Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Discutii, dezbateri despre clape |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Ajutor-PCM memorie Pa1xPro |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
KorgFusion |
|
||
Registered Member #13402
Va salut dragi colegi de ceva timp ma confrunt cu o problema la partea de sound cand vreau sa incarc soundul imi zice "Load Sound fails :no enough memory for Pcm samples'' as vrea sa stiu cum as putea sa curat memoria adica sa scap de ce nu imi place si ocupa imi ocupa spatiul degeaba. Multumesc anticipat! |
||
Back to top |
|
||
bebykorg |
|
||
Registered Member #533
Intri in sound - Record - delete( din meniul ecranului din dreapta sus ) si iti va aparea o fereastra cu 3 optiuni : 1. sterge un anumit sampler 2. sterge samplerele neasignate 3. sterge toate samplerele.
|
||
Back to top |
|
||
eugentes |
|
||
Registered Member #13197
si samplerele ca iti apar acolo sunt memorate in clapa sau sunt din setul ce il ai instalat?...de ex daca le sterg pe toate...cand incarc setul intra iar samplerele astea sau nu?
|
||
Back to top |
|
||
DON_JON |
|
||
Registered Member #13374
Dupa ce stergi samplerele alea care consideri ca nu iti sunt de folos (ocupa memoria degeaba) incepi sa salvezi pe cele care le vrei din diferite seturi iar dupa toata operatiunea asta SA NU UITI SA SALVEZI SETUL !! pastrand sau nu aceeasi denumire a setului ca sa iti ramana memorat tot, toata munca ta.
[ Edited Mon Nov 25 2013, 03:24PM ] |
||
Back to top |
|
||
eugentes |
|
||
Registered Member #13197
deci inseamna ca samplerele sunt din set...daca incarc setu acum este cu tot ce avea inainte nu?...ms mult don jon
|
||
Back to top |
|
||
DON_JON |
|
||
Registered Member #13374
eugentes a scris ... deci inseamna ca samplerele sunt din set...daca incarc setu acum este cu tot ce avea inainte nu?...ms mult don jon Colegu fii mai explicit.... Deci, dupa ce ai sters samplerele alea nefolositoare si dupa ce ai salvat (incarcat) tonuri sau style-uri din alte seturi ultimadata SALVEZI setul in clapa, cam asa: apesi ''DISK'' pe clapa apoi in subsolul ecranului bifezi ''Save'', folderul de sus ''ALL'', apoi ''Save To'' , apoi ''NewSET'', apoi redenumesti setul acolo la ''NEWNAME'', apoi bifezi toate casutele alea OK si YES si astepti pana e gata. Asta e limbajul meu de a explica mai babeste asa [ Edited Mon Nov 25 2013, 10:20PM ] |
||
Back to top |
|
||
DON_JON |
|
||
Registered Member #13374
Da, setul ramane cum l-ai aranjat, dar sa nu uiti sa faci asta defiecare data cand mai adaugi/stergi/editezi...ceva prin el SALVEZI SETUL !
|
||
Back to top |
|
||
eugentes |
|
||
Registered Member #13197
da don jon...am setu in orga...il mai am si in pc...dar daca sterg ceva si mie nu-mi convine ce am sters si incarc setu iar(setul fara modificari) este ca inainte...am inteles ce mi-ai explicat...ms mult
|
||
Back to top |
|
||