Forums
Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
sfat mixer |
Go to page << | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
adriankorgpa |
|
||
Registered Member #1284
Cumparati de acolo. Dl. Victor a intrebat de pret si eu am raspuns. Daca doresti cumparati de acolo. Ar fi mai OK daca am avea unii si mai mult bun simt. LINK: Click aici ! |
||
Back to top |
|
||
pustiulica |
|
||
Registered Member #11427
calatorin a scris ... multumesc mult pentru sfaturi, dragi prieteni! ce sa zic, dynacord-ul il consider o regina intre mixere, dar e vorba si de buget...asa ca voi opta pt allen&heath zed 12 fx. (merg pe mana lui pustiulica) Sper sa te multumeasca alegerea facuta, sa-ti fie de ajutor si sa faca profit! Sigur vei simti mare diferenta fata de Behringer, de cum vei baga jack-urile in gauri vei simti ca este altceva.. Nu mai zic de potentiometre, efecte, etc... |
||
Back to top |
|
||
calatorin |
|
||
Registered Member #13461
Pentru Pustiulica:) Tin sa-ti multumesc din suflet pt recomandarea facuta referitoare la mixerul A&H! Ce sa mai comentez, mixerul face fiecare leut, isi merita toti banii! E altceva! L-am luat si l-am probat....diferenta clara de sunet, fidelitate, efecte...dau o bere!!!<:-P
|
||
Back to top |
|
||
dutu |
|
||
Registered Member #469
sal colegii,va rog spuneti-mi si mie referitor la acest mixer,suna bn,am doua boxe active meckie de 450 active s-ar adapta cu el? multumesc anticipat
|
||
Back to top |
|
||
pustiulica |
|
||
Registered Member #11427
dutu a scris ... sal colegii,va rog spuneti-mi si mie referitor la acest mixer,suna bn,am doua boxe active meckie de 450 active s-ar adapta cu el? multumesc anticipat Colegule detalii gasesti in posturile anterioare... Daca ai nevoie de detalii suplimentare intreaba la obiect si-ti raspund. Parerea mea este ca suna bine si chiar foarte bine la pretul lui, dar depinde cu ce il compari... Merge cu orice boxe active, fara sa fie nevoie de vreo adaptare. Daca vorbim de compatibilitate atunci subiectul este foarte amplu... tocmai de aceea calculele adevarate de compatibilitate le fac inginerii proiectanti atunci cand proiecteaza sisteme de sunet. |
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |