Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Roland
 
<< Previous thread | Next thread >>
Probleme Roland E60 - Calibrare Pitch Bend
Go to page   <<      
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
cmyroland e50
Thu Sep 12 2013, 08:11AM

Registered Member #2596
Joined: Sat Oct 25 2008, 08:28PM
Posts: 280
Nu vrea nicidecum sa sara peste touch screen calibration. Tin apasate cele trei butoane si cand ecranu devine negru apas pe list dar ori imi imcarca sistemul de operare al clapei ori intra in touch screen calibration.

Back to top
Dorel Cos
Thu Sep 12 2013, 08:33AM
Guest
Hmm interesant! Pai calibreaza touch screen ca nu ai ce rau sa-i faci si vezi ce se intampla. Eventual apasa pe urma pe List. Dupa ce intri in modul test asteapta un pic mai mult nu apasa imediat pe List. Uite ce am mai descoperit.

N.B. The performance of the tests is checked by the E-50, it is therefore necessary to perform them all, otherwise it will not be possibile to continue in some cases.In any case to pass to one test (without performing it) to another at any moment, keep the button ONE TOUCH 1 pressed and then press the VARIATION 1 button pressed.

Deci sunt mai multe teste. In unele cazuri nu poti sari peste un oarecare test. Daca vrei sa sari peste ele pe rand tine apasat butonul ONE TOUCH 1 si apasa pe VARIATION 1 la style pana ajungi la bender. Acum sigur trebuie sa mearga.

Back to top
cmyroland e50
Thu Sep 12 2013, 09:04AM

Registered Member #2596
Joined: Sat Oct 25 2008, 08:28PM
Posts: 280
Gata!!! In sfarsit... Asta era. Acele doua butoane cu care sa sar peste celalalte teste. Am ajuns la bender l-am calibrat si acum merge.
Va multumesc mult Domnule Dorel. Am stat mult pe internet sa caut ceva informatii dar nu am gasit.
Toata Stima!!!!

Back to top
Dorel Cos
Thu Sep 12 2013, 09:29AM
Guest
Cu placere, ma bucur ca te-am putut ajuta!

Back to top
Solton
Tue Jul 11 2017, 12:06PM
Registered Member #930
Joined: Tue Aug 19 2008, 06:58PM
Posts: 9
Buna. Am si eu o problema cu un roland e50. Cand o pornesc apare un sunet ciudat si pe display scrie production tests. Am formatat memoria interna cu ajutorul laptopului si am instalat softul din nou dar nu s-a schimbat nimic. In schimb am reusit sa pornesc orga tinand degetul pe display, dar nu scoate nici un sunet doar ceva barait. Touch screenul merge doar partea de sus. Ce mai pot face? Ce recomandari?

Back to top
Go to page   <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] SET Tyros3 unguresti Posted by Grisa on 10 Dec : 12:06
Mersi de upload,am sa incerc sa fac ca acest set sa fie si pentru pa 3x cu am vorbit,sanatate si o zi buna!


[download] set dupa yotube era gratis Posted by Grisa on 10 Dec : 11:46
Mersi,succes.


[download] Set korg Pa800 - dextar_x Posted by miki67 on 09 Dec : 19:55
listLINK: Click aici !


[download] Set Korg Pa600 - Auraspa600 Posted by miki67 on 09 Dec : 19:45
listLINK: Click aici !


[download] Set bulgaresc ! Posted by miki67 on 09 Dec : 19:36
listLINK: Click aici !





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap