Forums

Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio

<< Previous thread | Next thread >>
Boxa MAG MD 554 pareri..?
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
Author Post
nastassse
Thu, 01 Aug 2013, 10:12PM
Registered Member #13148
are cineva acest model de boxe.. ?si daca da, cum suna in comparatie cu alte modele mai scumpe de aceeasi putere/configuratie.?

Back to top
iuliang
Thu, 01 Aug 2013, 10:58PM

Registered Member #9903
Si eu as fi curios. Citeam despre ele pe un site unde administratorul spunea ca sunt ok dar ca nu sunt nemaipomenite ,iar ulterior cand le avea la vanzare a spus ca sunt excelente. Daca are cineva as dori sa stiu si eu o parere. Dar daca se poate nu tot de le cei care le-au laudat pana acum. Am inteles ideea lor, si anume ca sunt boxe bune. As mai fi interesat si de alte pareri.

Back to top
Ionica Radu
Wed, 07 Aug 2013, 09:31PM

Registered Member #8428
Buna seara...eu sint unul din detinatorii acestor boxe...nu numai 2 buc....am 4 bucati....Nu sint nebun , stiu ce spun , dar aceste boxe , repet de la MAG , numai modelul 554 , sint bestiale.
O sa spuneti , omul e nebun.....fratilor am avut JBL SRX 715 ; RCF ACUSTICA , VL 152....SELENIUM..ETC. Aceste boxe mi-au adus linistea .Raport calitate -pret , la superlativ...boxa din lemn MDF DE 18mmm , draiver cu bobina de 3 toli , iesire de 2 toli ( draivarul 100 wati , care suna la superlativ ) , difuzor de 500wati , bobina de 4 toli...Aceste boxe le atac cu un amplificator CAMCO -VORTEX 6...cunoscatorii stiu despre ce e vb. Deci avind aceasta putere, basi JBL-SRX 718....procesor digital ASHLY ( USA )amplificator de bass ELMUZ- Q1,5 ( i-ar o sa spuneti ce e chinezaria asta/?????, dar am avut pe bass DYNACORD -LX3000 ...nu mi-a placut...suna atos..rece ), sa revin la subiect.....NU MA OPREAM LA ..MAG 554..i-mi pot permite orice fel de boxe, dar astea chiar i-mi plac...boxe adevarate ptr. live. Sa nu credeti ca sint boxe Ucrainene.....nu mai magnetul de la draivar si difuzor e din Ucraina , restul e totul Englezesc. Vind aceste boxe sub licienta Ucraineana , ptr. a diminua taxele vamale Englezesti.Repet nu vreau sa fac favoruri nimanui......ascultati aceste boxe apoi comentati...aaaa ca mixer folosesc Dynacord power-mate 1000-3 , nu mai partea de mixer , ca amplificatorul e praf.....pacat de procesor ca mai e cum mai e......dar e util ptr.touring.

[ Edited Wed, 07 Aug 2013, 09:34PM ]

Back to top

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF