Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Roland
 
<< Previous thread | Next thread >>
Roland E 50
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
mussic
Tue Jul 30 2013, 11:46PM
Registered Member #3499
Joined: Wed Nov 26 2008, 12:25AM
Location / Localitate:: Buzau
Posts: 347
Am si eu o rugaminte...Are cineva softul pentru acest tip ? Dar nu update - adica versiunea 1.1.1, sau macar sa fie varianta de instalare. Sau eventual o copie a CD-ului clapei ! Restul , le-am salvat.
Va multumesc anticipat !

Back to top
elgi
Wed Jul 31 2013, 03:51AM
elgi

Registered Member #196
Joined: Fri Jun 27 2008, 09:43AM
Location / Localitate:: Suceava
Posts: 684
LINK: Click aici !
Succesuri!
Back to top
mussic
Wed Jul 31 2013, 08:28AM
Registered Member #3499
Joined: Wed Nov 26 2008, 12:25AM
Location / Localitate:: Buzau
Posts: 347
Am incercat deja acelasi lucru si nu mai puteam sa intru in niciun folder din memorie. Acum am repetat si cred ca o sa mearga...Dar trebuie sa incarc toate manual !
Multumesc din suflet si sper sa mearga !
O zi buna !
Back to top
leu
Wed Jul 31 2013, 09:20PM

Registered Member #2235
Joined: Sun Oct 12 2008, 09:44PM
Location / Localitate:: Italy
Posts: 107
eu o sa pun la download instructiunile la E 60 dar cred ca e valabil si la e 50
succes!
Back to top
mussic
Thu Aug 01 2013, 12:08AM
Registered Member #3499
Joined: Wed Nov 26 2008, 12:25AM
Location / Localitate:: Buzau
Posts: 347
Iata inca o data ce inseamna sa fii om cu adevarat, si ce inseamna acest site cu adevarat.
Multumesc din suflet tuturor celor care au incercat sa ma ajute, fie la telefon, pe mess sau aici pe site, incepand cu domnul Dorel, care este o persoana deosebita, dar la fel de mult ii respect si pe ceilalti, care au intervenit la fel de prompt, fiecare cu ce a putut.

Si pentru ca am vazut ca si altii au avut aceeasi chestie(pe mai multe forumuri de aici si din afara), vreau sa va spun, ca in momentul in care in urma unei caderi de tensiune, sau a unui fisier cu probleme, se poate intampla ca Roland E 50-60 sau G 70 sa nu mai vada fisierele din memoria interna ! Ca atare, e bine sa va faceti o copie a tuturor fisierelor din memoria interna, prin intermediul cablului USB, pentru ca in astfel de situatii, trebuie sa formatati memoria interna si sa puneti fisierele la loc. As vrea sa mai adaug si faptul ca varianta 1.1.1 a softului pentru orga(acel update), da erori foarte multe, si denatureaza denumirea folderelor din memoria interna.
Numai bine !
Back to top
Dorel Cos
Thu Aug 01 2013, 08:09AM
Guest
Multumim pentru aprecieri D-le Visan. Vreau sa fac o mica precizare. Dvs. in urma discutiei noastre telefonice ati instalat softul 1.1.1 inainte de a formata memoria interna a clapei. Aceasta versiune am instalat-o si eu pe un alt E-50 dar dupa formatarea memoriei. Dupa orice instalare de soft pe aceste clape este foarte recomandat un factory reset. Eu sincer nu am constatat nici o problema cu aceasta versiune. Dupa cum am vorbit amandoi e bine sa avem intotdeauna un backup la tot ce avem in PC. Dar e bine sa nu supraincarcam memoria interna sa lasam acolo un 4-5 Mb liber. Recomandat e sa lucram mai mult cu cardul si sa avem dublura chiar si la card. Eu la E-80 asa am, nu am avut probleme dar D-ne fereste. Nu este o investitie deloc mare un card in zilele noastre

P.S. Dupa cum v-am spus si dvs. formatarea interna nu e recomandata de catre fabricant foarte des numai in cazuri extreme. Daca conexiunea usb permite repunerea resurselor de fabrica e mai recomandata aceasta metoda. Trebuie lucrat cu atentie cu baza de date sa nu o dam peste cap. De aceea majoritatea nu stiu cum se formateaza o memorie interna.

[ Edited Thu Aug 01 2013, 08:13AM ]

Back to top
seby_69
Fri Aug 02 2013, 05:09PM
Registered Member #1388
Joined: Tue Sep 09 2008, 12:26PM
Location / Localitate:: suceava
Posts: 222
eu am versiunea 1.1.1.,de o gramada de timp,si merge excellent,dar nu mai folosesc deloc mem interna a clapei,totul e pe card!!!
Back to top
mussic
Sat Aug 03 2013, 10:07PM
Registered Member #3499
Joined: Wed Nov 26 2008, 12:25AM
Location / Localitate:: Buzau
Posts: 347
Am cautat sa fac totul corect D-le Dorel...
Am citit intai manualul, m-am uitat pe net la diverse forumuri si am instalat 1.1.1 Apoi am dat si Factory reset ! Problema este, ca fara formatare da erori, modificand denumirea folderelor !
Seby are dreptate, puteam sa merg si eu in continuare numai cu cardul, dar mi-am facut style-uri cam pentru orice si incarcarea dura, iar UPRG-urile nu le mai citea nici din card, pentru ca nu mai stia ce sunt.
Salvasem deja ceea ce aveam in clapa ! Dar abia acum pot sa spun ca am invatat mai multe chestii...In clapa, aveam UPRG de 826 Kb, iar cu softul pe care l-am pus acum am UPRG de 936 de Kb. Acum pot sa afirm ca merg ambele variante ! Stiti ca v-am intrebat si acest lucru ! Dar nu trebuie amestecate in memoria interna !
Sa stiti ca am si eu 2 copii ale cardului. Aveti dreptate, Doamne fereste de ceva, e bine sa le ai acolo.
Iar in ceea ce priveste softul la care mi-ati dat link-ul, il gasisem si eu in 3 variante...dar fiecare avea alte fisiere la UPRG !La unu am gasit 400 si ceva in loc de 100 si ceva...
Oricum, va multumesc inca o data pentru tot, dumneavoastra si prietenilor de pe site, care au sarit sa ma ajute ! Si ma tin de promisiune...
Trimisesem mesaj inclusiv la firma, dar nu am primit nimic !
Numai bine si multa sanatate tuturor !
Back to top
Solton
Wed Jul 05 2017, 10:39AM
Registered Member #930
Joined: Tue Aug 19 2008, 06:58PM
Location / Localitate:: mures
Posts: 9
Buna. Un prieten are un roland e 50 si de cateva zile nu ii mai porneste. La pornire pe display apere roland dar urmat de un sunet de " goarna" si tectul production test pe display. Ce poate avea? Sa formatam memoria interna?
Back to top
seby_69
Sun Jul 09 2017, 08:10PM
Registered Member #1388
Joined: Tue Sep 09 2008, 12:26PM
Location / Localitate:: suceava
Posts: 222
va salut cu respect stimati colegi!


Back to top
 

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



Mihai13 » 24 Apr : 08:56
Buna dimineata domnilor

edward » 23 Apr : 22:30
salutare la toti

pyry » 23 Apr : 17:13
salutare si o saptamana minunata lumeeeeeee

Danystest » 23 Apr : 17:03
salut

dextar_x » 23 Apr : 16:29
Salutare

misukorg » 23 Apr : 11:54
Salutare, un ȋnceput de saptamana bun, tuturor, sa aveți o zii minunată!

Mihai13 » 23 Apr : 09:16
O saptamana buna tuturor!

valinico » 23 Apr : 09:10
Salutari si la multi ani sarbatoritilor zilei!

balamucfm » 22 Apr : 10:55
buna ziua

MDanny » 22 Apr : 10:26
salut

pyry » 22 Apr : 09:56
o duminica minuata la domniile voastre

sVipper » 20 Apr : 21:19
Salutare ! LINK: Click aici !

benone » 20 Apr : 21:03
Salutari tuturor ,si o noapte linistita

milumil » 20 Apr : 17:50
salutari la toata lumea domnilor un tutorial cum se poate face un style(macar notiuni de baza) pentru psr s970 ma poate ajuta cineva ok mii de multumiri

dextar_x » 20 Apr : 10:26
salutare

valinico » 20 Apr : 08:16
Neata !

danieltrd » 19 Apr : 22:52
buna seara

costygrek » 19 Apr : 21:02
seara buna tuturor!

pyry » 19 Apr : 19:36
buna seara colegi

dextar_x » 19 Apr : 10:59
cdinu LINK: Click aici !
incarcare set pa 800

dextar_x » 19 Apr : 10:57
Claudiu apesi butonu media apoi alegiu usb selectezi setul si dai lod

cdinu » 19 Apr : 07:36
Cine ma.ajuta.cu link
Andronescu pa 800 tutorial .
Ma intereseaza.cum.sa sterg setul din clapa si sa incarc altul.
Ms

cdinu » 19 Apr : 07:23
Salut colegi.

rogabriel » 18 Apr : 19:25
buna ziua muzicanti , o intrebare as avea si eu sunt incepator detin un roland E 50 spuneti-mi si mie careva cum pot baga set pe clapa daca trebuie de pe discheta sau merge de pe card si daca puteti sa-mi spuneti pasii cumva si la ce ajuta acest oarecare set pentru clapa , cu ce imbunataeste astept raspuns , multumesc anticipat !

dextar_x » 18 Apr : 15:16
salutare

ionut74 » 18 Apr : 08:15
O zi frumoasa tuturor

viorel t » 18 Apr : 08:12
salutare tuturor ! o saptamana excelenta va doresc!

george32 » 17 Apr : 18:55
salutare baieti

dextar_x » 17 Apr : 15:20
salutare

pyry » 17 Apr : 15:09
buna ziula la toata lumea

milumil » 17 Apr : 12:30
vrea cineva sa imi explice un pic mai in detaliu cum pot adauga instrumente pe un psr s970 multumesc

rogabriel » 17 Apr : 11:37
buna ziua muzicanti de unde pot lua un prigram de convertit tonuri multumesc

-DJ MOUSE- » 16 Apr : 19:45
Voice Creator -> Library Load

dextar_x » 16 Apr : 14:18
Cum incarc un set pe yamaha tyros 2. Cine ma ajuta ??? ma ajuta cineva pas cu pas

rogabriel » 16 Apr : 13:22
buna ziua muzicanti , o intrebare as avea si eu sunt incepator detin un roland E 50 spuneti-mi si mie careva cum pot baga set pe clapa daca trebuie de pe discheta sau merge de pe card si daca puteti sa-mi spuneti pasii cumva si la ce ajuta acest oarecare set pentru clapa , cu ce imbunataeste astept raspuns , multumesc anticipat !

milumil » 16 Apr : 13:10
abdon multumesc pentru bunavointa de a ma ajuta dar as avea o rugaminte daca bineanteles ai timp poti sa imi explici mai detaliat

dextar_x » 16 Apr : 11:39
mariusnazi la LINK: Click aici ! vb cu baieti si te rezolva

mariusnazi » 16 Apr : 11:18
Salutare . Stie cineva unde gasesc clape pentru roland fr ?

dextar_x » 16 Apr : 11:04
Cum incarc un set pe yamaha tyros 2. Cine ma ajuta ???

dextar_x » 16 Apr : 10:25
salutare colegi

dextar_x » 16 Apr : 10:24
salutare colegi...

abdon » 16 Apr : 09:46
Buna dimineata! milumil, prin Yamaha Expansion Manager YEM soft PC

Mihai13 » 16 Apr : 08:58
O saptamana buna domnilor!

milumil » 16 Apr : 08:50
Buna dimineata lume, as avea o intrebare cum pot pune instrumente mai multe pe un psr 970 multumesc

danieltrd » 15 Apr : 21:00
salutari

petrassrl » 15 Apr : 10:42
caut si eu un set de pa 600 din zona ardeal

petrassrl » 15 Apr : 10:41
buna ziua

Roberto E80 » 15 Apr : 09:19
neata buna tuturor!

cipri » 15 Apr : 08:20
Salutare tuturor.

Claudiux10 » 14 Apr : 16:40
Salutare stiti cumva unde pot gasi un ton de saxofon semplat pt pa 600 cat mai aproape de cel real de referat doza sax

balamucfm » 14 Apr : 13:05
Salut cipyanoo asta stiu .orga este a unui pusti de 15 ani iam bagat stayluri pe ea si eram interesat daca pot pune si semplere multumesc pentru imformatie

cipyanoo » 14 Apr : 13:01
Salutare!pentru balamucfm pe acel model de clapa nu se pot incarca semplere.dar poti sa o folosesti prin calculator cu programul kontakt.dar e ceva mai mult de lucru.ai nevoie de drivere si cabluri midi usb!

balamucfm » 14 Apr : 12:11
Va salut dragi colegi puteti sami spuneti daca pe o yamaha psr 413 pot pune semplere eu am acasa un roland asa ca pe yamaha nu am lucrat si nu stiu va multumesc

Raduiulian » 14 Apr : 10:55

Buna seara,de unde pot descarca si eu programul Style Works xt universal?

sorin77sol » 14 Apr : 09:26
Salut ! ...

tavy1979 » 14 Apr : 07:20
Buna dimineata la toata lumea!

Raduiulian » 13 Apr : 23:01
Buna seara,de unde pot descarca si eu programul Style Works xt universal?

DaNuTzZu » 13 Apr : 21:49
Am primit cum 2 seturi de pa1000, o sa le incarc in clapa si sa vad ce e de ele si poate le pun si aici...

Mihai13 » 13 Apr : 20:05
<DaNuTzZu>
Eu am incarcat din Sound toate Userele si din UserDK primele 100 de pozitii
ca atat a incaput.

spoitoru » 13 Apr : 19:12
V-a Multumesc Pentru Invitatie!

DaNuTzZu » 13 Apr : 19:04
Da am vazut,descărcat și probat setul de la tine.Este foarte bine ce faci si sper sa il termini repede.Multumim pentru efort si pentru ca împărți cu noi.La V2 l-am băgat la DIRECT si la convertit clapa direct însă V1 nu îmi ia tot, zice ca e prea mare...Ce este mai puțin important ca sa nu încarc din v1 ca sa intre restul???

Mihai13 » 13 Apr : 14:44
<Danutu>
Cel cu versiunile de la StudioRomania este OK ca material de baza dar ambele sunt cam mari pt PA1000 si da correct at fi sa incarci V1 si din V2 doar sty-lurile in direct.In plus sunt cam multe defecte ce trebuiesc reparate.
La <proiect> lucrez eu, pt mine, dar postand si pe site.
Cu telefonul nu merge pt ca astea-s regulile site-ului; doar discutand aici.
S-o porti sanatos!

DaNuTzZu » 13 Apr : 12:08
Oricum sunt multe care nu le stiu,am avut (încă am) pa600 si este diferența între pa600 si pa1000...As ruga daca cineva imi poate explica mai multe despre pa1000 sa imi lase un nr de tlf si sa îl sun...asa am discuta mult mai bine...

DaNuTzZu » 13 Apr : 12:04
Am văzut că cineva aici lucrează la un proiect de pa1000... Mai vreau sa imi zică cineva daca stie care este treaba la seturi cu versiunea 1 si 2.Am inteles de la cineva ca v1 se încarcă ca si set normal si v2 se pune la "DIRECT" CA el asa face la pa4x si zice ca e la fel ca la mine...

DaNuTzZu » 13 Apr : 11:57
@pustiulica mulțumesc. Am văzut asta,chiar am încărcat câteva seturi. Trebuie încărcate manual pentru că nu merge dintr-o bucată si se aud rau,plus că la multe style instrumentele nu sunt la locul lor pe trackuri... .

pustiulica » 13 Apr : 11:41
Sa o stapanesti sanatos si cu folos!

pustiulica » 13 Apr : 11:41
@DaNuTzZu, merg seturi din toate clapele Korg mai vechi. Gasesti pe site la download tot ce doresti. Set lucrat strict pentru Pa1000 nu cred ca a produs cineva.

pustiulica » 13 Apr : 11:39
@astefan4, tu esti deja pe site. Pentru a obtine altcineva o invitatie, trebuie sa completeze o cerere LINK: Click aici !

DaNuTzZu » 13 Apr : 11:05
Salutare.Ieri am achiziționat un korg pa1000.
Va rog frumos daca cineva are un set de pa1000. Mulțumesc.

cipri » 13 Apr : 10:16
Salutare tuturor.

pyry » 13 Apr : 09:31
neata colegi

astefan4 » 13 Apr : 09:26
Buna dimineata, tuturor! Ce pot face pentru a primi o invitatie pe site?

Mihai13 » 13 Apr : 08:21
Buna dimineata!

DaNuTzZu » 13 Apr : 00:30
Mersi lucianG1000

lucianG1000 » 13 Apr : 00:11
@DaNuTzZu... trebuie să încarci pe rând totul, mai puțin globalul.

DaNuTzZu » 12 Apr : 23:26
Salutare. Stie cineva daca seturile de pa4x merg pe pa1000 bine sau trebuie incarcate bucata cu bucata...?

Costy71 » 12 Apr : 13:23
buna ziua colegi

cdinu » 12 Apr : 12:21
Salut.
Pe statie de amplificare am echo ptr microfon, o pot conecta cu RCA in mixer pasiv peavy 6 ?
Ptr ca sa folosesc efectul echo?

cdinu » 12 Apr : 10:00
Salut crisays 123
Ai pa 800?

GabiSet » 12 Apr : 09:17
Salut colegi

costygrek » 12 Apr : 08:40
Salutare tuturor!

Mihai13 » 12 Apr : 08:38
O zi buna tuturor!

valinico » 12 Apr : 07:58
Buna dimineata!

cdinu » 12 Apr : 07:31
Salutari dragi colegi !
Aseara am.facut proba subu de 8 h cu 2/sateliti de 6 h fiecare .
Super nu sa intamplat nimic grav.

pyry » 11 Apr : 19:48
salutare colegii ,,,,organist eu am luat unul de la fly muzic si sunt foarte multumit de el uite linku aici LINK: Click aici !

Crissys123 » 11 Apr : 19:42
Va salut
Set ul lu marius gerea(2016) de pa800(nu ma refer la cel de pa2) mai este pe site?

claudyucla » 11 Apr : 18:52
buna seara

cipri » 11 Apr : 17:42
Salutare la toata lumea.

iulian_c68 » 11 Apr : 14:50
salutare la toata lumea

body » 11 Apr : 13:05
Oare unde am putea incerca sa cerem o actualizare OS si pentru Korg Pa 3x ?? Eu am si un Pa 300 il tin in Romania doar de craciun si pasti mai folosesc dar e super Incarc de pe PA3x ce lucrez in Belgiq si le ia aproape tot cu mici excepti dar ca sa spun suna destul de bine

Organist » 11 Apr : 11:05
Va salut! Poate cineva sa imi recomande si mie un stativ compatibil cu un mixer soundcraft signature 12...mixerul are dimensiunile  113 x 380 x 388 mm si greutatea de 5.66 kg...as vrea ceva care sa aibe inaltime minima 70 de cm...astept propunerile voastre si va multumesc anticipat!

dextar_x » 11 Apr : 10:53
salutare colegi...

dextar_x » 11 Apr : 10:51
cdinu se duce placa de sunet sau procesorul

cdinu » 11 Apr : 08:00
Scz scrisul

cdinu » 11 Apr : 07:58
Ok pyry.
Salutari.
Un amic are pa 800 si sa blocat in cantare, un tiuit puternic si trebuie repornita.
Care ar fi cauza ?
Are set de 256 mb in orga.
Multumesc !

marukorg » 10 Apr : 22:59
Salut

pyry » 10 Apr : 20:07
cdinu baga stiku,selectezi setu care vrei sa al incarci ai dai open si le ei pe rand primu o sa fie globalul pe el nu al incarci dai mai jos si incep ...acum eu nu mai stiu cum e ordinea pcm ,perform sound style ce mai tura dura incarci tot far global

claudyucla » 10 Apr : 13:11
salutare

cdinu » 10 Apr : 12:15
Cum procedez?
Global din set pa2 nu il incarc ?
Multumesc.

claaxy » 10 Apr : 11:59
poti incarca in pa800 dar fara global




Comentarii noi


[Content] Buna
Vreau si eu 5 dl/zi
Posted by Danystest on 24 Apr : 13:17
BunaVreau si eu 5 dl/zi


[download] Doua set-uri Balcanice si doua Orientale pentru aranjoare KORG Posted by bits on 24 Apr : 08:24
Posibil sa fie doar Style-uri,fara tonuri.Sau or fi cu tonuri de fabrica?Frumoasa "descriptie".1524547521 ]


[download] CMihai-DZ-AD-21.04.2018.SET Posted by Mihai13 on 23 Apr : 18:48
Peste ceva timp cred ca 2-3 saptamani revin la Yamaha si voi incerca sa mixez cumva materialele, desi este mult mai usor sa fac un ritm de Korg dintr-unul de Yamaha, Korgul sta foa [more ...]


[download] CMihai-DZ-AD-21.04.2018.SET Posted by Yammy on 23 Apr : 18:26
Salutare Mihai.Pentru cei cu yamaha se poate userul de ușoară?Multumim.


[download] Doua set-uri Balcanice si doua Orientale pentru aranjoare KORG Posted by marukorg on 23 Apr : 01:01
Cred ca i tare fain la...2 Mb😂😁😀..Dawnload irosit..





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap