Forums
| Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Discutii generale |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
| Cumparare produse la distanta, "scapari" ale legii! Mare atentie! | ||
| Go to page << | |
|
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
| Author | Post | ||
| pustiulica |
|
||
![]() ![]() Registered Member #11427
@marand, inteleg supararea ta si ma bucur ca ai luat atitudine! In ceea ce ma priveste lucrurile incep sa prinda contur, am studiat legea impreuna cu o amica avocat care ma va repezenta. Opinia legala obtinuta de la casa de avocatura, pe legea 130/2000, imi da dreptate, iar eu in justitie (daca voi mai ajunge) voi cere anularea procesului verbal de refuz emis de firma anterior mentionata, pe motiv de "date incomplete/nespecifice". Ca sa fie totul de un absurd complex, am cunoscut aseara la o petrecere de Craciun, un domn director de la ANPC care mi-a spus ca nu se poate sa mi se dea rezolutie negativa pe reclamatia pe care, cum spuneam in pimul post am deja rezolutie negativa in scris de la OPC Bucuresti! si m-a invitat sa depun un memoriu catre dumnealui si ma ajuta cu aplicarea legii, pentru ca in opinia dumnealui Legea 130 este completa si "portite are doar pentru cine nu o studiaza cu atentie" , in plus mi-a mai spus textual "tipul contractului nu este determinat de modalitatea in care se face livrarea", iar "contractul la distanta este definit de forma in care consumatorul intra in contact prima data cu produsul" (in cazul meu, pe site), iar contractul la distanta decurge din momentul confirmarii comenzii de catre firma vanzatoare (am mailul primit in acest sens!).Deci, se cam rezolva...noroc cu petrecerile de Craciun Daca tot nu puteam returna tv-ul pana la discutia de aseara, l-am instalat sa-l folosec... si ca sa fie aceasta intamplare si tragi-comica, ieri am dus tv-ul in service, pentru ca se restarta incontinuu
|
||
| Back to top |
|
||
| Go to page << | |