Forums
Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Intrebari / Opinii / Sugestii |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Recomandari vioara 1/2 |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
crick611 |
|
||
Registered Member #9015
Va salut cu drag! Stiu ca acest site este destinat claparilor, insa cu tot respectul pentru toti membrii acestui site, as dori cateva informatii cu privire la cumpararea unei viori 1/2 (jumatate), pentru fetita mea (7 ani). De cateva zile am inscris-o la un curs de vioara din oras, si as dori sugestii, pareri, indrumari, care sa ma ajute sa ii achizitionez o vioara cu un sunet cat mai bun, dulce, dar in acelasi timp, sa fie si rezistenta. Doresc aceste sfaturi sa vina cu precadere din partea celor care canta la vioara, ori din partea celor care au in trupa violonisti. Bugetul alocat este in jur de 400 lei, cel mult 500 lei. Deci, ce vioara (model, marca) ma sfatuiti sa ii cumpar fetitei mele pentru a putea explora acest nou domeniu? Mii de multumiiri inca de pe acum! [ Edited Mon Nov 18 2013, 12:21AM ] |
||
Back to top |
|
||
salll123 |
|
||
Registered Member #9731
Salutare, Te sfatuiesc sa-i cumperi deocamdata o vioara de reghin si ar fi bine sa fie una 3/4 nu 1/2 deoarece intr-un an o sa fie prea mica. Viorile 1/2 nu prea au sound super bun sau macar sa semene cu cel 4/4 asa ca nu prea are importanta acest aspect. Pentru invatare este destul sa fie vioara deoarece cel putin un an oricat de bine ar suna vioara o sa innebunesti de la sunetele pe care le vei auzi . Cu rabdare veti ajunge la vioara 4/4 si acolo merita investitia. La baiatul meu de 8 ani i-am luat vioara 3/4 asa ca nu cred sa-i fie prea mare fetitei tale. Cel mai bine ar fi sa mergi cu ea la profesor si sa-i puna in mana o vioara ca sa vada cat de mare trebuie pe moment deoarece daca e mai mica de statura e posibil sa poata canta deocamdata doar la vioara 1/2. Oricum sfatul meu e sa cumperi o vioara mai ieftina deocamdata deoarece sunetul conteaza mai putin momentan, si oricum va trebui sa o schimbi mai tarziu. |
||
Back to top |
|
||