Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha

<< Previous thread | Next thread >>
Buna ! Kontakt old Folclor-AD.
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
Author Post
RODesenele
Thu Dec 12 2013, 02:38PM
Guest
Si eu fac scoala de muzica de 1 an dar am un profesor care nu invata teorie nu ne invata cantece de petrecere si ne invata doar colinde,patriotice si m-am saturat. Sunt elevi de anul 3 si nu stie sa se uite pe partitura invata doar de la el si termina si anul 3 i-a diploma degeaba. Singurul profesor al meu este internetul ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif ) cand ai cant melodii de pe ureche /net face urat ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif ).

[ Edited Thu Dec 12 2013, 02:43PM ]

Back to top
djbossbest
Thu Dec 12 2013, 02:42PM
Registered Member #11441
RODesenele a scris ...

Si eu fac scoala de muzica dar am un profesor care nu invata teorie nu ne invata cantece de petrecere ne invata doar colinde,patriotice si m-am saturat sunt si elevi de anul 3 si nu stie sa se uite pe partitura invata doar de la el eu mai mult invat dupa net si daca cant ceva dupa net face urat. ../../images/emotes/yahoo/yahoo_straight_face.gif

Am uitat sa specific, ca atunci cand faci cu un profesor sau scoala sa nu stii tu mai multe decat profesorul ca e problematic. El probabil e profesor de limba rusa da stie sa cante 100 de melodii si a zis sa predea si muzica. tre sa inveti notele-gamele muzicale-moduri muzicale, daca preferi sa inveti sa citesti partituri etc.

Back to top
RODesenele
Thu Dec 12 2013, 02:58PM
Guest
Stiu sa citesc partituri ceilalti elevi nu stiu si el este profesor de Pian,Acordeon,Canto,Orga. Dar nu stiu de nu ne invata ce trebuie.

[ Edited Thu Dec 12 2013, 03:00PM ]

Back to top
RODesenele
Thu Dec 12 2013, 03:38PM
Guest
Merge la nunti a cantat cu Paul Stanga stie sa acompaniezi cu diminuate dar nu invata si pe altii aia e problema el stie dar nu invata. ../../images/emotes/yahoo/yahoo_sad.gif

Back to top
adyclapa
Thu Dec 12 2013, 06:31PM

Registered Member #10093
rodesenel cant iti vad orga aia cu butoane romburi ...........ma .........pe mine de ras!!!!!!studiaza ca esti tanar......eu am 35 si m am apucat aku 2 ani.dar tu ai mai mult timp ca mine....studiaza pe aia....mai incolo poate se iveste un pont si iti ei alta.succeseeeeeeees

Back to top
Mysterious
Fri Dec 13 2013, 01:30AM

Registered Member #12683
djbossbest a scris ...

Din proprie experienta, eu zic, ca o clapa mai performanta te ajuta sa avansezi mult mai usor. Bineinteles difera la fiecare daca are posibilitate sa cumpere sau daca vrea.

Eu cred ca o clapa in care poti incarca style-uri, si mai ales acele style-uri se gasesc free pe internet, cu "sacu" e suficienta pt a invata ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif nu trebuie sa ai sampler ca sa poti invata mai bine, asta e parerea mea.. daca ai bani, logic ca poti sa-ti iei ce vrei, cea mai performanta clapa de pe piata. Ceea ce am vrut sa punctez e faptul ca nu te va ajuta o clapa cu sampler sa inveti mai bine si mai repede (cum multi cred), decat una fara sampler.. nu in asta consta esenta. La fel credeam si eu inainte, dar de cand am inceput sa urmez o scoala populara de arte, mi-am schimbat parerea. Fiecare e liber sa-si ia ce-si permite si ce vrea pana la urma. Era doar o opinie personala.

[ Edited Fri Dec 13 2013, 01:35AM ]

Back to top
Daniel_AD
Fri Dec 13 2013, 02:00AM
Guest
In muzica sunt niste etape de parcurs!
Cine sare peste unele din ele,devine un esec garantat in muzica!
Instrumentul bun(oricare ar fi el) face parte din aceste etape! Cand studiezi pe instrument rau,bati pasul pe loc dar aici nu vorbim de clape,pentru ca orice fel de clapa este rodul emularii instrumentelor native!
Eu va recomand tuturor celor care vreti sa faceti muzica cu adevarat,sa studiati pe instrumente reci,cum ar fi pianul,acordionul..etc! Doar asa iti formezi mana si-ti dezvolti urechea muzicala!
Doar cand studiezi pe instrumente reci,sti ce sa ceri de la un instrument electronic,altfel peste ani,devi un instrumentist batran...nu bun!
Este adevarat ca un arranger sau un workstation te ajuta mai mult in desfasurarea meseriei dar,doar dupa ce ai baza muzicala formata! Defapt dupa ce ai baza formata,pe ce pui mana, iese!
Totul depinde de fiecare,la ce rezultate vrea sa ajunga!
De aia Profesorul,e obtiunea corecta,pentru ca el stie sa-ti cantareasca valoarea si talentul!
Dar si aici sunt profesori si profesori! Unii o fac pentru arta,altii pentru bani!..mai e si norocul pe mana cui pici!
E ca si la doctor,iti da diacnosticul in functie de cati bani are nevoie!
Numai bine si succes!

[ Edited Fri Dec 13 2013, 04:04AM ]

Back to top
salll123
Fri Dec 13 2013, 08:58AM

Registered Member #9731
RODesenele a scris ...

Am invatat 100 de cantece hore,sarbe,geampara,manea,valsuri,colinde, si altele. Ce Parere ai ? Si acum pot sa fac si dupa ureche ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif cat de cat.

Woow!!!!
Cantatul este ca si cum ai invata o limba straina. In momentul in care vorbesti cu tine insuti ( gandesti ) in limba respectiva, atunci stii sa o vorbesti cursiv. La fel cu muzica: cand o sa canti tot ce auzi doar cu degetele fara sa gandesti atunci poti spune ca stii sa canti la clapa. Asta presupune ani de exercitiu si transpiratie. Eu sunt violonist si cant de la 7 ani. Acuma la 37 de ani pot spune ca stiu cat de cat, dar abia acuma imi dau seama ca nu stiu nimic ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif

[ Edited Fri Dec 13 2013, 09:01AM ]

Back to top
RODesenele
Fri Dec 13 2013, 03:35PM
Guest
Ms. pentru raspunsuri !

Back to top
RODesenele
Fri Dec 13 2013, 06:39PM
Guest
../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif ../../images/emotes/yahoo/yahoo_big_grin.gif

[ Edited Sat Dec 14 2013, 05:23PM ]

Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF