Forums

Clape.ro :: Forums :: Calculatoare si Internet :: Software
 
<< Previous thread | Next thread >>
KONTAKT + ONE MAN BAND. pentru incepatori
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
mak3no1
Wed Nov 27 2013, 02:28PM
Registered Member #12727
Joined: Mon Apr 15 2013, 07:12PM
Posts: 10
Mersi,dar tot nu stiu cum sa cant cu ritmul de pe orga si tonuri din kontakt.Daca poti sa ma ajuti

Back to top
ciury
Wed Nov 27 2013, 04:18PM
Registered Member #5922
Joined: Mon Feb 09 2009, 03:10PM
Posts: 710
seteti in orga sa iti trimita pe pe midi out pe langa cele doua uppere si notele de pe canalele din style...adica setezi sa iti trimita ch1 pana la 16 ....stylul de obicei se trimite asa tobe pe 9 tobe pe 10 bas pe 11 si celalte intrumente pe 12 13 14 15 16

Back to top
mak3no1
Wed Nov 27 2013, 08:49PM
Registered Member #12727
Joined: Mon Apr 15 2013, 07:12PM
Posts: 10
ciury a scris ...

seteti in orga sa iti trimita pe pe midi out pe langa cele doua uppere si notele de pe canalele din style...adica setezi sa iti trimita ch1 pana la 16 ....stylul de obicei se trimite asa tobe pe 9 tobe pe 10 bas pe 11 si celalte intrumente pe 12 13 14 15 16

Iti multumesc mult,dar ma cam depaseste...scuze ca sunt greu de cap,dar nu am mai umblat pana acum cu astfel de software.Poti te rog sa imi explici in niste pasi ce si unde trebuie sa fac?As aprecia mult.

Back to top
ciury
Thu Nov 28 2013, 12:43PM
Registered Member #5922
Joined: Mon Feb 09 2009, 03:10PM
Posts: 710
In primul rand trebuie sa stiu ce clapa ai....
Si apoi iti spun pas cu pas

Back to top
mak3no1
Thu Nov 28 2013, 05:13PM
Registered Member #12727
Joined: Mon Apr 15 2013, 07:12PM
Posts: 10
ciury a scris ...

In primul rand trebuie sa stiu ce clapa ai....
Si apoi iti spun pas cu pas

Yamaha psr 450 am.Am ritmuri pe disketa,si as vrea sa folosesc kontakt pentru tonuri doar.

Back to top
ciury
Fri Nov 29 2013, 12:12AM
Registered Member #5922
Joined: Mon Feb 09 2009, 03:10PM
Posts: 710
intri la function -> midi -> si alegi din setari All Part cel putin asa e la mine pe psr s 700 si iti scoate canalele asa upper 1 ch1 upper2 ch2 left ch3 mulyi pad1 ch5 multipd2 ch6 multipad3 ch7 multipad4 ch8 rithm1 ch 9 rithm ch10 bas ch11 chord1 ch12 chord2 ch13 pad1 ch14 phrase1 ch15 phrase2 ch16 iar in contackt setezi intrumentele in functie de ce formula ai pe cahanele daca ai formula pe pad1 de tambal bagi pe ch14 ton de tambal in kontakt......sau mai simplu vezi ca kontaktul are posibiliatet sa iti creezi un bank si acolo mapezi un intrument din orga la unul din contackt ....de exemplu poti sa pui ca koto din orga sa corespunda cu tambalul din contakt si apoi doar schimbi intrumentele din oraga si se schimba si in kontakt

Back to top
Mysterious
Fri Nov 29 2013, 09:41AM

Registered Member #12683
Joined: Mon Apr 01 2013, 12:18PM
Posts: 133
Pacat ca bankurile din Kontakt sunt limitate la numarul de 128 de instrumente.

Back to top
ciury
Fri Nov 29 2013, 10:36AM
Registered Member #5922
Joined: Mon Feb 09 2009, 03:10PM
Posts: 710
nu iti este de ajuns o orchestra de 128 de aomeni? nici cele mai mari orchestre simfonice nu au atat

Back to top
Mysterious
Fri Nov 29 2013, 11:24AM

Registered Member #12683
Joined: Mon Apr 01 2013, 12:18PM
Posts: 133
Ma refeream pentru semplat GM-ul... complet, cu adaugari, fara sa mai schimbi de fiecare data aranjamentul din kontakt atunci cand schimbi style`ul , cum a facut claaxy.

Back to top
mak3no1
Fri Nov 29 2013, 03:01PM
Registered Member #12727
Joined: Mon Apr 15 2013, 07:12PM
Posts: 10
ciury a scris ...

intri la function -> midi -> si alegi din setari All Part cel putin asa e la mine pe psr s 700 si iti scoate canalele asa upper 1 ch1 upper2 ch2 left ch3 mulyi pad1 ch5 multipd2 ch6 multipad3 ch7 multipad4 ch8 rithm1 ch 9 rithm ch10 bas ch11 chord1 ch12 chord2 ch13 pad1 ch14 phrase1 ch15 phrase2 ch16 iar in contackt setezi intrumentele in functie de ce formula ai pe cahanele daca ai formula pe pad1 de tambal bagi pe ch14 ton de tambal in kontakt......sau mai simplu vezi ca kontaktul are posibiliatet sa iti creezi un bank si acolo mapezi un intrument din orga la unul din contackt ....de exemplu poti sa pui ca koto din orga sa corespunda cu tambalul din contakt si apoi doar schimbi intrumentele din oraga si se schimba si in kontakt

La orga mea la optiunea "midi" am doar local on/off...

Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] set korg seria pa Posted by miki67 on 21 Jun : 19:23
De acord cu Minel.daca se mai si numeste ,,Bun,, atunci no coment


[download] RAKIC KRONOS 1/7 Posted by acery71 on 21 Jun : 01:54
Salut Alex ! Momentan nu dispun de set , nu promit nimic ,dar daca reusesc sa fac rost de el o sa il incarc pe site !O seara placuta la dumneavoastra !


[download] Viorel barlad pa3x din pa4x Posted by alex-lx on 21 Jun : 00:04
miki67,te-asi ruga sa faci acelasi lucru pentru detinatorii de pa2x? stiu ca e posibil cu korgpamanager 3.2... doar daca gasesti ceva timp. mersi


[download] RAKIC KRONOS 1/7 Posted by alex-lx on 21 Jun : 00:00
salut acery71,nu ai vrea sa uploadez aici pe site setul RAKIC KRONOS pentru kronos? mersi


[download] RAKIC KRONOS 1/7 Posted by acery71 on 20 Jun : 21:46
Salutare ! Am uitat sa scriu in descriere , este totul foarte complet si detaliat , dar trebuie sa descarcati toate fisierele pentru ca au legatura intre ele si sa dezarhivati impr [more ...]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap