Forums

Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio

<< Previous thread | Next thread >>
Dynacord pm 1000-2
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
Author Post
admin
Tue Nov 25 2008, 01:29PM

Registered Member #1
Matrafox ... ../../images/emotes/yahoo/yahoo_eyelashes.gif ...
1 la mana: - HK este prescurtarea de la Hughes & Kettner, daca ai auzit de renumitele "cuburi" pentru chitari Hughes & Kettner ... Vezi aici: LINK: Click aici !
Vezi ce scrie cu litere mari la detaliile tehnice: Der Amp ist MADE IN GERMANY. !
Sunt o gramada de modele de Hughes & Kettner care suna mai bine decat Marshallul ! Eu personal am testat cateva combo-uri pt chitara Hughes & Kettner, si am facut comparatie cu Marshallul ... Sunau mai bine Hughes & Kettner decat Marshallul (cele cateva modela cate le-am testat eu) !
2 la amna: Hughes & Kettner este 100% Made in Germany, sunt facute in totalitate in Germania, de catre nemti. Si ca un exemplu, toata linia de sunet pe care o are celebra trupa Scorpions in sala lor de repetitii, incepand de la combourile pt chitara si bass, pana la linia de spate pe care repeta, este HK ! Ai senzatia ca Scorpions-ul ar canta pe scule Made in China ?
Asta spre diferenta de multe alte marci de renume, care si-au mutat fabricile in China, si aici dau ca exemplu marca Mackie, dealtfel o marca americana foarte buna si foarte cunoscuta, asta pana cand, dupa "divortul" cu RCF Italia, si-au mutat fabrica in China. Practic, deatunci nu mai suna Mackie-ul ! Mackie-urile originale Made in USA sau ulterior cele care erau Made in Italy facute in colaborare cu RCF-ul, sunau de rupeau !
HK insa nu se compromite. Este facut 100% in Germania, si este stantat in spate pe boxe (scrie pe ele) Made in Germany , chestiune pentru care ei platesc o gramada de bani sa fie lasati sa scrie asta pe scule, deoarece toate firmele din comunitate sun obligate sa scrie Made in EU ... La fel face si Dynacordul, ca sa fie lasati sa scrie in continuare Made in Germany pe scule, platesc o groaza de bani (un fel de taxa de licenta) ... Nemtii se mandresc cu asta, "Made in Germany" in sine este un brand in lume, si este asimilat cu "calitate si profesionalism" ...

Asa ca ... documentati-va mai bine inainte de a lua hotarari pripite ...

Intamplator, am cantat si pe o gramada de RCF-uri ... Nu suna rau, dar, nici n-am picat pe spate de incantare ...

Un alt exemplu: Don Airey, claparul de la Deep Purple, foloseste HK : LINK: Click aici !

[ Edited Tue Nov 25 2008, 01:44PM ]

Back to top
Matrafox
Tue Nov 25 2008, 01:44PM
Guest
oricum RCF sunt the best pentru cantarile care le facem noi....

Back to top
admin
Tue Nov 25 2008, 01:46PM

Registered Member #1
Matrafox, am mai spus-o: depinde de termenul de comparatie pe care-l ai in ureche ... ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif .. si de ce anume urmaresti sa sune ... HK-ul mi-a placut pt ca suna "cald" si "pufos", nu suna strident sa-ti creeze senzatia aia de-ti vine sa te prinzi de urechi ca te dor dintii la volume mari ... HK, suna bine si la volume mari .. Sunt printre foarte putinele modele de boxe care au raspuns liniar.

[ Edited Tue Nov 25 2008, 01:49PM ]

Back to top
Greieras
Tue Nov 25 2008, 01:56PM
Guest
Iar pentru cântările pe care le facem noi, eu merg pe mâna Dynacordului! Și nu cred că mai trebuie să dau exemple de formații care folosesc Dynacord...sau să fie cineva care ar putea să spună că Dynacordul nu sună foarte bine! Eu personal am rămas impresionat de sunetul Montarbo, care e peste toate astea din gama de care vorbim...însă nu sunt atât de robuste, rezistente în timp și bine construite ca cele nemțești! Nu se compară Italia Cu Germania la nimik....nici la scule, nici la mașini...pe ce pune mâna neamțul iese treabă klumea!

Back to top
Matrafox
Tue Nov 25 2008, 03:06PM
Guest
Totusi RCF e the best vorba multa saracia omului.

Back to top
Greieras
Tue Nov 25 2008, 03:30PM
Guest
bine domle ../../images/emotes/yahoo/yahoo_winking.gif 803_stop_war.gif

[ Edited Tue Nov 25 2008, 03:31PM ]

Back to top
Matrafox
Tue Nov 25 2008, 03:36PM
Guest
Ok ma bucur ca esti de acord cu mine .RCF the BEST !!

Back to top
admin
Tue Nov 25 2008, 04:55PM

Registered Member #1
Mda' totusi, daca nu e cu suparare, de Electrovoice ati auzit ?? ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif )

Back to top
ionutva7
Tue Nov 25 2008, 05:01PM
Guest
Remo eu am doi sateliti pasivi Eminence si doi basi pasivi tot Eminence si sunt foarte multumit. eu pe cele 4 boxe am dat in jur de 25 mil (sh). si acum vreau sa mi i-au PM 1000 , am cantat pe PM 1000si e super ! parerea mea ca iti trebuie boxe de boxe pt PM 1000sa-i vezi adevarata valoare ../../images/emotes/yahoo/yahoo_winking.gif

[ Edited Tue Nov 25 2008, 05:05PM ]

Back to top
Matrafox
Tue Nov 25 2008, 06:28PM
Guest
Ai dreptate ionut si RCF sunt cele mai bune se potrivesc de minune cu PM 1000 !

Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF