Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Tyros 3 |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
remo |
|
||
Registered Member #3020
a reusit cineva sa aranjeze vreun tyros 3?
|
||
Back to top |
|
||
elgi |
|
||
Registered Member #196
Domnule Remo, până nu descărcaţi fişierul ăla care vi l-am pus la download în acel link, şi nu veţi face ce scrie acolo, nu veţi face mare brânză cu Tyrosul 3, având în vedere multitudinea de termeni tehnici noi cu care nu sunteţi învăţat. Faceţi ce scrie acolo la acel link şi o să aveţi de câştigat. Tyros 3 începe deja să sune cum trebuie, numai că mai e ceva de lucru, că doar e acuma scoasă abia. Stimă! |
||
Back to top |
|
||
remo |
|
||
Registered Member #3020
Elgi nu reusesc sa descarc nu stiu de ce si te rog nu-mi mai zice ,,domnule remo
[ Edited Fri Dec 12 2008, 07:26PM ] |
||
Back to top |
|
||
elgi |
|
||
Registered Member #196
Să vedem dacă merge pus aici direct pe site. E un biet fişier, nu are copyright, deci nu văd problema. Mai simplu de atât nu ştiu: click pe fişier şi salvare în computer după care se deschide şi faceţi ce e scris acolo. SUCCES! |
||
Back to top |
|
||
hliviu |
|
||
Registered Member #9455
este un thread vechi din cate vad eu ,(eu sunt mai nou pe aici ) dar cred ca ar putea sa ma ajute asa ca as ruga pe dl elgi daca vrea sa mai dea o data linkul de mai sus. mie imi deschide o pagina nu stiu ce. in fine. deci ori nu mai e valabil ori ce se intampla? ... poate ma ajuta cineva. va multumesc.
[ Edited Sun Oct 31 2010, 03:16AM ] |
||
Back to top |
|
||
elgi |
|
||
Registered Member #196
Domnule Liviu, vom sta de vorbă liniştiţi pe mess, să nu umplem topicul cu dicuţii inutile şi plictisitoare pentru ceilalţi colegi de pe site. Să puneţi un microfon la PC şi stăm de vorbă. Numai bine! Stimă şi respect!
|
||
Back to top |
|
||
valy_leo |
|
||
Registered Member #10063
Am si eu o intrebare, sunt nou pe aici..am citit intr-un post , nu reusesc sa-l regasesc ca tyrosurile ar avea tonuri ascunse foarte multe si ca multa lume nu stie de ele....poate da maestrul elgi cateva detalii in plus? parca de dumnealui era postata informatia...ma tenteaza si pe mine rau un tyros 3 sau 4 si studiez problema de ceva vreme.....multumesc!
|
||
Back to top |
|
||
elgi |
|
||
Registered Member #196
Da, eu am scris mai de mult aşa ceva. Propriu-zis ele nu sunt chiar ascunse, doar că nu se află direct pe faţă. Trebuie să intri mai la adâncime să le descoperi, nu au buton direct pe faţă. E vorba de 480 XG voices + 256 GM2 Voices, adică 736 de tonuri, fiind compatibile (mă refer strict la seria Tyros), cu următoarele standarde de sunet: GM, XG (eXtended General - 480 de tonuri specifice Yamaha, unde sunt chitări şi basuri foarte bune pentru populară!), XF, SFF, SFF GE (acesta fiind numai la Tyros 3 şi 4!), precum şi GM2 şi GS. Aceste tonuri sunt înafara celor ce se găsesc direct pe bord (la T3 având acces direct la 749 normal voices + 20 Organ Flutes + 35 Drum/SFX kits, iar la T4 numărul acestora fiind de 993 normal voices + 30 Organ Flutes + 44 Drum/SFX Kits). Cam asta e...
|
||
Back to top |
|
||
valy_leo |
|
||
Registered Member #10063
wow...ma depaseste descrierea ta....foarte concisa dealtfel. Asta si poate din motivul ca inca nu cunosc clapa(urmeaza sa o cumpar).o sa-mi rezerv rugamintea de a te mai deranja o data pe acest subiect dupa ce o cumpar, cand o sa fiu mai in masura sa inteleg exact,,limbajul,, de specialitate folosit de tine.Iti multumesc mult ptr promtitudine si sper sa o cumpar cat de curand...daca nu acum pana la revelion, sigur in ianuarie o cumpar...ma tenteaza sa mai astept putin ca sa-m iau un t4. desi cred ca as fi pe deplin satisfacut si cu t3.Cu siguranta o sa te mai deranjez .....ce sa-i faci, asa sunt necunoscatorii..intreaba pe cei care stiu...si de al carui suport sunt indispensabili! sanatate si...LA MULTI ANI!
|
||
Back to top |
|
||
elgi |
|
||
Registered Member #196
Nu mă deranjează nimeni care îmi pune întrebări tehnice la care ştiu să răspund. Atâta timp cât nu se vorbeşte despre mine ca persoană (care sunt doar o putreziciune legată cu elastic la mijloc să nu se risipească hoitul) şi se vorbeşte despre partea tehnică, nu am absolut nici un fel de supărare din partea nimănui. Când o să vă luaţi Tyros 2, 3 sau 4 (oricare dintre ele), o să puneţi întrebări mai concrete şi atunci o să răspund la ele, în măsura în care mă pricep. Până atunci, sărbători cu bine, pace şi sănătate, alături de cei dragi. Dumnezeu să ne ajute pe toată lumea! Stimă şi respect. Să auzim numai de bine!
|
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |