Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Discutii, dezbateri despre clape |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Sempler |
Go to page >> | |
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
Boghi |
|
||
![]() ![]() Registered Member #11334
Ce rol are semplerul intr o clapa? Adik ce poate face o clapa cu sempler faţă de una fara sempler? Imi poate raspunde cineva? Mersi
|
||
Back to top |
|
||
victorr |
|
||
![]() Registered Member #9068
La o clapa fara sampler canti doar cu tonurile care le are ea din fabrica. Dar daca are sampler, iti faci ce ton vrei tu. Inregistrezi cu microfonul, prelucrezi in calculator si-ti faci ton in clapa sau le iei de pe net si pe site-uri de muzicanti/clapari cum e asta.
|
||
Back to top |
|
||
Boghi |
|
||
Mersi mult victorr k mai lamurit cat de cat
|
||
Back to top |
|
||
Boghi |
|
||
Victorr eu mi-am luat de curand un pa 50 sd. Pot sa mi pun pe ea alte tonuri, styluri etc. Mersi |
||
Back to top |
|
||
ValiS |
|
||
Guest
|
Nu...PA50 nu are sampler...!De la pa80 incolo..!
|
||
Back to top |
|
||
Mysterious |
|
||
![]() ![]() Registered Member #12683
Tonurile semplate sunt mult mai realiste fata de celelalte.
|
||
Back to top |
|
||
Bogdan96 |
|
||
![]() Registered Member #13200
Boghi , eu din cate stiu , pa50 SD poti pune tonuri , styluri , de aceea se numeste SD , pentru ca are un slot unde introduci un flashcard , pentru samplere , daca nu ma insel are si din fabrica , cativa mb .
|
||
Back to top |
|
||
Boghi |
|
||
Va multumesc
|
||
Back to top |
|
||
Minel |
|
||
Guest
|
Bogdan96 a scris ... Boghi , eu din cate stiu , pa50 SD poti pune tonuri , styluri , de aceea se numeste SD , pentru ca are un slot unde introduci un flashcard , pentru samplere , daca nu ma insel are si din fabrica , cativa mb . pa50 nu are sampler. iar sd vine de la sd card! |
||
Back to top |
|
||
Bogdan96 |
|
||
![]() Registered Member #13200
Buna seara dn. Minel, nu am spus ca pa50 are sampler, am spus ca pa50 SD are sampler (ceea ce nu stiu sigur) , pentru ca din cate stiu eu exista doua modele de pa50 , stiu ce inseamna SD , tocmai deaia am spus , ca se baga in el un FLASH CARD pentru memorie , si daca ma uit bine si pe site-uri unde inca se vinde pa50 sd (ca sa nu dau nume) , si vad la detalii 8 mb memorie sampling. Nu stiu nu am experienta prea mare in korg , spun si eu din auzite , probabil ma insel..
|
||
Back to top |
|
||
Go to page >> | |