Forums
Clape.ro :: Forums :: Fisiere audio, Versuri, Partituri, Armonii :: Requests / Cereri |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Hora frumoasa mid |
Go to page >> | |
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
cosminm |
|
||
![]() Registered Member #11908
Salutare,are cineva aceasta hora in format midi,s-au o poate face e tare frumosa multumesc. LINK: Click aici! [ Edited Sun, 15 Sep 2013, 03:36PM ] |
||
Back to top |
|
||
crick611 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #9015
Nu e grea! O poti faci chiar tu! Procedeaza astfel: Cauta pe google programul Transcribe (vezi tu ca exista cu crack), reduci tempoul (viteza), si incerci sa gasessti notele respective! La o viteza lenta, e imposibil sa nu reusesti sa inveti o astfel de piesa usoara! Mult succes! |
||
Back to top |
|
||
cosminm |
|
||
Multumesc,crick611,stiu k nu e grea nu reusesc sa o fac exact ca el cred ca sar cateva note ,am o intrebare tonul pe care este cantata melodia o ai cumva in format waw s-au stii de unde il pot lua?Multumesc.
|
||
Back to top |
|
||
arald73 |
|
||
Guest
|
offf...sper ca nu ma insel e tarziu sunt obosit...problema este ca daca studiezi dupa el e prajitura cu visine adica delicat...esa...omu' canta cu clapa transpusa...si canta in fa diez major!!!!...sper sa nu ma insel! daca vrei sa o inveti desi ca o paranteza si el sare peste ele...eu zic sa o asculti bine...invata melodia sa o ai in cap ...si dupa aia treci la studiu da' pt inceput in sol sau in fa major ...dupa ce o prinzi poti sa te joci prin alte tonalitati asa d'amorul artei! daca am timp saptamana asta ti-o pun eu pe note! |
||
Back to top |
|
||
cosminm |
|
||
Multumesc ftumos arald73,mi-ai fi de mare ajutor te rog daca ai timp,multumesc frumos.
|
||
Back to top |
|
||
arald73 |
|
||
Guest
|
cand termin cu style-ul la care lucrez acum...mai imi adci aminte, la cate am pe cap e posibil sa mai si uit!
|
||
Back to top |
|
||
cosminm |
|
||
zi mi o zi cand sa iti aduc aminte ca nu te stresez sa poti sa ti termini treaba..
|
||
Back to top |
|
||
arald73 |
|
||
Guest
|
stai calm ...mai trec eu p-aici ...si daca ti-as spune o zi sau alta , tot degeaba ar fi...eu nu stau 5 minute intr-un loc decat atunci cand lucrez acasa...si daca m-am prins la un proiect poa' sa dea si turcii...!Calm ! |
||
Back to top |
|
||
arald73 |
|
||
Guest
|
Hai sa te vedem la studiu ....uite prima parte!![]() si uite printre picaturi ...midi cu hora lu'talica! hai spor la studiu! LINK: Click aici! [ Edited Sun, 15 Sep 2013, 01:59PM ] |
||
Back to top |
|
||
cosminm |
|
||
multumesc,poti tr si a doua parte,multumesc.este un program sa adugi melodia si sa spuna notele?
|
||
Back to top |
|
||
Go to page >> | |