : 19:32
joker. incearca asa. Global - Menu - Controller o sa vezi Velocity curve posibil sa iti fie pus pe Fixed daca zici ca e mare dinamica ai mai multe optiuni acole vezi care te ajuta pe tine.

angelitto » 16 Jan : 18:42
@cdinu, trebuie sa ai winrar sau winzip instalat in PC. Dai click dreapta pe fisierul midi sau pe folder si alegi ”adauga in arhiva”

cdinu » 16 Jan : 18:07
VA SALUT .
cum arhivez fisier midi ?
acum este un plic alb in dreptul fiecarui cantec.
ms.

sorin77sol » 16 Jan : 17:47
Buna seara ! ...

cipri » 16 Jan : 17:44
Buna seara tuturor.

valinico » 16 Jan : 16:28
Salutari comunitatii clape.ro!

Claudiux10 » 16 Jan : 14:10
Ma ajutati va rog daca stiti materiale explicative pentru acorduri dominante subdominante?

joker » 16 Jan : 12:40
Alinas multumesc de sfat dar nu am reusit am butonul global dar nu am reusit

edyph » 16 Jan : 12:22
salutare la toti colegii,o zi buna va doresc!




Comentarii noi


[download] Set Korg Pa3x 128mb ram - Studio Romania 2018 Posted by jenica35 on 20 Jan : 11:19
Nu stiu ce sa zic.. Eu il folosesc pe cel al lui Olecu, e aici pe site si acela, fata de asta suna mai bine, la manele si chiar si la folclor. Intr-adevar, asta are mai multe tonur [more ...]


[download] Set Korg Pa3x 128mb ram - Studio Romania 2018 Posted by StanciuC on 20 Jan : 10:09
Da


[download] Set Korg Pa3x 128mb ram - Studio Romania 2018 Posted by Puica on 20 Jan : 04:58
Ce ziceti baieti ? Se marita sa ne bagam setu in clape ?


[Content] Acces download Posted by EmRaN on 19 Jan : 22:50
Buna seara, as dori si eu acces la 1 download macar, am facut donatie si e posibil sa fi expirat zilele acestea, multumesc anticipat.


[download] Set Korg Pa3x 128mb ram - Studio Romania 2018 Posted by angelitto on 19 Jan : 21:27
In pa900/3xle decompresarea se face manual si e foarte mult de munca. Se intra in ”sound edit/record” se apasa sus pe EMPTY si toate samplere care is cu steluta se resalveaza din n [more ...]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap