Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Discutii, dezbateri despre clape |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Sfat alegere orga |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
misteralex |
|
||
Registered Member #12637
rodesenele ff bn bravo tie ! nu e nevoe sa dai o caruta de bani daca esti incepator o clapa mai ieftina poti sa faci minuni daca ai mana buna omu ce a pus intrebarea a spus ca are 1000 lei si voi ii spuneti de clape care si eu visez desi am gw8 care nu este chiar eftina dar eu zic sa iti iei o clapa noua decat sa iti iei la mana a doua nu zic ca nu se poate da se poate sa ai noroc sa nimeresti cea foarte bun dar se poate sa ai si ghinion asa ca mai bn i'ati una dupa bugetul tau clapele ce la fac acum sunt facute cu intrare usb sunt mai bune parerea mea. esti liber sa alegi . si inca ceva tu daca ai numai cateva zile de cand te'ai apucat nu vreau sa te descurajez dar e drum lung pana sa ajungi sa canti manele sau populara asa ca nu o sa ai tu nevoe de o clapa scumpa dai inainte cu o clapa de incepatori sa inveti sa canti simplu si abea dupaia sa vorbesti despre ce ai specificat :d din gura e usor .nici sa nu te gandesti ca peste noapte o sa canti manele nu am spus cu rautate chiar vreau sa te ajut sper sa intelegi si sa nu te superi numai bine !
|
||
Back to top |
|
||
misteralex |
|
||
Registered Member #12637
la insider ma refeream
|
||
Back to top |
|
||
misteralex |
|
||
Registered Member #12637
insider ai facut bine ca te'ai orientat pe yamaha psr 433 chiar e super si mie imi place clapa aia ar fi ce'a mai buna alegere sa o cumprei si sa ii dai inainte la studiu daca iti doresti o sa ajungi si numai prin munca o sa progresezi mult noroc insider
|
||
Back to top |
|
||
pustiulica |
|
||
Registered Member #11427
RODesenele a scris ... Daca lucrezi cu Kontakt 5 nu mai este o jucarie uite cum se aude aceasta orga LINK: Click aici ! . Daca lucrezi cu Kontakt se aude softul nu clapa poti folosi si o claviatura MIDI, nu? |
||
Back to top |
|
||
RODesenele |
|
||
Guest
|
Costa in jur de 800 de lei o Yamaha PSR-E333 ca cea din videoclip sau orice clapa eu te sfatuiesc sa cumperi din magazin nu de la mana 2-a. [ Edited Fri Dec 20 2013, 05:24PM ] |
||
Back to top |
|
||
RODesenele |
|
||
Guest
|
pustiulica a scris ... RODesenele a scris ... Daca lucrezi cu Kontakt 5 nu mai este o jucarie uite cum se aude aceasta orga LINK: Click aici ! . Daca lucrezi cu Kontakt se aude softul nu clapa poti folosi si o claviatura MIDI, nu? Da. |
||
Back to top |
|
||
Insider |
|
||
Registered Member #13666
Dar despre clapa asta ce zici ? LINK: Click aici ! Se poate fososi si kontakt 5 pe ea . Ma gandesc ca daca fac o investitie sa o fac pe un termen cat mai lung . Va multumesc de sfaturi ! [ Edited Fri Dec 20 2013, 05:28PM ] |
||
Back to top |
|
||
misteralex |
|
||
Registered Member #12637
insider eu ti'am spus de yamaha asta psr e 343 primadata are un prieten de al meu exact asa si ff multumit de ea si el canta cu ea acasa e incepator si el si canta cu kontakt5 sa sti deci functioneaza sa o pui pe kontackt si ai la ea si intrare usb poti sa iti pui styl unul parca sau mai multe daca le mai tai cu un program |
||
Back to top |
|
||
Insider |
|
||
Registered Member #13666
Va multumesc din suflet ! Alegerea mea a ramas LINK: Click aici ! o sa ma documentez sa vad cat ajunge separat . Va mai multumesc inca odata ! Satbatori fericite ! |
||
Back to top |
|
||
misteralex |
|
||
Registered Member #12637
ff buna alegerea o sa fi ff multumit de ea. ma bucur ca te'am putut ajuta si tie asemenea sarbatori fericite
|
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |