Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Foto interior Korg PA600 |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
bebykorg |
|
||
Registered Member #533
Nu am vazut pa 900 ca sa-l butonez. cu pa 600 am avut ocazia sa cant de cateva ori..!chiar si asa slaba claviatura cum este.. daca ai grija de clapa si nu canti brutal pe ea nu ai de ce sa-ti faci probleme. La banii ei este o clapa super.
|
||
Back to top |
|
||
claaxy |
|
||
Registered Member #13424
bebykorg a scris ... Nu am vazut pa 900 ca sa-l butonez. cu pa 600 am avut ocazia sa cant de cateva ori..!chiar si asa slaba claviatura cum este.. daca ai grija de clapa si nu canti brutal pe ea nu ai de ce sa-ti faci probleme. La banii ei este o clapa super. Cine a zis ca nu e ok , e foarte ok , claviatura lasa de dorit , eu am rezolvat-o cat de cat dar ma sunt si altii dar nu recunosc. Cea mai tare faza a fost ca am vazut expusa pe raft la M. m..s..c care arata mai jalnic ca a mea imi pare rau ca nu am facut o poza sa vedeti |
||
Back to top |
|
||
pustiulica |
|
||
Registered Member #11427
claaxy a scris ... E una si aceiasi claviatura sunt identice Confirm, am pus mana pe toate (pa600, pa900, pa3x) in interval de 1 minut, claviaturile la PA600 si PA900 sunt identice, iar claviatura PA900 pe care Korg pe site-ul oficial o apreciaza a fi "61 keys semi–weighted, Velocity sensitive and after touch are supported" nu are nicio legatura cu claviatura PA3X pe care o prezinta la fel "61-semi-weighted keys with velocity and aftertouch". Nu as vrea sa "dau nastere" vreunei controverse, si in niciun caz nu afirm ca una este mai buna decat cealalta, doar constat. |
||
Back to top |
|
||
Daniel_AD |
|
||
Guest
|
Daca claviatura la Pa900 e la fel ca cea de Pa600,eu o mananc...toata! Confirm ca nu este nici ca cea de Pa3x! Personal,imi place foarte mult claviatura la Pa900,la folclor raspunde mai bine ca cea de Pa3x,mai ales la A.Touch in HARD3,sau HARD2! Claviatura de Pa900 este de cantat ore multe!!! [ Edited Mon Nov 18 2013, 01:10PM ] |
||
Back to top |
|
||
claaxy |
|
||
Registered Member #13424
Daniel_AD a scris ... Daca claviatura la Pa900 e la fel ca cea de Pa600,eu o mananc...toata! Confirm ca nu este nici ca cea de Pa3x! Personal,imi place foarte mult claviatura la Pa900,la folclor raspunde mai bine ca cea de Pa3x,mai ales la A.Touch in HARD3,sau HARD2! Claviatura de Pa900 este de cantat ore multe!!! Imi pare rau , este identica atat ca dimensiune ,mecanica si electronica. Difera aftertouch care e reailzat din soft respectiv OS.Tot pe lamele este.Nu are nici o treaba cu PA3x la care nu am reprosuri [ Edited Mon Nov 18 2013, 01:28PM ] |
||
Back to top |
|
||
pustiulica |
|
||
Registered Member #11427
Daniel_AD a scris ... Daca claviatura la Pa900 e la fel ca cea de Pa600,eu o mananc...toata! Confirm ca nu este nici ca cea de Pa3x! Personal,imi place foarte mult claviatura la Pa900,la folclor raspunde mai bine ca cea de Pa3x,mai ales la A.Touch in HARD3,sau HARD2! Claviatura de Pa900 este de cantat ore multe!!! Va salut! Nu vreau sa va contrazic, eu am scris ce am simtit atingand cu stanga pa900 si cu dreapta pa600 Mai mult, mie imi place claviatura de PA900! Sunt convins ca pentru folclor este foarte buna. PS: poate ca sunt subiectiv fara sa vreau, dar cel mai mult imi place claviatura clapei pe care o detin, din acest motiv sper ca Korg sa scoata un modul de sunet cu 32/64 MB RAM si pe mine m-ar ferici |
||
Back to top |
|
||
Daniel_AD |
|
||
Guest
|
claaxy a scris ... Imi pare rau , este identica atat ca dimensiune ,mecanica si electronica. Difera aftertouch care e reailzat din soft respectiv OS.Tot pe lamele este.Nu are nici o treaba cu PA3x la care nu am reprosuri Off,iar incepem contrazicerile fara rost! Te intreb sincer si vreu sa-mi raspunzi sincer te rog! Ai atins un Pa900,daca da e mai grea claviatura ca la Pa600? Ce e diferit la claviatura de Pa900 fata de Pa600?...sper ca ai studiat-o putin daca sustii ceva!! Ca dimensiune e la fel ca cea de pa600 si pa3x...masoar-o sa o vezi,iar electronic nu sunt la fel..eu le-am desfacut pe ambele! claviatura de Pa900 e diferita de Pa600!!..nici macar materialul nu e la fel! Da-le'n masa ca le am pe amandoua si nu pot accepta ce nu e corect spus. Fiecare model,e produs in functie de ''malaiul'' din buzunar!!..asta e adevarul!..Oare e asa greu de inteles?!?! [ Edited Mon Nov 18 2013, 02:39PM ] |
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
Registered Member #45
da' ceva cu scîndurele ... nu aveţi?(ceva de nicku' meu...)
[ Edited Mon Nov 18 2013, 02:46PM ] |
||
Back to top |
|
||
claaxy |
|
||
Registered Member #13424
Daniel_AD a scris ... claaxy a scris ... Imi pare rau , este identica atat ca dimensiune ,mecanica si electronica. Difera aftertouch care e reailzat din soft respectiv OS.Tot pe lamele este.Nu are nici o treaba cu PA3x la care nu am reprosuri Off,iar incepem contrazicerile fara rost! Te intreb sincer si vreu sa-mi raspunzi sincer te rog! Ai atins un Pa900,daca da e mai grea claviatura ca la Pa600? Ce e diferit la claviatura de Pa900 fata de Pa600?...sper ca ai studiat-o putin daca sustii ceva!! Ca dimensiune e la fel ca cea de pa600 si pa3x...masoar-o sa o vezi,iar electronic nu sunt la fel..eu le-am desfacut pe ambele! claviatura de Pa900 e diferita de Pa600!!..nici macar materialul nu e la fel! Da-le'n masa ca le am pe amandoua si nu pot accepta ce nu e corect spus. Fiecare model,e produs in functie de ''malaiul'' din buzunar!!..asta e adevarul!..Oare e asa greu de inteles?!?! Vreau dovezi ,nu vorbe ca asa ne torocanim pana poimane, de ce bagati pa3x care este exclus din discutie, iar pa600 si pa900 eu sustin in continuare este una si aceiasi claviatura si poate difera un pic alveolele(contactele) care sunt un pic mai tari si ofera rezistenta mai mare la apasarea clapei in rest e la fel. |
||
Back to top |
|
||
FlorinM |
|
||
Registered Member #142
@claaxy Nu te supara, dar ce spui e total eronat!!! Si nu ca am PA900 (am PA3X)m dar astazi 18.11.2013 am fost la magazinul de muzica si (impreuna cu fratele meu) am testat PA900 alaturi de PA600, exact cum PA900 e diferita la aspect de PA600 la fel si tastatura e total alta adica diferita! Material mai de calitate (clape mai tari nu asa moi ca si cele de la PA600), cu intarire, greutate sub fiecare clapa, ceea ce la PA600 lipseste cu desavarsire! Deci sustin tot ce a spus Daniel: NU SANT EGALE!!! Prima data test si apoi comment! Multumesc [ Edited Mon Nov 18 2013, 04:35PM ] |
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |