Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Foto interior Korg PA600 |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
naghy2005 |
|
||
Registered Member #11394
buna clapa....imi place
|
||
Back to top |
|
||
Dorel Cos |
|
||
Guest
|
Pe siteul forumkorg.ro am citit undeva ca la PA900 claviatura e mai buna. Sper sa nu fie mare bai deoarece pe langa cele 4-5 Rolanduri care le avem asteptam un PA900 sa fim si noi in randul lumii cu tambale si braci
|
||
Back to top |
|
||
tudoricavl |
|
||
Registered Member #10715
Dorel Cos a scris ... Pe siteul forumkorg.ro am citit undeva ca la PA900 claviatura e mai buna. Sper sa nu fie mare bai deoarece pe langa cele 4-5 Rolanduri care le avem asteptam un PA900 sa fim si noi in randul lumii cu tambale si braci Dorele dupa ce iei Pa 900-le o sa vinzi 3 roland din cele care le detii sunt sigur, Sanatate maxima. |
||
Back to top |
|
||
Dorel Cos |
|
||
Guest
|
Sanatate Tudorica. Sa stii ca nu o sa vand. La usoara si la joc de aici din zona tot cu Rolandul am sa cant si anume cu BK5. E usoara si are cohones. Vreau sa ma joc si eu cu niste tonuri semplate. O sa cantam mai mult muzica populara de masa si o sa acompaniem solisti invitati. Am sunetul Roland deja in sange cred ca o sa ma obisnuiesc greu. E 80-ul il tin acasa pentru productie si muzeu. Chiar nu merita sa vand pentru 2 lei o asemenea clapa.
[ Edited Sun Oct 06 2013, 04:25PM ] |
||
Back to top |
|
||
tudoricavl |
|
||
Registered Member #10715
Am glumit Dorele, stiam raspunsul, sanatate si sa o stapanesti sanatos si sa aveti cantari multe . pa pa
|
||
Back to top |
|
||
ValiS |
|
||
Registered Member #4
Vizavi de ce a spus claaxy...Eu stiu ca SSD nu e ram...ci inlocuitor HDD,deci o unitate de stocare(Solid State Disk)..RAM-ul e alta magarie..!
|
||
Back to top |
|
||
Cuslea_FM |
|
||
Registered Member #10858
claaxy a scris ... Eu deja ma gandesc mai departe ,daca se poate mari memoria, daca se poate modifica OS-ul. Si am sa va mai spun ceva, RAM-ul lor este de tip SSD sau NAND si procesoarele sunt cele folosite in tablete ARM9TDMI pe arhitectura Linux sau Android. Un baiat destept poate sa modifice RAM-ul prin repatitionarea SSD-ului care are 4Gb. Nu prea se merită să investești o groază de bani în astfel de ghidușii electronistice, pe care, la urma urmei, să le imlementezi în ce, într-un amărât de Pa600 ...Pa600 și Pa900 sunt două clape destul de modeste în ceea ce privește calitatea componentelor (prețul tuturor componentelor fiind de maxim 350-400€, iar costurile de asamblare fiind relativ scăzute, în condițiile în care, un muncitor chinez e plătit cu mai puțin de 0,75€ pe oră, cu mai puțin de 7,35€ pe zi, respectiv cu mai puțin de 220€ pe lună). La cât te ajung costurile per total (clapa + accesorii/piese necesare), mai bine îți luai dracu' un Tyros4 și cu asta basta, nu mai trebuia să-ți bați capul deloc și aveai o super-clapă "cu de toate" (ca șaorma ), aveai și sound, aveai și funcții, aveai tot ce-ți trecea ție prin cap (și încă ceva pe deasupra ). Plus că, aveai certitudinea că-i o clapă de nădejde, realizată foarte calitativ de ingineri electroniști profesioniști cu experiență, nu una "HomeMade" meșterită prin mai știu eu ce improvizații amatoricești, în cămara cu murături sau în uscătorul de rufe CONCLUZIA: Cam greu să faci din căcăt bici și să mai și pocnești cu el (da' acuma na, dacă tu chiar vrei să-ncerci, n-ai decât ) P.S. Apropo de ghidușii ...vezi să nu pățești și tu cu Pa600-le ca bărbații ăia care își tunează muierile, cu speranța de a le preschimba în frumuseți precum divele de la Hollywood, iar la final se pricopsesc cu niște maimuțoaie hidoase, gonflabilo-siliconoase, gen Bianca Drăguşanu [ Edited Mon Oct 07 2013, 04:19PM ] |
||
Back to top |
|
||
claaxy |
|
||
Registered Member #13424
ValiS a scris ... Vizavi de ce a spus claaxy...Eu stiu ca SSD nu e ram...ci inlocuitor HDD,deci o unitate de stocare(Solid State Disk)..RAM-ul e alta magarie..! Foloseste RAM din SSD la fel ca smartfonul, tabletele si altele, nu are RAM ca la PA800,PA1x,PA2x sau PA3x, este integrat in SSD pe placa de baza, nu are placuta separat. SSd-ul este impartit in mai multe partitii ,dintre care una pentru OS, una pentru RAM, una pentru tonuri plus style de fabrica, una pentru tonuri plus style USER si mai ramane DISK de 1.1 Gb care il folosim pentru stocare in clapa pentru diferite materiale(mp3,midi, karaoke.etc). Acest DISK daca il repartitionam si il facem sa zicem de 1GB, restul de 100 Mb il putem aloca RAM-ului . [ Edited Mon Oct 07 2013, 09:49AM ] |
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
Registered Member #45
claaxy a scris ... ValiS a scris ... Vizavi de ce a spus claaxy...Eu stiu ca SSD nu e ram...ci inlocuitor HDD,deci o unitate de stocare(Solid State Disk)..RAM-ul e alta magarie..! Foloseste RAM din SSD la fel ca smartfonul, tabletele si altele, nu are RAM ca la PA800,PA1x,PA2x sau PA3x, este integrat in SSD pe placa de baza, nu are placuta separat auuu, SSD momental rezixtă la cîteva scrieri pă lîngă o memorie RAM probabil o scrii prima dată şi după 7-10 sezoane de nunţi mai scrii alt program. sau foloseşte noua tehnologie chinezească.... ? la sunet, într-adevăr este reuşită jucărica, mă bate gîndu' să-i montez unei EM2000 o placă de 600....iar prin formarea unui simplu număr în MIDI-SET ...se fac rapid toate conexiunile MIDI între utilaje. [ Edited Mon Oct 07 2013, 09:16AM ] |
||
Back to top |
|
||
claaxy |
|
||
Registered Member #13424
sarac lipit a scris ... claaxy a scris ... ValiS a scris ... Vizavi de ce a spus claaxy...Eu stiu ca SSD nu e ram...ci inlocuitor HDD,deci o unitate de stocare(Solid State Disk)..RAM-ul e alta magarie..! Foloseste RAM din SSD la fel ca smartfonul, tabletele si altele, nu are RAM ca la PA800,PA1x,PA2x sau PA3x, este integrat in SSD pe placa de baza, nu are placuta separat auuu, SSD momental rezixtă la cîteva scrieri pă lîngă o memorie RAM probabil o scrii prima dată şi după 7-10 sezoane de nunţi mai scrii alt program. sau foloseşte noua tehnologie chinezească.... ? la sunet, într-adevăr este reuşită jucărica, mă bate gîndu' să-i montez unei EM2000 o placă de 600....iar prin formarea unui simplu număr în MIDI-SET ...se fac rapid toate conexiunile MIDI între utilaje. Gresit si te contrazic ,SSD-urile actuale (sau memoria NAND) rezista pana la 1000000 de ore de functionare |
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |